Лаптоп?
- БОЙКО БОРИСОВ
Лаптоп?
Дадох сума ти пари за нови компютри и всеки от охлювите е обзаведен с по един в стаята си.
Оказва се, че и от два стола пак съм на земята.
Снощи много се ядосах. Бях седнала и си дращех нещо, тъкмо бях се съсредоточила, няма и 20 минути постоях и ме вдигнаха че имали да учат. И така всеки ден:twisted:
Решила съм да си купя лаптоп на лизинг и ако пък дам някой да го доближи!
Ще ме посъветвате ли каква конфигурация да търся?
Трябва ми пишеща машина с интернет и записвачка, а не космическа совалка.
Снощи много се ядосах. Бях седнала и си дращех нещо, тъкмо бях се съсредоточила, няма и 20 минути постоях и ме вдигнаха че имали да учат. И така всеки ден:twisted:
- Piqndurnik
Re: Лаптоп?
Не се охарчвай излишно.zlatokoska написа:Дадох сума ти пари за нови компютри и всеки от охлювите е обзаведен с по един в стаята си.
Иди във Физическия факултет на СУ (горе при Семинарията). На партера има магазин за компчета втора употреба.
За нищожна сума шси вземеш хубаво лаптопче. Може само, вероятно, да се наложи да му сложиш нова записвачка, но и те вече не са скъпи.
наздраве!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- БОЙКО БОРИСОВ
- БОЙКО БОРИСОВ
абе то даже и без записвачка може, за какво ми е нали ще имам интернетave написа:Не се охарчвай излишно.zlatokoska написа:Дадох сума ти пари за нови компютри и всеки от охлювите е обзаведен с по един в стаята си.
Иди във Физическия факултет на СУ (горе при Семинарията). На партера има магазин за компчета втора употреба.
За нищожна сума шси вземеш хубаво лаптопче. Може само, вероятно, да се наложи да му сложиш нова записвачка, но и те вече не са скъпи.
наздраве!
благодаря ти много, не знаех за това магазинче
ще отида да видя какви са цените и ако успея в брой ще е голям късмет
ако стане ще почерпя да знаеш, много стара мечта ми е това лаптопче ама все си викам глезотии
никой да не ме закача и като си сложа слушалки нито ще чивам телевизора нито глъчката около мен
-
Гост
Май става въпрос за нов?!!ave написа:Не се охарчвай излишно.Решила съм да си купя лаптоп на лизинг
наздраве!
Лек и тънък, като за дама!
Ако искаш втора ръка: www.miroman.net 700BGL
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти, май си станал абонат там:blum::winkw:Anonymous написа:
Май става въпрос за нов?!!
Лек и тънък, като за дама!
Ако искаш втора ръка: www.miroman.net 700BGL

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Piqndurnik
"допълнение към десктоп" - т. е. като втори компютър за в леглотоzlatokoska написа:нищо не разбрах:-)Piqndurnik написа:Такава играчка бих си взел само като допълнение към десктопи то само таблет, ама те пък са пркалено скъпи.
Наздраве 
Ами,... само при него имаше памети?frisky lioness написа:Ти, май си станал абонат там:blum::winkw:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Звеневия написа:Ами,... само при него имаше памети?frisky lioness написа:Ти, май си станал абонат там:blum::winkw:
Ни съ Управдавай сига.........
Ама пък как тъ разкрих:lol::lol::winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Как нема да го разкриеш като адреса е на един цинизъм място от тебfrisky lioness написа: Ама пък как тъ разкрих:lol::lol::winkw:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти сега ни мъ издавай, де съм ситуирана:winkw:4avdar4e написа:Как нема да го разкриеш като адреса е на един цинизъм място от тебfrisky lioness написа: Ама пък как тъ разкрих:lol::lol::winkw:

- БОЙКО БОРИСОВ
леле леле това е зашеметяващо мммммPiqndurnik написа:"допълнение към десктоп" - т. е. като втори компютър за в леглотоzlatokoska написа:нищо не разбрах:-)Piqndurnik написа:Такава играчка бих си взел само като допълнение към десктопи то само таблет, ама те пък са пркалено скъпи.Нещо такова
- Житената Питка
- BOFH
Наскоро си взех марков ноутбуук втора ръка за нищо пари (НР, излезе ми под 400 лева) и съм доволен. Сега мога да си броузя легнал докато си отпивам на едри глътки от ледената биричка и смея да твърдя, че си заслужава инвестицията 
Както някой по-горе спомена обаче е хубаво ноутбуука да е допълнение към настолен компютър макар, че вече поцъкал доволно добре мисля, че не е задължително - особено ако целта е само Интернет.
