днес, 10-ти ноември....цял ден при това
- Dark Angel
- Green Light
Re: днес, 10-ти ноември....цял ден при това
бе наш колко се чудех дали да пусна темаDark Angel написа:сега се сещам като отворих да прочета малко новини
сума неща се случиха
според мен беше за хубаво цялата работа
- Dark Angel
- Green Light
ОК!Dark Angel написа:е що не пусна?
Грийне, молим ти се
дръж се естествено
да, много неща се случиха
на мен ми харсва като цяло това което се случи/случва
вчера си говорихме с младежа
за повечето възможности които има пред него
благодарение на тези промени
Ще се държа. Естествено, де! От четене тука не можах да я пусна тая тема!
Интересно кво мисли младежа? Много интересно? Разказвалили сте му за Тодор Живков?
на 10 ти Ноември ли беше?Green Light написа:ОК!Dark Angel написа:е що не пусна?
Грийне, молим ти се
дръж се естествено
да, много неща се случиха
на мен ми харсва като цяло това което се случи/случва
вчера си говорихме с младежа
за повечето възможности които има пред него
благодарение на тези промени
Интересно кво мисли младежа? Много интересно? Разказвалили сте му за Тодор Живков?
аз бях във Варна...
помня.
бях у софия у колата на кръстовището витошка и патриархаdoktorka написа:дам...Quid написа:точно у 18.00 у новините съобщиха че3 бай тоше е у музиката
беше тъмно е като са и лекоооооооо пръскаше дъждец
нямам спомен от дъжд във Варна...
ти на друго място си бил
е те там бях:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Green Light
неам идея но и тогава и са ми беше през калашника:-)Green Light написа:Фадър се върна с червено вино, че да се черпимQuid написа:точно у 18.00 у новините съобщиха че3 бай тоше е у музиката
- Dark Angel
младежа не го интересува особено Т.ЖивковGreen Light написа: ОК!
за него това е част от историята
не сме му и разказвали по тая причина
преди няколко години изчете историята на България (включително и най-новата)
той чете много
поглъща бая информация
особено при баща ми като отиде
обаче виж с баща ми си говорят много за какво ли не
младежа в момента е на бялата кобила
ПП/ бях в една кръчма, на колелото на 5-цата
после празнувахме през нощта

аз зад "Черно Море"...Quid написа:бях у софия у колата на кръстовището витошка и патриархаdoktorka написа:дам...Quid написа:точно у 18.00 у новините съобщиха че3 бай тоше е у музиката
ти на друго място си бил
ама че хора - как може така!!!
Навремето и леба бе ефтин, и имаша пАрЕ ... и работа имаше... при бай ви Тошо мноо добре се живееше...
толкова често може да се чуе това днес (както и за освободители, за поробители - митове разни и много...)
ала история - мож да и не и вдигнеш полата и да изглежда една стройна (примерно кат си е сложила кожено палто...или дълга рокля на плисета
)
друго си бе по комунистическо ... пък и съветски филми много, руска телевизия, москвичи, жигули след 10 години чакане - баси кефа беше...
Навремето и леба бе ефтин, и имаша пАрЕ ... и работа имаше... при бай ви Тошо мноо добре се живееше...
толкова често може да се чуе това днес (както и за освободители, за поробители - митове разни и много...)
ала история - мож да и не и вдигнеш полата и да изглежда една стройна (примерно кат си е сложила кожено палто...или дълга рокля на плисета
друго си бе по комунистическо ... пък и съветски филми много, руска телевизия, москвичи, жигули след 10 години чакане - баси кефа беше...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
и кво правеше там сестро ?doktorka написа:аз зад "Черно Море"...Quid написа:бях у софия у колата на кръстовището витошка и патриархаdoktorka написа:дам...Quid написа:точно у 18.00 у новините съобщиха че3 бай тоше е у музиката
ти на друго място си бил
ама честно:-)
- Green Light
шахов май се казваше, нали? кръчматаDark Angel написа:младежа не го интересува особено Т.ЖивковGreen Light написа: ОК!
за него това е част от историята
не сме му и разказвали по тая причина
преди няколко години изчете историята на България (включително и най-новата)
той чете много
поглъща бая информация
особено при баща ми като отиде
обаче виж с баща ми си говорят много за какво ли не
младежа в момента е на бялата кобила
ПП/ бях в една кръчма, на колелото на 5-цата
после празнувахме през нощта
- Dark Angel
купона и тогава и са си течешеELBI написа:ама че хора - как може така!!!
