БОЕВ,
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Рекох да не натрапва линк, ама сега с удоволствие.Dark Angel написа:vyara написа: Ох, чакай, че и за един разказ за свиня и вятър се сетих на Радичков.
дай разказа
толкова смешно ми стана
благодаря ти
www.chitanka.info:82/lib/text/9187
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Dark Angel
Re:
лека нощКапинчо написа:
Лека нощ!
извинявай, може ли да смениш заглавието на темата?
преди да отидеш да спиш
моля те

Re:
Спокойна нощ, Къпин!Капинчо написа:Аз също.
Както и да е. Отиваме накъм обсъждане на форума, а аз не искам.
Няма да те мъча да ми измисляш повече теми за тази вечер.
За по-нататък иншМодератор, да се свети името му.
Лека нощ!
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Dark Angel
vyara написа: Рекох да не натрапва линк, ама сега с удоволствие.
горката свиня

хаха..Dark Angel написа:vyara написа: Рекох да не натрапва линк, ама сега с удоволствие.
горката свиня
сетих се...имало няколко типа жени...
"кокошчица късокрачица"
"високоланински скокондрел"
и
"свинка балеринка"
Туй второто коза нали?doktorka написа:хаха..Dark Angel написа:vyara написа: Рекох да не натрапва линк, ама сега с удоволствие.
горката свиня
"кокошчица късокрачица"
и
"свинка балеринка"
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
хихиvyara написа:Туй второто коза нали?doktorka написа:хаха..Dark Angel написа:vyara написа: Рекох да не натрапва линк, ама сега с удоволствие.
горката свиня
"кокошчица късокрачица"
и
"свинка балеринка"
Капинчо написа:Не бързам. Тебе не. Днес се поуморих и трябва да се наспя, щото утре пак ... Как казваше Дарки.Пенчо Заека написа:Що бързаш да ме разтребиш??? Я кажи сега с кво те ядоса Боев?Капинчо написа:Казва се: "Някои съвсем не сте у ред.":-)Пенчо Заека написа:Аз пак не съм в час. Някои не сте съвсем у ред.
Чао Пенчо!
Само от уважение към теб, ще се пообясня още веднъж.
Сет се лигавеше. Негови си причини. Не съм ги обсъждал (освен някоя задявка тук-там). Сет го правеше интелигентно. Боев, реши да се бори с трола. Да, ама Боев е просто момче и точно с тролове не може да се бори, щото там акъл се иска. Хубаво, опита си силите, ама Сет даже със свален гард, само с движение на краката, така да се каже, не му дава да го пипне и само от време на време му лепне по едно леко шамарче с отворена ръкавица. Направиха така един два рунда. Сет не е излязъл да се бие, а да се забавлява и спаринга на Боев му идва дюшеш. Всеки с мъъъъничко мозък в главата щеше да разбере играта и да се сети, че има само един печеливш ход - да слезе от ринга и да остави Сет сам. Сет като поседи и поподскача сам, щеше да му писне и да слезе от ринга. Да, ама Боев нали е МЪЖ, реши да се доказва, тъпо и методично. Появи се публика, клакьори и ... стана истински мач, но с предизвестен победител. Тогава Боев и компания решиха да изшмекеруват - подкупиха съдията, който да дисквалифицира Сет за грубост. Боев се опитваше да дразни не само Сет, но и неговата част от публиката.
На мен ми писна, да му гледам простотията, която, ако се замислиш малко, ще се досетиш, че доведе форумчто до това дередже и му теглих майната. Още повече, че след първата свирка на рефера взе да се изживява като победител и да показва среден пръст на публиката.
Малко длъжко, но имаш цяла нощ напред за четене.
Това ако и утре го мислиш ама наистина няма да имам какво да ти кажа.
Бъди Ести в другия живот щом са ти такива разбиранията.
Моите не са.
Да не говорим, че Сет ако правеше нещо интелигентно, а не да почива на стара слава и на това, че свирил на кречетало като малък, все вярвам, че някой извън 5-те човека щеше да го забележи.
Беше ти писнАло от Сет и от Докторката! Като не спряха ти писна от други ли?
Това в момента е абсолютен пример как трябва да се реагира на време.
Безкрайно късно е в момента -
в замазване с безгранична толерантност и в отговори "пука ми на черупката" и поведение тип Ести ето това стана.
Толериране на абсолютната простащина!
И рев после срещу всеки гъкнал.
Ма направо така ви харесва или просто толкова си можете.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Ести е твъре много жена...Sssssssssssssssss написа: Това ако и утре го мислиш ама наистина няма да имам какво да ти кажа.
Моите не са..
не можеш я разбра.
на Ести аз и казал "евала" преди много време.
когато зададе въпроса:"защо на едната и викате курва ,а другата е светица"
Ести верно е най-умна...
