Това което правя е
- Green Light
Това което правя е
да забраня достъпа за една седмица на Сет, Боев, Докторка, Чавдарче, Звеневи§Пипи, Рейн
Според мен тези хора целенасочено рушат. Системно, без да се разколебаят и да се отказват. Това е основанието и обяснението ми. Моят личен бан към тях е вечен. Сет иска и техническия бан към него да бъде вечен. Това е безсмислица, според мен, но му го дължа, така да бъде!
Поради моите несъвършенства като админ, покрай тези хора до форума няма да може да стига и Баба Яга. Извинявам се на баба Яга!
Според мен тези хора целенасочено рушат. Системно, без да се разколебаят и да се отказват. Това е основанието и обяснението ми. Моят личен бан към тях е вечен. Сет иска и техническия бан към него да бъде вечен. Това е безсмислица, според мен, но му го дължа, така да бъде!
Поради моите несъвършенства като админ, покрай тези хора до форума няма да може да стига и Баба Яга. Извинявам се на баба Яга!
-
Дядо Капинчо
Re: Това което правя е
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 20.12.08, 20:49, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
братчед остави емоциитеКапинчо написа:Е, ти са осра. Къде видя пък Чавдарче да руши форума?Green Light написа:да забраня достъпа за една седмица на Сет, Боев, Докторка, Чавдарче, Звеневи§Пипи, Рейн
Абе Грийне, ако бебето ти реве много силно, ти го изхвърляш през прозореца ли?
Да, Чавдарче от време на време проплакава или изпищява тук личната си болка. И какво? За какъв чеп му е на човек форум-клуб, при това от ограничен кръг дългогодишни членове, с коите се е чувствал по-близък, отколкото с някои от роднините си, ако не може в 2 часа през нощта да напише две изречения, за да отпуши болката си, която по това време е непоносима.
Какво ви бърка вас това? Отминете го. Не се хвърляйте да спасявате, тоя и оня, но какво право имате да запушвате устата на човек с тежка астма?
Аз не давам пари на просяци - принцип (Чаве, извинявай за асоциацията, така ми дойде). Но никога няма да гласувам те да бъдат изхвърлени насила.
Или какво, прекалено ви е елитарен клуба за хора със здравословни проблеми. Гнус ви е от раните им ли?
Мислех сутринта сам да се банна като започнеш да банваш. Няма да го направя. Ще стоя тук и ще ти дишам във врата, докато се престрашиш да си изцапаш чистите ръчички до лактите.
върни се и прочети кво има написано
молим те
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Green Light
Е, няма как. Шъ си установите по-близко общуване сега с баннатите.Green Light написа:Браво, бе!Пипи написа:Критична информация
Вие сте изгонен от този форум!
Моля свържете се с BOFH за повече информация.
:crying::crying::crying:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Поради използването на един общ външен адрес няма вариант да ни разграничиш, няма проблем.Green Light написа:да забраня достъпа за една седмица на Сет, Боев, Докторка, Чавдарче, Звеневи§Пипи, Рейн
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
- Житената Питка
- BOFH
Не, ти се осра.Капинчо написа:Е, ти са осра...
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 20.12.08, 20:50, променено общо 1 път.
дай да те цунемinj написа:нас пък и да искате не можете да ни нахраните с банан, щот само цък бутона на модема и ново IP
Продавам достъп до форума през прокси. Цена - 100 за Quid-а и 100 за менДа не се обиди после, че го подминавам
са мое и ника да си продам
малииииииииииииии
- Dark Angel
не си прочел човечеКапинчо написа: Къде видя пък Чавдарче да руши форума?
отвратително беше
ПП/ Евала Грийне

Dark Angel написа:не си прочел човечеКапинчо написа: Къде видя пък Чавдарче да руши форума?
отвратително беше
ПП/ Евала Грийне
дай линк, Дарки, че аз пак не съм в час :)
линковчетата са платени братиноStrunz написа:Dark Angel написа:не си прочел човечеКапинчо написа: Къде видя пък Чавдарче да руши форума?
