ИМА ЛИ АДМИНИСТРАТОРИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
- Green Light
ОКDark Angel написа:Грийне,
сори ма аз това го изтрих
пък то останало начи
ми са какво да кажа
вися 50 на 50
ем съм го казала
ем не съм го казала
кофти положение
ма явно на такова ми е днес тръгнало от сутринта
аха да стане това
аха да не стане онова
ще си направя пак кафе
вчера заспах преди осем
с дрехите
станах в 7 сутринта
сега пак ми се спи
уморена съм адски
мислите ми ги няма
те за тва забраниха и пушенето тукStrunz написа:Тук нагнетено бая:)
Не смея се обадя
Ама все пак да питам два екзистенциални въпроса.
1. Дали са е изула кат е спала с дрехите?
2. Днес не са ли измачкани те?
:)
а запалиш цигара и се ебна всичко у въздуха
никви резки движения и те така:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Dark Angel
- Dark Angel
- Green Light
А аз доказах, че въпреки неколкократните отказа на Дарки все още се държа готино с нея и кротко й обяснявам значението на lingerie на бележки докато тя ми отговаря с значението и последствията на думата "евнух"Green Light написа:NPDark Angel написа:извинявайGreen Light написа: ОК
Всичко си е ОК, супер си ти. Тва искам да го повторя та си остане. Ти и Капината показахте колко готино могат да се държат хора, които преди това са понесли супер обиди. Тва е. Жалко, че малко хора го видяха.
Всичко е ток!
- Green Light
аз тука съм ги забранил бележкитеStrunz написа:А аз доказах, че въпреки неколкократните отказа на Дарки все още се държа готино с нея и кротко й обяснявам значението на lingerie на бележки докато тя ми отговаря с значението и последствията на думата "евнух"Green Light написа:NPDark Angel написа:извинявайGreen Light написа: ОК
Всичко си е ОК, супер си ти. Тва искам да го повторя та си остане. Ти и Капината показахте колко готино могат да се държат хора, които преди това са понесли супер обиди. Тва е. Жалко, че малко хора го видяха.
Всичко е ток!
забранявам бележки
както и лигерините ги забранявам
категорично
- Dark Angel
аз мисля че или трябва да дигнем нивото (щото Грийн ще забрани след малко всичкоStrunz написа: А аз доказах, че въпреки неколкократните отказа на Дарки все още се държа готино с нея и кротко й обяснявам значението на lingerie на бележки докато тя ми отговаря с значението и последствията на думата "евнух"
или да абе.... нали знаеш как се движи една работа
от ебало си е към заеби
и все пак не ми стана много ясно за линджерито каква беше твоята Истина

- Dark Angel
ако те бива в правенето на кинти е те са, точно са ще продадеш правата за едно супер -яко-розово-трещящо-предаване-драма-в-нета което ще може да се следи само по нетаQuid написа:мисля че няма да мога да изтърпя още една драма те тука:-)
заклевам се
лайффффф
и ние ще ги изненадаме като почнем да разменяме рецепти за мусака
с тиквички
по ирански
по гръцки
по бански
и т.н.

- Green Light
Забранявам Истини! Лелее как не съм се сетил, бе! Истината е тотално забранена. Много съм сериозен!Dark Angel написа:аз мисля че или трябва да дигнем нивото (щото Грийн ще забрани след малко всичкоStrunz написа: А аз доказах, че въпреки неколкократните отказа на Дарки все още се държа готино с нея и кротко й обяснявам значението на lingerie на бележки докато тя ми отговаря с значението и последствията на думата "евнух"
или да абе.... нали знаеш как се движи една работа
от ебало си е към заеби
и все пак не ми стана много ясно за линджерито каква беше твоята Истина
- Dark Angel
мойте проекти няма кой у тия географски ширини да ги финансирваDark Angel написа:ако те бива в правенето на кинти е те са, точно са ще продадеш правата за едно супер -яко-розово-трещящо-предаване-драма-в-нета което ще може да се следи само по нетаQuid написа:мисля че няма да мога да изтърпя още една драма те тука:-)
заклевам се
лайффффф
с тиквички
по ирански
по гръцки
по бански
и т.н.
тук си требе балкански нрави
по бански?
кой е по бански и иска да ме изненада?
Първом требе да му платиш по 12 лева надник. Да ти седи като на курортQuid написа:мойте проекти няма кой у тия географски ширини да ги финансирваDark Angel написа:ако те бива в правенето на кинти е те са, точно са ще продадеш правата за едно супер -яко-розово-трещящо-предаване-драма-в-нета което ще може да се следи само по нетаQuid написа:мисля че няма да мога да изтърпя още една драма те тука:-)
заклевам се
лайффффф
с тиквички
по ирански
по гръцки
по бански
и т.н.
тук си требе балкански нрави
по бански?
Всъщност
Memento mori.
- Dark Angel
- Dark Angel
а катя как е?:-)Dark Angel написа:ъъъъQuid написа: по бански?
от Банско
начи мусака както я правят из Банско
т.е. не я правят
обаче има катино мезе
начи мезето на Катя - не е лошо