( дори без гащи):winkw:
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
Мнение отвън не е ли по-авторитетно. Хеле пъ ку е от чужбина...Dark Angel написа:Вие необикновенните нали си направихте специален клуб, за да си общувате?
Признак на лошо възпитание ми изглежда е да минавате по другите клубове и да се опитвате да обяснявате колко са зле пишещите
Ногу невъзпитан народ се навъди.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
знаеш ли колко ме интересува какво си написала.doktorka написа:Ести е твъре много жена...Sssssssssssssssss написа: Това ако и утре го мислиш ама наистина няма да имам какво да ти кажа.
Моите не са..
не можеш я разбра.
на Ести аз и казал "евала" преди много време.
когато зададе въпроса:"защо на едната и викате курва ,а другата е светица"
Ести верно е най-умна...
( дори без гащи):winkw:
каза ли нещо?
и аре чао с морала ти.
Ако ще си ходи Рейн си отиваш с нея.
Ясно?
Не е до харесване. Вярвам си ме разбрал.Капинчо написа:Мъчно ми е, че така го виждаш.Sssssssssssssssss написа:
Това ако и утре го мислиш ама наистина няма да имам какво да ти кажа.
Моите не са.
Да не говорим, че Сет ако правеше нещо интелигентно, а не да почива на стара слава и на това, че свирил на кречетало като малък, все вярвам, че някой извън 5-те човека щеше да го забележи.
Беше ти писнАло от Сет и от Докторката! Като не спряха ти писна от други ли?
Това в момента е абсолютен пример как трябва да се реагира на време.
Безкрайно късно е в момента -
в замазване с безгранична толерантност и в отговори "пука ми на черупката" и поведение тип Ести ето това стана.
Толериране на абсолютната простащина!
И рев после срещу всеки гъкнал.
Ма направо така ви харесва или просто толкова си можете.
Кръгът се затвори. В началото, и дълго време след това четири от вас чувствах най-близки в този форум - Мнемозина, Латрево, Фриски и теб.
Ести не ме харесваше. Аз се пазех от нея.
Чудно нещо е животът.
Сега наистина си лягам. Утре ми е труден ден.
Лека нощ!
Лека нощ и до утре!
doktorka написа:хихиSssssssssssssssss написа:знаеш ли колко ме интересува какво си написала.
каза ли нещо?
и аре чао с морала ти.
Ако ще си ходи Рейн си отиваш с нея.
Ясно?
айде пак...
без емоции ,без емоции...
:lol:
- Green Light
Това е така! Предстои бан и за Боев, за теб- не възнамерявам, ти престана да се държиш зле с Дарки. Тази тема ме поставя в много кофти положение спрямо Боев, признавам. Никога не съм се съмнявал или възразявал срещу това, че решиш ли, ще ме побъркаш. Толко може съдията, Капине, няма да те изненадамКапинчо написа:
Не бързам. Тебе не. Днес се поуморих и трябва да се наспя, щото утре пак ... Как казваше Дарки.
Само от уважение към теб, ще се пообясня още веднъж.
Сет се лигавеше. Негови си причини. Не съм ги обсъждал (освен някоя задявка тук-там). Сет го правеше интелигентно. Боев, реши да се бори с трола. Да, ама Боев е просто момче и точно с тролове не може да се бори, щото там акъл се иска. Хубаво, опита си силите, ама Сет даже със свален гард, само с движение на краката, така да се каже, не му дава да го пипне и само от време на време му лепне по едно леко шамарче с отворена ръкавица. Направиха така един два рунда. Сет не е излязъл да се бие, а да се забавлява и спаринга на Боев му идва дюшеш. Всеки с мъъъъничко мозък в главата щеше да разбере играта и да се сети, че има само един печеливш ход - да слезе от ринга и да остави Сет сам. Сет като поседи и поподскача сам, щеше да му писне и да слезе от ринга. Да, ама Боев нали е МЪЖ, реши да се доказва, тъпо и методично. Появи се публика, клакьори и ... стана истински мач, но с предизвестен победител. Тогава Боев и компания решиха да изшмекеруват - подкупиха съдията, който да дисквалифицира Сет за грубост. Боев се опитваше да дразни не само Сет, но и неговата част от публиката.
На мен ми писна, да му гледам простотията, която, ако се замислиш малко, ще се досетиш, че доведе форумчто до това дередже и му теглих майната. Още повече, че след първата свирка на рефера взе да се изживява като победител и да показва среден пръст на публиката.
Малко длъжко, но имаш цяла нощ напред за четене.
Не мога сега, следобед, може би към 5.
ок?
