тичах днес до народния театър, спрях, телефона ми звъня 101 пъти докато се опитвах да снимам
да знам, качеството е кофти

Съвсем наред си е...Dark Angel написа:да знам, качеството е кофти
Гаспода същоholi_day написа:Съвсем наред си е...Dark Angel написа:да знам, качеството е кофти
И Странниче би потвърдила...
И Адиели...
И Кент...
...
И БоЕВ...
И Баба Яга...
И Бибиляна...
...
И сина на Чавдарчето...
...
Хубаво е.
Дори Маготич рано сутрин, докато пие кафе...Green Light написа:Гаспода същоholi_day написа:Съвсем наред си е...Dark Angel написа:да знам, качеството е кофти
И Странниче би потвърдила...
И Адиели...
И Кент...
...
И БоЕВ...
И Баба Яга...
И Бибиляна...
...
И сина на Чавдарчето...
...
Хубаво е.
Питката
добре деGreen Light написа:Простак!Quid написа:нема да ми го праите тука на гробища щото ............
я се стегнете бре
Таман сълзи избиха! Е днеска напрао никво настроение не мога да прокарам от такива като тебе! Язък ми за пъклените планове.
И за работния ден тоже!
ти паQuid написа:нема да ми го праите тука на гробища щото ............
я се стегнете бре

Трябва да питам Незнайни... Той разбира от такива чудеса... Щом от някъф гипс прави велики неща, няма...Dark Angel написа:ти па
това пиле е страхотно просто
велико просто
искам да познавам човека дето е сбрал всичките тия дула и ги е направил на толкова прекрасна статуя
Къпин няма да възкликне: "Доста тъпички сте, та се чудя що ми липсвате и що аз не ви липсвам!", а изненадващо шъ се усмихне.Капинчо написа:Теа са лесни. Ти кажи Капинчо кво ша каже.
Боев, мило момче, ни съ завръщам. Кат/ако са върна ша ти кажа специално. Бааааавно.
Мисля, че няма да ти е проблем да измислиш отговори някакви...doktorka написа:замислих се
"няма и за кога"
ми амаранта няма да я бан-ват..тебе тоже.
защо да няма време?
мани!holi_day написа:Мисля, че няма да ти е проблем да измислиш отговори някакви...doktorka написа:замислих се
"няма и за кога"
ми амаранта няма да я бан-ват..тебе тоже.
защо да няма време?
Вярвам в теб.
бели петна остават при преходните моментиdoktorka написа:мани!
аз съм измислила отдавна...
но имам3 варианта и не знам кой е по-лицеприятен...
затуй питам
понеже сме по откровенията
Някъде другаде... светът е за двамаАмаранта написа:Абе мани - любовна история, не ти трябва да знаеш. То си е между нас.
ти на това ли казваш откровение?holi_day написа:бели петна остават при преходните моментиdoktorka написа:мани!
аз съм измислила отдавна...
но имам3 варианта и не знам кой е по-лицеприятен...
затуй питам
понеже сме по откровенията
така показва историята
Мярнах ти ника и доста се поуплаших, нали неведнъж си ме респектирал. Викам си, дано Щрунц да не се зачете, че ку забележи "бели петна" от това простичко словосъчетание цял роман шъ напише...Strunz написа:Холи, самичко ли си говориш, душицо? :)
Респектирал?holi_day написа:Мярнах ти ника и доста се поуплаших, нали неведнъж си ме респектирал. Викам си, дано Щрунц да не се зачете, че ку забележи "бели петна" от това простичко словосъчетание цял роман шъ напише...Strunz написа:Холи, самичко ли си говориш, душицо? :)
Докторка си говори с мен. Поправила ли се е или се е объркала?