Vista
- Piqndurnik
Vista
Vista е една няпудрена претрупана и бъгава боза. Снощи ми дойде подаръка с инсталирано такова чудо. То ясно, че диска ще се цепне за едно Linux-че, ама трябва и нещо M$. Понеже нямам 64-битовото XP, реших че това ще свърши работа, ама - дудуци. След година - може би... На всичко отгоре май си е 32-битова Vista-та, така че нищо не губя.
Наздраве 
- Житената Питка
- BOFH
- Green Light
- Piqndurnik
- Житената Питка
- BOFH
Aз не знам какво са ти подарили бре, човекPiqndurnik написа:Ако на Core 2 Duo му кажеш "слабичко"...
Иначе ако си пуснал АЕРО ще ти трябва поне 256 мегабайтово бързо видео за да работи адекватно. Двуядрения не те спасява в случая.
Е така е с всяко нововъведение, спомням си когато за първи път отворих "новия" контрол панел на ХР... добре, че на видно място имаше суич ту класик вюPiqndurnik написа:Ровиш половин час за елементарни глупости.
- Piqndurnik
Аз си го подарихЖитената Питка написа: Aз не знам какво са ти подарили бре, човек![]()
512. За бързина не се оплаквам. Просто е досадноЖитената Питка написа:Иначе ако си пуснал АЕРО ще ти трябва поне 256 мегабайтово бързо видео за да работи адекватно. Двуядрения не те спасява в случая.
Така си и стои при мене - на класик. Консерва съмЖитената Питка написа: Е така е с всяко нововъведение, спомням си когато за първи път отворих "новия" контрол панел на ХР... добре, че на видно място имаше суич ту класик вю
Наздраве 
Мен най- ме дразни когато в различните версии преместят разни неща... примерно дивайс мениджъра в 2000 и в ХП се пускат от радлични места... и прочие и прочиеPiqndurnik написа:Аз си го подарихЖитената Питка написа: Aз не знам какво са ти подарили бре, човек![]()
Това от фонда "И аз съм човек"
512. За бързина не се оплаквам. Просто е досадноЖитената Питка написа:Иначе ако си пуснал АЕРО ще ти трябва поне 256 мегабайтово бързо видео за да работи адекватно. Двуядрения не те спасява в случая.Така си и стои при мене - на класик. Консерва съмЖитената Питка написа: Е така е с всяко нововъведение, спомням си когато за първи път отворих "новия" контрол панел на ХР... добре, че на видно място имаше суич ту класик вюВиндовса постоянно се дундурка в посока "по-шантаво"
И ако ти се налага да свъриш едно и също нещо на 3-4 различни версии може като едното нищо да се оплетеш като пате в калчища :)