отвратително беше
ПП/ Евала Грийне
аз пари за секс - нивгаш!Quid написа:линковчетата са платени братиноStrunz написа:Dark Angel написа:не си прочел човечеКапинчо написа: Къде видя пък Чавдарче да руши форума?
отвратително беше
ПП/ Евала Грийне
- Dark Angel
никакви такиваStrunz написа: дай линк, Дарки, че аз пак не съм в час :)
за какво ти е да четеш гадни лъжи?
написани с едничката цел да рушат чуждо щастие...
забрави и не рови
Ако си чул от клюката
и я повториш
дори една секунда .
....
....
Дали е трябвало
изобщо да се раждаш

с тва се гордеееш или срамуваш:-)Strunz написа:аз пари за секс - нивгаш!Quid написа:линковчетата са платени братиноStrunz написа:Dark Angel написа:не си прочел човечеКапинчо написа: Къде видя пък Чавдарче да руши форума?
отвратително беше
ПП/ Евала Грийне
- Житената Питка
- BOFH
Абеее... зависи си от гледната точка.Strunz написа:аз пари за секс - нивгаш!
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
къде па видя гледна точкаЖитената Питка написа:Абеее... зависи си от гледната точка.Strunz написа:аз пари за секс - нивгаш!
всичко е платено:-)
Житената Питка написа:Абеее... зависи си от гледната точка.Strunz написа:аз пари за секс - нивгаш!
Ми например аз отзад, тя на бюрото по корем?
:)
Quid написа:
с тва се гордеееш или срамуваш:-)
Горд, горд!
А и кой нормален, който има 4 любовници + 1 пасивен гей ще ходи да плаща за секс?:)
а не мое ли да захапе черчевето на прозорецаStrunz написа:Житената Питка написа:Абеее... зависи си от гледната точка.Strunz написа:аз пари за секс - нивгаш!
популчрно като позата на бобъра
- Житената Питка
- BOFH
Така де, пак си има гледна точка, например "Ще ти дам да си поиграеш с Него, но си приготви кръгла сума".Quid написа:къде па видя гледна точка
всичко е платено:-)
Виж гледната точка "Хусар пари не взима!" и аз не я разбирам.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
Quid написа:а не мое ли да захапе черчевето на прозорецаStrunz написа:Житената Питка написа:Абеее... зависи си от гледната точка.Strunz написа:аз пари за секс - нивгаш!
популчрно като позата на бобъра
хахаха:))))
мой приятел имаше 8Strunz написа:Quid написа:
Горд, горд!
А и кой нормален, който има 4 любовници + 1 пасивен гей ще ходи да плаща за секс?:)
и мнението му бе че седмицата трябва да е от 8 дни
но понеже седмицата е от 7
мина на 1 , свирки ядене и пиене
те така
така че по скромно и умерено
Quid написа:мой приятел имаше 8Strunz написа:Quid написа:
Горд, горд!
и мнението му бе че седмицата трябва да е от 8 дни
но понеже седмицата е от 7
мина на 1 , свирки ядене и пиене
те така
така че по скромно и умерено
Той не е бил женен :)
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 20.12.08, 20:50, променено общо 1 път.
- Marygold_vn
Куиде, ако позволиш да се намеся - един човек не може да бъде фактор при разрушаването на някаква общност. И двама човека не са. Фактор стават ако са повече от половината...Quid написа:според мен ако ми беше колега е са точно тук щях да хвърля пепелника с единственото желание да те уцеля у главата
Никого не съдя или защитавам - просто казвам лично мнение.
Silence must be heard...
тва е така.Marygold_vn написа:Куиде, ако позволиш да се намеся - един човек не може да бъде фактор при разрушаването на някаква общност. И двама човека не са. Фактор стават ако са повече от половината...Quid написа:според мен ако ми беше колега е са точно тук щях да хвърля пепелника с единственото желание да те уцеля у главата
трябва да съм голям идиот та да защитавам обратна теза
нещо повече
къде видя да става дума за един човек
- Dark Angel
виж кво ще ти кажаКапинчо написа: Според мен.