Единственото което ми липсва от по-новите модели е матрицата на дисплея, тази е произведена преди 3-4 години и това си личи доста и като контраст, и като ъгъл на виждане. Много е далеч от настолния ми S-IPS монитор ама много.
Както някой по-горе спомена обаче е хубаво ноутбуука да е допълнение към настолен компютър макар, че вече поцъкал доволно добре мисля, че не е задължително - особено ако целта е само Интернет.
Единственото което ми липсва от по-новите модели е матрицата на дисплея, тази е произведена преди 3-4 години и това си личи доста и като контраст, и като ъгъл на виждане. Много е далеч от настолния ми S-IPS монитор ама много.
За броузирвангето съм съгласен, ама как успяваш и биричка да отпиваш вЖитената Питка написа: Сега мога да си броузя легнал докато си отпивам на едри глътки от ледената биричка и смея да твърдя, че си заслужава инвестицията![]()
легнало полоЖение
И друго лапито винаги мож го закачи към убав монитор - с две ръце за лапи.
И в кенефа книжка мож да почетеш ( без бира!)
- БОЙКО БОРИСОВ
Житената Питка написа:Наскоро си взех марков ноутбуук втора ръка за нищо пари (НР, излезе ми под 400 лева) и съм доволен. Сега мога да си броузя легнал докато си отпивам на едри глътки от ледената биричка и смея да твърдя, че си заслужава инвестицията
ще ходя другата седмица на лов за лаптоп
дано имам късмет
до 400 в брой мога да дам
- Житената Питка
- BOFH
Ъъъъ леко съм те подвел виждам.
Аз казах, че НА МЕН ми излезе под 400 лева ноутбуука - имах разни чаркалаци за него а и човека дето ги продава го познавам - затова.
Ако искаш нещо което нормално да подкарва Windows XP ("нормално" разбирай без много претенции) ще трябва да се бръкнеш повече.
Купих го от тук (ноутбука е този от снимката всъщност).
В интерес на истината гледах вчера лаптопи в Мултирама, единствено Сони Вайо беше с по-добре изработен корпус от този на моята машинка. Не мога да си обясня защо всичко трябва да изглежда като правено в гараж
.
Живеем в ерата на ширпотребата.
Аз казах, че НА МЕН ми излезе под 400 лева ноутбуука - имах разни чаркалаци за него а и човека дето ги продава го познавам - затова.
Ако искаш нещо което нормално да подкарва Windows XP ("нормално" разбирай без много претенции) ще трябва да се бръкнеш повече.
В интерес на истината гледах вчера лаптопи в Мултирама, единствено Сони Вайо беше с по-добре изработен корпус от този на моята машинка. Не мога да си обясня защо всичко трябва да изглежда като правено в гараж
- БОЙКО БОРИСОВ
голямо благодаря!Житената Питка написа:Ъъъъ леко съм те подвел виждам.
В интерес на истината гледах вчера лаптопи в Мултирама, единствено Сони Вайо беше с по-добре изработен корпус от този на моята машинка. Не мога да си обясня защо всичко трябва да изглежда като правено в гараж.
разпечатах и довечера ще обсъдим с главата на семейството, да си каже тежката дума
стискам си палци да не е против
-
БоЕВ-ски
хихи
продължението е:"Ще игрА ли Кръстю ролята на царОт?"БоЕВ-ски написа:Нема нужда да стискаш палци! Достатъчно е да подходиш по македонски: Нещо ке те прашам и отговорот требе да биде - ДА!zlatokoska написа: голямо благодаря!
разпечатах и довечера ще обсъдим с главата на семейството, да си каже тежката дума
стискам си палци да не е против
Кво му харесваш пък на този корпусЖитената Питка написа:Ъъъъ леко съм те подвел виждам.
