точно така, още повече че сутринта прочетох за вируса на Вяра и сега и аз съм с температураQuid написа:форума да се карантинирва веднагически
тия много гадни обаче от другия отбор, сега и на здравето ми налитат
точно така, още повече че сутринта прочетох за вируса на Вяра и сега и аз съм с температураQuid написа:форума да се карантинирва веднагически
бавен ми е нетът, затова чак сега тъ сполетява... проблем с доставката, а платих за експресна услуга.latrevw написа:точно така, още повече че сутринта прочетох за вируса на Вяра и сега и аз съм с температура
Ебаси гадовете, тия вече и тва ли правят, бе! Досега само за писма с антракс, бях чувал, ама тва вече на нищо не прилича, мамицата им! Ти с марля на устата ли пишеш? А?latrevw написа:точно така, още повече че сутринта прочетох за вируса на Вяра и сега и аз съм с температураQuid написа:форума да се карантинирва веднагически
Ми аз от кого го лепнах. Някой от вашите трябва да е. И да ме мрази!latrevw написа:точно така, още повече че сутринта прочетох за вируса на Вяра и сега и аз съм с температураQuid написа:форума да се карантинирва веднагически
Холи, любов моя, ти ми беше, маholi_day написа: бавен ми е нетът, затова чак сега тъ сполетява... проблем с доставката, а платих за експресна услуга.
тъй, тъй, едновременно сме писалиvyara написа: Ми аз от кого го лепнах. Някой от вашите трябва да е. И да ме мрази!:winkw:
тия долни пияници у събота нищо не направихаjazz написа:па женска тема баси
бербо пак никакъв го няма в големите мачове баси
ахъмjazz написа: ся ако си с нисан с варненска регистрация
не ти трябват зг
у индистриалната зона не мое да замръзнеDark Angel написа:ахъмjazz написа: ся ако си с нисан с варненска регистрация
не ти трябват зг
никви ЗГ и забава на мах
предколедно миналата година около пристанището и в индустриалната зона беше трепавица с шейнички