толкова ми е тъпо, чееее......
толкова ми е тъпо, чееее......
какво правите като направите грешка и нищо не може да се направи?!?
не съдбоносна, ама все пак за некви кинти става въпрос. и професионалното ви его е наранено. и изобщо хорато вече свършили работния ден и забравили, а в мозъка ви като се е забила тая грешка и мира не ви дава!!!!!!!
не съдбоносна, ама все пак за некви кинти става въпрос. и професионалното ви его е наранено. и изобщо хорато вече свършили работния ден и забравили, а в мозъка ви като се е забила тая грешка и мира не ви дава!!!!!!!
just perfect
- Глас в пустиня
е айде ся...bead_ написа:крещящ непрофесионализъм от моя страна! направо съм за убиване! т.е. за самоубиване!! ама ми е жал, де, иначе съм много свестна и симпатичнаvyara написа:... там е мамата си трака. За там няма да говоря.
утре ще предложат двойно защото ще решат че си негошиирала всъщност...
Re: толкова ми е тъпо, чееее......
Ами какво - страдам, страдам, пък ми мине.bead_ написа:какво правите като направите грешка и нищо не може да се направи?!?
Не разполагам с машина на времето, та да се върна и да оправя нещата.
Който не работи, той не греши. Амаха, де! 
Аз пък така като се закося някой път и после след време, като се престраша да питам тоя оня се оказва, че никой дори и не е забелезАл и само в моята тиква е всичко.
Аз пък така като се закося някой път и после след време, като се престраша да питам тоя оня се оказва, че никой дори и не е забелезАл и само в моята тиква е всичко.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Dark Angel
такива грешки дето ми страда егото....bead_ написа:какво правите като направите грешка и нищо не може да се направи?!?
ми да ти кажа от някои са минали години и като се сетя и усещам едно такова неприятно потрепване в корема
че съм сбъркала глупаво
това най ме мори
че съм постъпила глупаво
отдавна е забравено и както хубаво е отбелезала Магът то си е само в мойта глава и рови ли рови там ......

- Глас в пустиня
Докато не ги вземеш в ръка не можеш да бъдеш сигурна, че са били за теб.bead_ написа:баш си се бяха запътили насам, ама аз така се изложих, чеееее.... хората си ги дръпнаха:shy:БоЕВ написа:
Това означава, че не са били за теб.
Другият път дубъл.
п.п. дано да са дубъл!
А относно професионализма - ако можеха да ти поставят професионална оценка, щяха ли да търсят теб и нямаше ли да си свършат работата сами?!
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Тва са били сатанински пари, мани ти тая работа, плюй в пазвата и се благодари, че не си ги взела:twisted:bead_ написа:баш си се бяха запътили насам, ама аз така се изложих, чеееее.... хората си ги дръпнаха:shy:БоЕВ написа:
Това означава, че не са били за теб.
Другият път дубъл.
п.п. дано да са дубъл!
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Просто не правим нищо.bead_ написа:какво правите като направите грешка и нищо не може да се направи?!?
После се правим на умрели лисици и чинопоклонно се извиняваме. И, ако ни дадат шанс, поправяме грешката
Бе, альоу, цял живот ли ще те уча