Коледа?
Re: Коледа?
Хехе, връхта еМнемозина написа:Коледно парти?
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Джестоко!!!:rotfl24::rotfl24:Мнемозина написа:Коледно парти?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ВеселкоМнемозина написа:Коледно парти?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
хихихи
Житената Питка написа:Оп!
:))))))))))))))
:)))))))
смешно ви е....
ама е точно така....
и за 10-те долара
и за различните "диети"....
и за различните религии...
Re: хихихи
Споко! Аз го пуснах на нашите HR. Заплашиха ме, че ще ми се стъжни като дойде Свети Паралейdoktorka написа:
смешно ви е....
ама е точно така....
и за 10-те долара
и за различните религии...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Re: хихихи
Успокой ги, че ще им изпращаш картички.maggot написа:Споко! Аз го пуснах на нашите HR. Заплашиха ме, че ще ми се стъжни като дойде Свети Паралейdoktorka написа:
смешно ви е....
ама е точно така....
и за 10-те долара
и за различните религии...![]()
Panta rhei...
Пак за Коледа
С настъпващите празници ми се иска да ви попитам, какви порадъци биха ви зарадвали и какви порадъци са ви направили впечатление.
Може да е нещо съвсем мъничко или нетрадиционно.
Ще съм благодарна на всякакви идеи:)
Аз например бих се зарадвала на разходка край морето и бутилка шампанско. Може и да не е в заведение. Ако ми замръзне чейнето, после ще му мисля:)))
Аз например бих се зарадвала на разходка край морето и бутилка шампанско. Може и да не е в заведение. Ако ми замръзне чейнето, после ще му мисля:)))
Re: Пак за Коледа
Честно да ти кажа, най бих се зарадвала на малко почивка - сън, ядене, пиенье, лежачка пред ТВ-то.. Еееех, мечтиГлен написа:С настъпващите празници ми се иска да ви попитам, какви порадъци биха ви зарадвали и какви порадъци са ви направили впечатление.
Не ща нищо материално..
- Dark Angel
като прочетох за нещо съвсем мъничко и се сетих за рекламата на "Де Беърс" - Диамантите са вечни. Най-добрият приятел на една женаГлен написа:С настъпващите празници ми се иска да ви попитам, какви порадъци биха ви зарадвали и какви порадъци са ви направили впечатление.
какво ми е правило впечатление?
- мънинко бижу купено при гранде мизъри /сребро и седеф, да не помислите за диаманти
- червена панделка тръгваща от коледното дръвче, катереща се по стени, обикаляща стаи и свършваща под леглото на големият син вързана за компютър. Той повярва за миг в дядо Коледа
З две думи разбрах-спокойствие му е майката, и лиубовта дето минавала през..., за половинката де:))))4avdar4e написа:Честно да ти кажа, най бих се зарадвала на малко почивка - сън, ядене, пиенье, лежачка пред ТВ-то.. Еееех, мечтиГлен написа:С настъпващите празници ми се иска да ви попитам, какви порадъци биха ви зарадвали и какви порадъци са ви направили впечатление.
Не ща нищо материално..
Мерси тиииииииииииииии
Мечите са убаво нещо ей:)
Оф, те хората разправят, че май имало връзка и със зодиите:)Dark написа:като прочетох за нещо съвсем мъничко и се сетих за рекламата на "Де Беърс" - Диамантите са вечни. Най-добрият приятел на една женаГлен написа:С настъпващите празници ми се иска да ви попитам, какви порадъци биха ви зарадвали и какви порадъци са ви направили впечатление.
какво ми е правило впечатление?
- мънинко бижу купено при гранде мизъри /сребро и седеф, да не помислите за диаманти/
- червена панделка тръгваща от коледното дръвче, катереща се по стени, обикаляща стаи и свършваща под леглото на големият син вързана за компютър. Той повярва за миг в дядо Коледа/беше в момента на гранде мизерията/
Ама аз не знам.
Един аксесоар за мобилен дали ще свърши работа
- Dark Angel
не, не със зодиитеГлен написа: Оф, те хората разправят, че май имало връзка и със зодиите:)
Ама аз не знам.
Един аксесоар за мобилен дали ще свърши работа
има връзка с момента, с човека до теб/срещу теб
зодиите - заеби, ти представяш ли си как всички овни мечтаят за ..... а всички дамски телета за...... а мъжките риби за......
Коледа.
Апотеоз на българската простотия.
Освен на шопинга, се набляга на аудио-визуалните ефекти във вид на китайски пиратки и самоделни "атомни бомби".
Мразя Коледата.
Мразя и коледните песни съпътстващи всяка реклама на продукт "от който ВЪПИЙУЩО се нуждаете да закупите ама баш и точно по Коледа".
Още един семеен празник, превърнат във вакханалия.
Заслужили сме си го сигурно.
Ай Наздраве!

Апотеоз на българската простотия.
Освен на шопинга, се набляга на аудио-визуалните ефекти във вид на китайски пиратки и самоделни "атомни бомби".
Мразя Коледата.
Ай Наздраве!
Ай Наздраве!
[/quote]
Хе-хе..дори във благотворителна вакханалия....как звучи само,а....БЛАГОТВОРИТЕЛНА ВАКХАНАЛИЯ....кат че ли призряните и нищите и болните не са такива през останалото време на годината...ма дай ся да си протъпчем пътечка към рая
Ай Наздраве!
Хе-хе..дори във благотворителна вакханалия....как звучи само,а....БЛАГОТВОРИТЕЛНА ВАКХАНАЛИЯ....кат че ли призряните и нищите и болните не са такива през останалото време на годината...ма дай ся да си протъпчем пътечка към рая
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Хе-хе..дори във благотворителна вакханалия....как звучи само,а....БЛАГОТВОРИТЕЛНА ВАКХАНАЛИЯ....кат че ли призряните и нищите и болните не са такива през останалото време на годината...ма дай ся да си протъпчем пътечка към раяKent написа:Още един семеен празник, превърнат във вакханалия.
Ай Наздраве!![]()
Вярно е, че сами си го правим. Дори и ревностните християни вече са се погнусили от дядо коледа и го смятат за сатанист
Глен написа:С настъпващите празници ми се иска да ви попитам, какви порадъци биха ви зарадвали и какви порадъци са ви направили впечатление.
quote]
за мен, скъпи дядо коледа, нещо традиционно. nicon d80+малко обективи. такава съм си аз - лесно е да ме зарадваш.
just perfect
А за мен bead_.bead_ написа:
за мен, скъпи дядо коледа, нещо традиционно. nicon d80+малко обективи. такава съм си аз - лесно е да ме зарадваш.
Или поне снимките от купона..
- Stranniche
- Обратна връзка:
Преди години в "Монитор" видях заглавие: "Дядо Коледа дари деца с церебрална парализа".lilly написа:Хе-хе..дори във благотворителна вакханалия....как звучи само,а....БЛАГОТВОРИТЕЛНА ВАКХАНАЛИЯ....кат че ли призряните и нищите и болните не са такива през останалото време на годината...ма дай ся да си протъпчем пътечка към раяKent написа:Още един семеен празник, превърнат във вакханалия.
Ай Наздраве!![]()
Вярно е, че сами си го правим. Дори и ревностните християни вече са се погнусили от дядо коледа и го смятат за сатанист
- Глас в пустиня
Зарадвай и нас! Очакваме снимки.bead_ написа: за мен, скъпи дядо коледа, нещо традиционно. nicon d80+малко обективи. такава съм си аз - лесно е да ме зарадваш.