Пардон! Форум
Кажете нещо по-така разчупено и културно бе. Аман от калящи псевдо интелектуалци и културни деспоти (като някои тук списващи мъжки и женски екземпляри и никове).
Па мое некоя партийна повеля да спуснете
Всъщност
тц...ние с Дарки като двойка сме по-разгонени, ай на бас за един шамар :)doktorka написа:za istinskata lubov....nqma granici!Dark Angel написа:ти са що ги ръчкаш?
заети са, първи любовни трепети на новото място
само хубави хора, само култура, само хубави мисли
кой ти има време да се занимава с извратеняците тука
q Boev i az sme primer...
у последно време даваш индикации за некви обратни наклоности докиdoktorka написа:alooouuu...Strunz написа:тц...ние с Дарки като двойка сме по-разгонени, ай на бас за един шамар :)
az obicham i sum edna newinna ( po dusha) wliubena dewojka...
nashata obich e platonicheska ,obich za filosofi....
razgoneni...
ne vi gonim be!
тва мое да ми го каже само някоя смотана лизбиика душо блага:blum:doktorka написа:kato gledam i ti naposleduk ne si cowboy...Quid написа:у последно време даваш индикации за некви обратни наклоности доки
обикновенно лизбииките така яко афишират нещата
ъхъ:-)
klasika klasika Quid-eQuid написа:тва мое да ми го каже само някоя смотана лизбиика душо блага:blum:doktorka написа:kato gledam i ti naposleduk ne si cowboy...Quid написа:у последно време даваш индикации за некви обратни наклоности доки
обикновенно лизбииките така яко афишират нещата
ъхъ:-)
Ма то и мен ме харесва майdoktorka написа:tova sega na liubovno obqsnenie mi zaprilicha...Quid написа:тва че си лизбиика само по себе си няма лошо
лошото е че не ми харесват лизбииките душо
"naposleduk se durjish lesbiiski"...
i na men ne mi haresva.
znachi li che dopredi "naposleduk" si me haresval?
mmmmm...
:lol:
кво да ти харесвам ?doktorka написа:tova sega na liubovno obqsnenie mi zaprilicha...Quid написа:тва че си лизбиика само по себе си няма лошо
лошото е че не ми харесват лизбииките душо
"naposleduk se durjish lesbiiski"...
i na men ne mi haresva.
znachi li che dopredi "naposleduk" si me haresval?
mmmmm...
:lol:
Много шум по жицата нящо.doktorka написа:"ken liiii....ken li bidibi da...you..."БоЕВ написа:Кирилицата, кирилицата пак ти избега...doktorka написа:Boev...liubimi...БоЕВ написа:Свежа идея
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
от свеж форум.
az te obicham i takuv...
Кво викаш?
Дали ще се получи!:roll:
P.s. na anglijski ako ti go pish ashe razberesh li?
I love you
Много културни са се сбрали там явно. Хич и не разбрах какво ми казват. Добре че ми превеждашАмаранта написа:"Възможни начини за прехвърляне на част от духовния катарзис към материалното битие" -БоЕВ написа:Свежа идея
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
от свеж форум.
това ли е темата, отгатнах ли, а, а?:rotfl24:
И ви е също. Има ли смисъл да се преструваме - "...утрешният ден ще е по-хубав от песен..."Set написа:Всъщност вие знаете.БоЕВ написа:По скоро, стискай бузи.Set написа:Дръж я здраво!БоЕВ написа:"Плувай-плувай, не е риба!"Set написа:
Хем революционна риба в ръката, хем свалени гащи....
Всъщност
Всъщност
Всъщност!:rotfl24:
Всъщност:rotfl24:
Аз като ви говоря че сте един истински революционерБоЕВ написа:И ви е също. Има ли смисъл да се преструваме - "...утрешният ден ще е по-хубав от песен..."Set написа:Всъщност вие знаете.БоЕВ написа:По скоро, стискай бузи.Set написа:Дръж я здраво!БоЕВ написа:"Плувай-плувай, не е риба!"Set написа:
Хем революционна риба в ръката, хем свалени гащи....
Всъщност
Всъщност
Всъщност!:rotfl24:
Всъщност:rotfl24:
Dark Angel написа:Амаранта написа: "Възможни начини за прехвърляне на част от духовния катарзис към материалното битие" -
това ли е темата, отгатнах ли, а, а?:rotfl24::rotfl24:
Вие познахте верният отговор!!!!!
5 лева
играете ли за следващ въпрос
Set написа:Аматьор!БоЕВ написа:
Аз като ви говоря че сте един истински революционер
Превърнат и култивиран
Кат генно модифицирана краставичка (пардон риба е (дръж я здраво!:rotfl24:))
Всъщност
Старата песен на нов глас.
Напъни се малко, разчупи лафа, нали си от софето да го еба, никва фантазия значи.
И аз тека се ориентирАх! Щото изпървом не мо жахSet написа:Много културни са се сбрали там явно. Хич и не разбрах какво ми казват. Добре че ми превеждашАмаранта написа:"Възможни начини за прехвърляне на част от духовния катарзис към материалното битие" -БоЕВ написа:Свежа идея
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
от свеж форум.
това ли е темата, отгатнах ли, а, а?:rotfl24:
Всъщност
боев, кво става?БоЕВ написа: Аматьор!
Напъни се малко, разчупи лафа, нали си от софето да го еба, никва фантазия значи.

Ъ!БоЕВ написа: Аматьор!
Няма ново - всичко ново е добре забравено старо.БоЕВ написа:Аматьор!Set написа:
Аз като ви говоря че сте един истински революционер
Превърнат и култивиран
Кат генно модифицирана краставичка (пардон риба е (дръж я здраво!:rotfl24:))
Всъщност