В интерес на истината гледах вчера лаптопи в Мултирама, единствено Сони Вайо беше с по-добре изработен корпус от този на моята машинка. Не мога да си обясня защо всичко трябва да изглежда като правено в гараж.
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- Житената Питка
- BOFH
Там е работата - нищо не му харесвам обаче като го сравня с моделите които вчера видях в Мултирама е просто "стейт ъф дъ арт".wishes написа:Кво му харесваш пък на този корпус
(Говоря за качество на изработката а не за дизайн)
Лаптоп с докинг станция и съответно монитор, клавиатура и мишка си е съвсем нормален компютър с тази разлика, че ако ти кефне можеш да си го вземеш с теб и примерно по път за морето децата да гледат филмчета или да направят едни "Червеи"... това едно от развлекателните му приложения де.Remmivs написа:Лаптопите са за мазохисти. ЛМ.
Иначе както казах аз заставам зад мнението, че е хубаво да имаш и едно чудовище на бюрото - това е друга бира вече
Житената Питка написа:Там е работата - нищо не му харесвам обаче като го сравня с моделите които вчера видях в Мултирама е просто "стейт ъф дъ арт".wishes написа:Кво му харесваш пък на този корпус
(Говоря за качество на изработката а не за дизайн)
Лаптоп с докинг станция и съответно монитор, клавиатура и мишка си е съвсем нормален компютър с тази разлика, че ако ти кефне можеш да си го вземеш с теб и примерно по път за морето децата да гледат филмчета или да направят едни "Червеи"... това едно от развлекателните му приложения де.Remmivs написа:Лаптопите са за мазохисти. ЛМ.
Иначе както казах аз заставам зад мнението, че е хубаво да имаш и едно чудовище на бюрото - това е друга бира вече
е аре сеа с докинг станция , монитор и тути кванти
ми че то това не е лаптоп бе човек това е джелезо на лаптопа ползваш само професора, дисковата подсистема и акъла (горе-долу)
не, че ако някой иска да ми подари някой модерна тошиба ще я откажа де
- Piqndurnik
- БОЙКО БОРИСОВ
- Житената Питка
- BOFH
- БОЙКО БОРИСОВ
тц, не става, насреща има 3 круши и няколко липиЖитената Питка написа:И за тая работа с малкото място има лек - взимаш един по-якичък проектор и си го пускаш през прозореца на стената на насрещния блок, нещо като 8х6 метра примерно ми се вижда добре...
Кофти е само, че и съседите ще ти четат пощата![]()
пролет е вълшебно
- Житената Питка
- BOFH
- Dark Angel
- Dark Angel
- БОЙКО БОРИСОВ
Тюх! Язък!zlatokoska написа:отказах се. сама
грехота е
няма нещо което да съм поискала и да ми е отказано, но ме досрамя да поискам
ще взема още някои неща за вкъщи
а лаптопа като започна да печеля повече
малко ми е тъпо само
Тъкмо щях да те помоля ако не те видят, да купиш и на мене един.
Не се коси, ще му дойде времето и на лаптопа. Пък засега намирай повече работа на околните - така че да не им остават сили за компютъра.
Panta rhei...
- Dark Angel
МъЖжжж, молим ти се, не ми пали фитилиМЪЖжжж написа: Бе ти провери за всеки случай какво прави ДаркДог в твое отсъствие..![]()
земе той да почне да се замисля повече, все пак той е в група, а аз сама някъде си, в някакви си хотели, с някакви хора.....уджас
за таквиз неща не се говори - равновесието е крехко
- Dark Angel
е кви точно неща за в къщи?zlatokoska написа:отказах се. сама
грехота е
няма нещо което да съм поискала и да ми е отказано, но ме досрамя да поискам
ще взема още някои неща за вкъщи
а лаптопа като започна да печеля повече
малко ми е тъпо само
личният ми опит - човек и семейство няма нужда от много лични и домашни вещи. по-добре въздух и пространство /и пари за екскурзии по България, книги, кино, лаптоп /примерно/
така де, какво ще ме стопли ултра-мега-хипер нам си ква кухня като а ги имаме тез пари накуп, а заминаваме някъде на топло за 5 дни
ПП/ а, че хладилника вие за смяна....на кой му пука