ала история - мож да и не и вдигнеш полата и да изглежда една стройна (примерно кат си е сложила кожено палто...или дълга рокля на плисета)
никва разлика няма
ама никвааааааааааааа:-)
кво общо има купона с магазина, летите джанти или пътуването в чуждоземско? Купона се правеше между приятели. Тях си ги имаш без голямо значение от строя.Quid написа:купона и тогава и са си течешеELBI написа:ама че хора - как може така!!!
ала история - мож да и не и вдигнеш полата и да изглежда една стройна (примерно кат си е сложила кожено палто...или дълга рокля на плисета)
никва разлика няма
ама никвааааааааааааа:-)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
у тъмнотоdoktorka написа:къде по точно?Quid написа: и кво правеше там сестро ?
зад "Черно море" ?
или
във Варна?
зад черно море
придай малко по така вид на нещата деееееееееееееее:-)
неква фабула да има
ахам. в Кореком имаше почти всичко - така е. Но не съвсем. Все пак. Значи. Нямаше куп магазини. Трябваше да джиткаш в чуждоземско...Quid написа:кво за магазина
всичко имаше бе братчед
и тогава и са си имаше всичкоооооооооооо
ми именноQuid написа:у тъмнотоdoktorka написа:къде по точно?Quid написа: и кво правеше там сестро ?
зад "Черно море" ?
или
във Варна?
зад черно море
придай малко по така вид на нещата деееееееееееееее:-)
неква фабула да има
да знам дали за фабулата или за табулата до пиша...
мърсувах...
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Бях девети клас. Нямаше бири и картофки - тогава не ходехме по кръчми. Само два месеца носих синя престилка с бяла якичка. Мислих си и аз днес за това време. Много ми е мило. Отвориха ни се очите. Вечерта не помня дали съм чула, но на другия ден не учихме - във всяка стая имаше радиоточка дето му се викаше, бяха пуснали народното събрание и се чуваше тихо, та всички се бяхме качили прави върху няколко маси около радиото да чуваме по-доре. Баси какви времена бяха - тъмни. Ама беше хубаво някак. После имаше едни дъъъъълги опашки за бензин - при вас имаше ли ги - които свързвам с чакане - дъъълго, дълго - два километра и няколко часа - много приятно - с един много, много скъп човек. Кога мина толкова време? На децата не съм говорила - според тях всичко, което имат сега им се полага по принцип, няма да разберат. Как гледахме вечер късно Тод Стивънс и топ тен ли беше?....
Егати какви тъмни времена! Как ще разберат децата? Да не дава господ да разбират.
- Marygold_vn
Re: днес, 10-ти ноември....цял ден при това
То това беше мнооооооого отдавна, Дарки - в миналия век...Dark Angel написа:сега се сещам като отворих да прочета малко новини
Бях студентка втори курс в Пловдив.
Като , че ли не беше изненада за никого - никаква, ама грам никаква еуфория. На следващата година бяха двете студентски стачки. Заради лятната се наложи да се явявам на изпити баш по средата на юли - можеш да си представиш какъв ад беше в Плодив по това време.
И за двете стачки и до сега не ме е напуснало чувството, че бахме употребени...
Иначе дето вика Куида купона си тече...и преди и сега...
Silence must be heard...
Ние сме на всеки километър ;)
Нас неще ни уплаши ....
Ся да ви кажа. Говорих завчера с един отговорен другар от отряда чавдар. Бойните групи са на лице. Другарите чакат само сигнал и ще се вдигнат!
Първо в София, а после и в други градове
Всъщност
Нас неще ни уплаши ....
Ся да ви кажа. Говорих завчера с един отговорен другар от отряда чавдар. Бойните групи са на лице. Другарите чакат само сигнал и ще се вдигнат!
Всъщност
Memento mori.
ти са смейш...Set написа:Ние сме на всеки километър ;)
Нас неще ни уплаши ....
Всъщност
ама една другарка...чака бебе ...
и е решила да го кръсти Антон.
мнгоо революционно и партизански и звучи от едно време още...
Ми хайде де. Да се наложи мирът, най-после.Set написа:Ние сме на всеки километър ;)
Нас неще ни уплаши ....
Всъщност