Според мен казвам, Чавдарче не е рушила форума. Чавдарче като някои от нас се изпокара с други от нас. Аз съм го правил по-грубо. Освен това, аз нямам проблемите и психическиото натоварване на Чавдарче.
Що тя е банната, а аз не съм, като сме правили едно и също и аз нямам "смекчаващи вината обстоятелства"?
никой тук не лежи на пухени възлагвници
на всеки му се такова таковато от нерви, бачкане, проблеми, липса на кинти, здравословни несгоди и какво ли още не
иде ми да те ударя с нещо тежко по главата да ми беше наблизо .....
ти си направо цветенце
ай стига по темата

-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 20.12.08, 20:51, променено общо 1 път.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Не разбира какво прави БоЕВ с списъка на баннатите и как може да се сложи под общ знаменател с:
Някога БоЕВ да е разнасял клюки и клевети както другите баннати? Да е размахвал списъци или лични бележки? Да се е опитвал да руши чужди семейства и щастия?Green Light написа:Според мен тези хора целенасочено рушат. Системно, без да се разколебаят и да се отказват. Това е основанието и обяснението ми. Моят личен бан към тях е вечен. Сет иска и техническия бан към него да бъде вечен. Това е безсмислица, според мен, но му го дължа, така да бъде!
Да е пускал спам след спам? Да е бълвал мръсотии и гнусотии и да е пращал жените да "пишкат на пръчица" /цитат знаете от кого/?
Прям човек е, да. Нямаше админски права и се опита да се противопостави на Сет по свой си начин - може би не най-правилния, но наменерията му бяха да се изчисти клубът от вредители а не "целенасочено да руши, системно и т.н.".
Грийн, наистина уважавам усилията ти, благодаря ти за тях, но в случая не е справедливо БоЕВ да се слага в един кюп с другите.
Последно промяна от Stranniche на 12.11.08, 16:43, променено общо 2 пъти.
- Marygold_vn
Аз също не говоря за един човек.Quid написа:тва е така.Marygold_vn написа:Куиде, ако позволиш да се намеся - един човек не може да бъде фактор при разрушаването на някаква общност. И двама човека не са. Фактор стават ако са повече от половината...Quid написа:според мен ако ми беше колега е са точно тук щях да хвърля пепелника с единственото желание да те уцеля у главата
нещо повече
Дори и за двама не говоря.
Както и да е...
Дай да си говорим за...времето.
Silence must be heard...
-
Дядо Капинчо
братчедКапинчо написа:Айде и тоя ще ми цепи главата.Quid написа:според мен ако ми беше колега е са точно тук щях да хвърля пепелника с единственото желание да те уцеля у главата
Що бе?
И що ако съм ти бил колега?
Ми ако бях наблизо без да съм ти колега, щеше ли да мебаннеш с пепелника по главата?
Ако е за тва дето съм го наговорил тука ... ми може.
Ма що зарад Чавето?:blink:
щях да те уцеля и щеше да ми спестиш е те тоя въпрос:-)
Последно промяна от Quid на 12.11.08, 16:05, променено общо 1 път.
времетоMarygold_vn написа:Аз също не говоря за един човек.Quid написа:тва е така.Marygold_vn написа:Куиде, ако позволиш да се намеся - един човек не може да бъде фактор при разрушаването на някаква общност. И двама човека не са. Фактор стават ако са повече от половината...Quid написа:според мен ако ми беше колега е са точно тук щях да хвърля пепелника с единственото желание да те уцеля у главата
нещо повече
Дори и за двама не говоря.
Както и да е...
Дай да си говорим за...времето.
и то така
винаги има симптоми дали ще се оправя или ще се ебне
то и оправя и ебне също са относителни неща
и нещата като че ли опират до нещо друго си