почти всеки ден минавам покрай нея и днес се замислих
доколко животинското у нас е подтиснато от модерния начин на живот, от технологиите, от моралните норми налагани с векове
за мен ние сме животни
говорещи, създаващи, но животни
брутру, как СийкеDark Angel написа:на Wrangler рекламата
доколко животинското у нас е подтиснато от модерния начин на живот, от технологиите, от моралните норми налагани с векове
за мен ние сме животни
Миришат хубаво, бе! За тва еStrunz написа:
брутру, как Сийке
Ако не бяхме животни щяхме ли да се събираме да живеем с хора, които не разбират от футбол, коли, компютри и пилеят пари по Сваровски:)
Сетих се за лафа - защо жените се гримират и парфюмират? Защото са грозни и миришат лошо :)Green Light написа:Миришат хубаво, бе! За тва еStrunz написа:
брутру, как Сийке
Ако не бяхме животни щяхме ли да се събираме да живеем с хора, които не разбират от футбол, коли, компютри и пилеят пари по Сваровски:)
Долна сексистка свиня!Strunz написа:Сетих се за лафа - защо жените се гримират и парфюмират? Защото са грозни и миришат лошо :)Green Light написа:Миришат хубаво, бе! За тва еStrunz написа:
брутру, как Сийке
Или защо мъжете нямат целулит? Защото е грозно:)
pak si sluchil!Strunz написа: Ако не бяхме животни щяхме ли да се събираме да живеем с хора, които не разбират от футбол, коли, компютри и пилеят пари по Сваровски:)
Strunz написа: брутру, как Сийке
Dark Angel написа:Strunz написа: брутру, как Сийке
Вашто нищо не е
мислиш ли че ми е лесно да обяснаваш каква е разликата между тези, онези, другите в ляво, ей тия там на 2-ри рафт черни обувки на ток
или между тези, онези, другите в края черни дантелени бикини
или да получиш отговор от почти спящ човек съдържащ нещо различно от "мммммм какво"
Dark Angel написа:Strunz написа: брутру, как Сийке
Вашто нищо не е
мислиш ли че ми е лесно да обяснаваш каква е разликата между тези, онези, другите в ляво, ей тия там на 2-ри рафт черни обувки на ток
или между тези, онези, другите в края черни дантелени бикини
или да получиш отговор от почти спящ човек съдържащ нещо различно от "мммммм какво"

ти мъ убиStrunz написа: Дарки, не дразни лъва с тези черни дантелени бикини :)
Не бе, ряпо! Много си загубена.Dark Angel написа:ти мъ убиStrunz написа: Дарки, не дразни лъва с тези черни дантелени бикини :)
по витрините е пълно с черни дантели
ма лъвове по улиците няма
или са маскирани на овце
По скоро овцете са маскирани на лъвове.Dark Angel написа:
или са маскирани на овце
ей вярно беStrunz написа: Не бе, ряпо! Много си загубена.
Нали тук тръбя, че те харесвам
А ти ми вееш черни дантели в носа
И затова....не че се възбуждам точно от парцалите по манекените...
веднъж попаднах на овца маскирана на лъв....Fairy of the Flowers написа:По скоро овцете са маскирани на лъвове.Dark Angel написа:
или са маскирани на овце
аз си купих Спайдър Лейди, 2 години гаранция (което ме кефи)Set написа: Не им разбирам.
Аз си купих Мендъл Вакуум(деба скъпарите ("деба" нали е за бан
))
Всъщност
Даркита, сетих се за една твоя далечна паркетна тема - за светъл лак или нещо за импрегниране на паркет беше. Тия последните ще да са ногу непрактични.Dark Angel написа:бих се обула в такива ако бяха изцяло черни
а тези?
......
Просто тея тиквеници преследват друг сегмент.Dark Angel написа:аз си купих Спайдър Лейди, 2 години гаранция (което ме кефи)Set написа: Не им разбирам.
Аз си купих Мендъл Вакуум(деба скъпарите ("деба" нали е за бан
))
Всъщност
за есен и кратки преходи през зимата
иначе за лято имам едни убйствено добри за скали и камънак
направо лепват по скалите
вярвам ще издържат още един активен сезон из Пирин живот и здраве
Мендъл така и не пристигнаха дамски
това е дискриминация гранде
а бях готова да дам 420 лева
знаеш ли в какво се превърна този светъл под дето с мъж ми го правихме повече от месец?holi_day написа:
Даркита, сетих се за една твоя далечна паркетна тема - за светъл лак или нещо за импрегниране на паркет беше. Тия последните ще да са ногу непрактични.Мъ вероятно няма да се стъпва с тях...
Да ти кажа кво си мисля.Dark Angel написа:мъненките учат скейтборд скокове (големия показва)
двете девойки карат кънки
мъненкия кара колело
големия играе баскет
аз ходя с високи токчета
светлия под пак е светъл ама
да сме живи и здрави
догодина ще ремонтираме ъгейн
демек - технологични животниDark Angel написа:на Wrangler рекламата
за мен ние сме животни