аре бе...Quid написа:аре да почват номинациите че ми писна:blum:
то да се появиш на червения килим е най-важната част от церемонията...
номинациите са накрая кога народа е преял и препил...
освен това се знаят предварително...
не ли?:winkw:
е не мое да гледаме такова щото етюдите се играят от обратниБоЕВ написа:Ще ли сме да гледаме първо Умирай трудно, а чак след това номинации.Quid написа:аре да почват номинациите че ми писна:blum:
ако ме питаш менdoktorka написа:аре бе...Quid написа:аре да почват номинациите че ми писна:blum:
и всичко се повтаря...Quid написа:е не мое да гледаме такова щото етюдите се играят от обратниБоЕВ написа:Ще ли сме да гледаме първо Умирай трудно, а чак след това номинации.Quid написа:аре да почват номинациите че ми писна:blum:
тва чернобил ебна едно цяло поколение
света отива на пущиняк
след чернобилчетата идват тия от епруветката.......
и след тях извънземните
тва е
Каааакво "бавно" бе Къпина? Ще се завръщаш бавно? Да не си помисли някой, че се връщаш против твоето желание? Споко, за твоята ниша кандидати няма. Ще си стои ей така празна и няма да има кой да подвиква на добичетата - у бряяяя, да иба женката му да иба...Капинчо написа: Боев, мило момче, ни съ завръщам. Кат/ако са върна ша ти кажа специално. Бааааавно.
е значи се знаят...Quid написа:ако ме питаш менdoktorka написа:аре бе...Quid написа:аре да почват номинациите че ми писна:blum:
не се знаят
но ти си виновна за тва е те тука
тва е лично мое мнение
ми нали нещо трябва да им стърчиdoktorka написа:и всичко се повтаря...Quid написа:е не мое да гледаме такова щото етюдите се играят от обратниБоЕВ написа:Ще ли сме да гледаме първо Умирай трудно, а чак след това номинации.Quid написа:аре да почват номинациите че ми писна:blum:
света отива на пущиняк
и след тях извънземните
тва е
и извънземните са с антенки
:rotfl24:
Абе като си прав-прав си!Quid написа:е не мое да гледаме такова щото етюдите се играят от обратниБоЕВ написа:Ще ли сме да гледаме първо Умирай трудно, а чак след това номинации.Quid написа:аре да почват номинациите че ми писна:blum:
света отива на пущиняк
и след тях извънземните
тва е
Хахахаха.Капинчо написа:Ще ти обяснявам баааавно. Щото много по прост от един овчар.БоЕВ написа:Каааакво "бавно" бе Къпина? Ще се завръщаш бавно? Да не си помисли някой, че се връщаш против твоето желание? Споко, за твоята ниша кандидати няма. Ще си стои ей така празна и няма да има кой да подвиква на добичетата - у бряяяя, да иба женката му да иба...Капинчо написа: Боев, мило момче, ни съ завръщам. Кат/ако са върна ша ти кажа специално. Бааааавно.
Мислех да ти го запазя за утре, но ще ти го кажа сега ....
Всъщност не. Ще отворя нова тема.
Е, не е чак толкова шаблонно - отдалеч изглеждат като някакви железа,Dark Angel написа:капине, те много от хубавите неща са ужасно шаблонни
любовта например все една и съща при хората, а толкова прекрасна и вълшебна
Ами като по-прост аз си правя справката в и-нет. Ти като искаш ходй до книжарницата.Капинчо написа:Просто момче си ти Боев.БоЕВ написа:Хахахаха.Капинчо написа:Ще ти обяснявам баааавно. Щото много по прост от един овчар.БоЕВ написа:Каааакво "бавно" бе Къпина? Ще се завръщаш бавно? Да не си помисли някой, че се връщаш против твоето желание? Споко, за твоята ниша кандидати няма. Ще си стои ей така празна и няма да има кой да подвиква на добичетата - у бряяяя, да иба женката му да иба...Капинчо написа: Боев, мило момче, ни съ завръщам. Кат/ако са върна ша ти кажа специално. Бааааавно.
Мислех да ти го запазя за утре, но ще ти го кажа сега ....
Всъщност не. Ще отворя нова тема.
И пет теми да отвориш, все тая. Никой няма да те банне и да те направи герой, ще си останеш просто един страхливец и лицемер.
Иди в книжарницата. Знаеш какво е? Ритай някого.
Помоли книжарката за тълковен речник и потърси "лицемерие". На буквичката "Л".