Къде и какво точно трябва да се изучи, че ми е мерак да го мина тоя курс
Всъщност
Защото нестандартни смееееееееееesti написа:Бих ти дала няколко идеи, но засега ще си замълча, защото още не е излязло становище от съответните органи, дали темата ти не е обидна за някой.
Откакто се появи Грийн тази сутрин, зочо е в ступор - всеки се ослушва и не смее да пише, а той горкия се чуди как да се държи естествено.
Не е лесно, мамка му.
И аз се потапям, щото въх, въх...
Уф, пак ли анализи, моля ви се.esti написа:Бих ти дала няколко идеи, но засега ще си замълча, защото още не е излязло становище от съответните органи, дали темата ти не е обидна за някой.
Откакто се появи Грийн тази сутрин, зочо е в ступор - всеки се ослушва и не смее да пише, а той горкия се чуди как да се държи естествено.
Не е лесно, мамка му.
Я кажи ти нещо по темата, че ми е много важноМнемозина написа:Уф, пак ли анализи, моля ви се.esti написа:Бих ти дала няколко идеи, но засега ще си замълча, защото още не е излязло становище от съответните органи, дали темата ти не е обидна за някой.
Не е лесно, мамка му.
Знам, бе, знам, че ти е важно и затова си мълча.Set написа:Я кажи ти нещо по темата, че ми е много важноМнемозина написа:Уф, пак ли анализи, моля ви се.esti написа:Бих ти дала няколко идеи, но засега ще си замълча, защото още не е излязло становище от съответните органи, дали темата ти не е обидна за някой.
Не е лесно, мамка му.
Всъщност
Ама нема се разберем така, аз на теб разчитамМнемозина написа:Знам, бе, знам, че ти е важно и затова си мълча.Set написа:Я кажи ти нещо по темата, че ми е много важноМнемозина написа:Уф, пак ли анализи, моля ви се.esti написа:Бих ти дала няколко идеи, но засега ще си замълча, защото още не е излязло становище от съответните органи, дали темата ти не е обидна за някой.
Не е лесно, мамка му.
Всъщност
Green Light написа:ми аз си се държа естествено, бе. четох от телефона, знам какво сте писали. ОК?
Ма то трябвало било да се разбираме ли?Set написа:Ама нема се разберем така, аз на теб разчитамМнемозина написа:Знам, бе, знам, че ти е важно и затова си мълча.Set написа:
Я кажи ти нещо по темата, че ми е много важно
Всъщност
Всъщност
Е ти сяега ли разбраМнемозина написа:Ма то трябвало било да се разбираме ли?Set написа:Ама нема се разберем така, аз на теб разчитамМнемозина написа:Знам, бе, знам, че ти е важно и затова си мълча.Set написа:
Всъщност
Всъщност
Щото аз досега не бях разбрала.
Както казах, не искам да съм на твое място. Сега всички ще се вторачат в теб всеки с неговите очаквания и ти ще трябва да решаваш вместо всички. Неприятно е, да. И аз също чакам да видя какво ще стане просто.Green Light написа:ми май да! дългите теми, караниците на чавдарчето, изпуснати нерви, латрево, сет§боев, изтрита тема, много неприятна история, Вяра.vyara написа:Всичко ли си чел?Green Light написа:ми аз си се държа естествено, бе. четох от телефона, знам какво сте писали. ОК?
от къде имаш номера ми и коя мамка му е мария !!!!Strunz написа:Green Light написа:ми аз си се държа естествено, бе. четох от телефона, знам какво сте писали. ОК?
И аз си четох моя телефон
SMS
Inbox
+359887582511
Ti pak li sa izbyrsa v perdeto mi be?! Hem ti kupih mokri kyrpichki
+359898858865
I ne se kazvam Svetla!!!!!! Mrazq te! Nqma da spq poveche s teb! Prostak! Ne iskam da te vijdam!
+359898858865
Dovechera kak si? Maria sym! Samo ne mi mylchi, milichyk. Ok de, vikai mi Svetla
+905327855214
Selam, abi Strunz! Bu aksam seks ve Gulfiye, tamam?
Не.Set написа:Е ти сяега ли разбраМнемозина написа:Ма то трябвало било да се разбираме ли?Set написа:Ама нема се разберем така, аз на теб разчитамМнемозина написа:Знам, бе, знам, че ти е важно и затова си мълча.Set написа:
Всъщност
Всъщност
Всъщност
Обяснение:Мнемозина написа:Не.Set написа:Е ти сяега ли разбраМнемозина написа:Ма то трябвало било да се разбираме ли?Set написа:Ама нема се разберем така, аз на теб разчитамМнемозина написа:Знам, бе, знам, че ти е важно и затова си мълча.Set написа:
Всъщност
Всъщност
Всъщност
Още не съм разбрала, обясни ми.
ше позяпат, позяпат, па накрая шспратvyara написа:Както казах, не искам да съм на твое място. Сега всички ще се вторачат в теб всеки с неговите очаквания и ти ще трябва да решаваш вместо всички. Неприятно е, да. И аз също чакам да видя какво ще стане просто.Green Light написа:ми май да! дългите теми, караниците на чавдарчето, изпуснати нерви, латрево, сет§боев, изтрита тема, много неприятна история, Вяра.vyara написа:Всичко ли си чел?Green Light написа:ми аз си се държа естествено, бе. четох от телефона, знам какво сте писали. ОК?
esti написа:Това ме обижда.Мнемозина написа:
Не.
Всичко се изчерпва с "Гузен негонен бяга".
Същото се отнася и до "Гонен негузен бяга".
И така.
Държиш се иронично и принизяваш чувствата ми.
Прекършваш ми антенките, а думите ти са като изстрели за мен.
Настоявам Грийн да ти сложи бан.
Именно.Set написа:Обяснение:Мнемозина написа: Не.
Обяснете
Всъщност
Обясняваш се майМнемозина написа:Именно.Set написа:Обяснение:Мнемозина написа: Не.
Обяснете
Всъщност
Сега разбра ли?
da beeee...Set написа:Или поне културолог
Всъщност
Е те такову ли?doktorka написа:da beeee...Set написа:Или поне културолог
Всъщност
iztyrval si...
oshte 2 dena imash..
i posle..
nqma da si kultur treger...
nito kulturolog...
no shte te napravim futurolog...
ako iskash...?:shy:

Радуйтеся и веселитеся!Set написа:Обясняваш се майМнемозина написа: Именно.
Сега разбра ли?
Всъщност
Това култура ли е?Мнемозина написа:Радуйтеся и веселитеся!Set написа:Обясняваш се майМнемозина написа: Именно.
Сега разбра ли?
Всъщност
tova malko mi napomnq na liturgiq...Мнемозина написа:Радуйтеся и веселитеся!Set написа:Обясняваш се майМнемозина написа: Именно.
Сега разбра ли?
Всъщност
Религия.Set написа:Това култура ли е?Мнемозина написа:Радуйтеся и веселитеся!Set написа:Обясняваш се майМнемозина написа: Именно.
Сега разбра ли?
Всъщност
Всъщност
И сега ще чекаме да дойде 7-мия ден ли бе?Мнемозина написа:Религия.Set написа:Това култура ли е?Мнемозина написа:Радуйтеся и веселитеся!Set написа:Обясняваш се майМнемозина написа: Именно.
Сега разбра ли?
Всъщност
Всъщност
Напълно сериозна съм.Sssssssssssssssss написа:пак драми.
отивам да гася пожара. докато си пия кафенцето.