Реквием
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Реквием
Тъжно е, когато нещо си отива. Въпреки че, как беше - промяната е най-постоянното нещо, толкова яростно се съпротивляваме преди просто да го оставим да си отиде. Остава празно. Трябва да се замести с нещо по-добро тази празнина. Но сякаш колкото повече порастваме, толкова по-трудно е да намерим по-добро нещо. Или носталгия просто. Тъпа работа. И каквото и да сте се карали, нямам представа кой с кого, аз ви харесвах всички, и от всички съм си взела по нещо хубаво и вдъхновяващо. Благодаря ви! Доколкото разбрах някои дори няма да разберат какво съм написала ей сега примерно тука. Още едно нещо в полза на изтърканата житейска максима да казваме на хората хубавите неща, когато е време, а не когато е станало късно.
-
Дядо Капинчо
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Re: Реквием
Няма проблем,Капинчо написа:Благодаря ти, че ми го каза навреме.Fairy of the Flowers написа:Тъжно е, когато нещо си отива. Въпреки че, как беше - промяната е най-постоянното нещо, толкова яростно се съпротивляваме преди просто да го оставим да си отиде. Остава празно. Трябва да се замести с нещо по-добро тази празнина. Но сякаш колкото повече порастваме, толкова по-трудно е да намерим по-добро нещо. Или носталгия просто. Тъпа работа. И каквото и да сте се карали, нямам представа кой с кого, аз ви харесвах всички, и от всички съм си взела по нещо хубаво и вдъхновяващо. Благодаря ви! Доколкото разбрах някои дори няма да разберат какво съм написала ей сега примерно тука. Още едно нещо в полза на изтърканата житейска максима да казваме на хората хубавите неща, когато е време, а не когато е станало късно.
ПП Шегичка. аз обичам да се шегувам. Не знам защо половината от шегите ми се възприемат като обиди.
ПП Сори за спама. Ако искаш, ще го изтрия.
-
Дядо Капинчо
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
е не мое да не го приемеш вътрешно деееееееееееее:-)Fairy of the Flowers написа:И аз съм от вторите. Вътрешно. Иначе не крещя и не се моля. Но немога да го приема вътре в себе си. Мда.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Не, не е тъжно. Чудесно е. Всеки край е ново начало. Вселената не търпи празниниFairy of the Flowers написа:Тъжно е, когато нещо си отива. Въпреки че, как беше - промяната е най-постоянното нещо, толкова яростно се съпротивляваме преди просто да го оставим да си отиде. Остава празно. Трябва да се замести с нещо по-добро тази празнина. Но сякаш колкото повече порастваме, толкова по-трудно е да намерим по-добро нещо. Или носталгия просто. Тъпа работа. И каквото и да сте се карали, нямам представа кой с кого, аз ви харесвах всички, и от всички съм си взела по нещо хубаво и вдъхновяващо. Благодаря ви! Доколкото разбрах някои дори няма да разберат какво съм написала ей сега примерно тука. Още едно нещо в полза на изтърканата житейска максима да казваме на хората хубавите неща, когато е време, а не когато е станало късно.
- Dark Angel
- Green Light
- Dark Angel
Много хубаво си го написала. Нещо трябва да загине, за да отвори място на новото. Няма как иначе.4avdar4e написа:
Не, не е тъжно. Чудесно е. Всеки край е ново начало. Вселената не търпи празниниНе можем все да казваме хубави неща, не става просто. Това е психология на примиренчеството. Понякога, от време на време на време, трябва да кажем това, което мислим. Било то грозно, пошло, неприемливо.. После олеква. Слагаме точката и тръгваме напред. Понякога дори на едно и също място с едни и същи хора. Безпринципни
ПП Сега се замислих дали съм от принципните, или от безпринципните, и установих, че съм мастия някаква.
- Dark Angel
да си тотално пропаднал, некултурен и безпринципен е страхотно очарователно за женаАмаранта написа: ПП Сега се замислих дали съм от принципните, или от безпринципните, и установих, че съм мастия някаква.