-
Дядо Капинчо
Ролята, която си взе Грийни го прецака априори (не се обиждай сега на думата, сакън!Капинчо написа:За мен не е ОК Грийне. Ако ще си милиционер, трябва да спазваш закона, а не да преценяваш кой е по-виновен.Green Light написа: Това е така! Предстои бан и за Боев, за теб- не възнамерявам, ти престана да се държиш зле с Дарки. Тази тема ме поставя в много кофти положение спрямо Боев, признавам. Никога не съм се съмнявал или възразявал срещу това, че решиш ли, ще ме побъркаш. Толко може съдията, Капине, няма да те изненадам
ок?
Твоят закон беше - "Който обиди някого"
Не "Който обиди Дарки", или "Който обиди Х"
Когато двама се бият на улицата, милицията отвежда и двамата в участъка за изясняване и изтрезвяване. Не взима страна.
Не се наемай да бъдеш съдник. Нямаш шанс. Никой няма.
Можеш да бъдеш само милиционер и да спазваш "устава". Само така можеш да останеш чист.
В случая законното решение е да баннеш и двама ни. Боев за провокативно поведение, мен за умишлена грубост.
- Green Light
няма да следвам уставаКапинчо написа:За мен не е ОК Грийне. Ако ще си милиционер, трябва да спазваш закона, а не да преценяваш кой е по-виновен.Green Light написа: Това е така! Предстои бан и за Боев, за теб- не възнамерявам, ти престана да се държиш зле с Дарки. Тази тема ме поставя в много кофти положение спрямо Боев, признавам. Никога не съм се съмнявал или възразявал срещу това, че решиш ли, ще ме побъркаш. Толко може съдията, Капине, няма да те изненадам
ок?
Твоят закон беше - "Който обиди някого"
Не "Който обиди Дарки", или "Който обиди Х"
Когато двама се бият на улицата, милицията отвежда и двамата в участъка за изясняване и изтрезвяване. Не взима страна.
Не се наемай да бъдеш съдник. Нямаш шанс. Никой няма.
Можеш да бъдеш само милиционер и да спазваш "устава". Само така можеш да останеш чист.
В случая законното решение е да баннеш и двама ни. Боев за провокативно поведение, мен за умишлена грубост.
аз не смятам че умишлената грубост ти е присъща
Много тежко е за Грийн да те остави теб... Явно и той се е пристрастил към писането ти. Мъ то няма и как другояче да е.Капинчо написа:В случая законното решение е да баннеш и двама ни. Боев за провокативно поведение, мен за умишлена грубост.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
edna kuha lejka verno njama slabi mestaКапинчо написа:Хайде сега Грийне да вземеш да се баннеш сам. За обида към моята интелигентност.Green Light написа: аз не смятам че умишлената грубост ти е присъща
Ходът ти не е лош, но за мен не работи.
Ще си позволя да "прочета" мислите ти.
"Ако банна Капинчо, ще излезе, че съм тъп милиционер, щото той нарочно напсува Боев. Ако не го банна, ще излезе, че не ставам и за милиционер, щото това си е ачик-ачик нарушение на правилата. Освен това, ако не го банна сега, той ще продължава да ме провокира и все някога ще трябва да го банна. Но тогава ще излезе, че Капинчо ме е победил, щото е станало неговото.
Как да го неутрализирам? Къде е слабото място на Капинчо - лоялността и чувството за справедливост. Значи, първо банвам Боев. Така задоволявам чувството за справедливост на Капинчо. Освен това му отнемам всякаква възмжност да ме обвини в пристрастие и груповщина. Като допълнителен бонус ще донастроя привържениците на Боев срещу Капинчо, защото за тях това ще бъде крайна несправедливост. Няма да банна Капинчо, но не защото не искам, а защото той е "добър" - вече не се кара с Дарки, пък и видимо е, че се насилва да бъде зъл. Като му отчета тези качества, той няма да има очи да ме напада повече. Какво печеля?
1. Ако Капинчо все още се чувства бунтар, аз ще съм му отнел всички полезни ходове и на него му остава само да се обиди и да се махне. Прекрасно - Капинчо го няма по своя воля, а аз съм един принципен и благороден милиционер.
2. Ако Капинчо няма сили да се махне, щото е пристарстен към този форум, ще бъде принуден да си мълчи, щото как да хапеш ръката, която те гали. Ще излае още един-два пъти и ще си млъкне, или отива на вариант 1."
Какво ще стане?
Не знам. Аз обичам непринудеността и импровизациите.
ПП. Да не забравя да кажа. Не си прав да банваш Докторка. Но ти това много добре го знаеш. Просто там нямаш "умни" ходове. Тя няма слаби места.
trjabvashe otdavna da bade naritana
oshteeeeeeeeeeee kato pochna da pluva toja i onja
osobenno manenkite
kvo i prechat manenkite?
jenska zavist i prostotija
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
ох, божкееееее, ся последно като ести или като док ще се прераждаш?Капинчо написа: ПП. Да не забравя да кажа. Не си прав да банваш Докторка. Но ти това много добре го знаеш. Просто там нямаш "умни" ходове. Тя няма слаби места.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо