Нямам нерви да навляза в същината на нещата тука, много те уважавам, ти ще си един хората, пардон, никове, които ще ми липсват, обаче, що не се разкараш и не ги оставиш да се осерат. Сигурно си имаш друга работа за вършене, баси. Дай да си пишем в дирския форум. Там има много хора и не е такова блатясало.Green Light написа:да забраня достъпа за една седмица на Сет, Боев, Докторка, Чавдарче, Звеневи§Пипи, Рейн
Според мен тези хора целенасочено рушат. Системно, без да се разколебаят и да се отказват. Това е основанието и обяснението ми. Моят личен бан към тях е вечен. Сет иска и техническия бан към него да бъде вечен. Това е безсмислица, според мен, но му го дължа, така да бъде!
Поради моите несъвършенства като админ, покрай тези хора до форума няма да може да стига и Баба Яга. Извинявам се на баба Яга!
Това което правя е
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Re: Това което правя е
-
Дядо Капинчо
ти си доста ограничена информационноFairy of the Flowers написа:Нямам нерви да навляза в същината на нещата тука, много те уважавам, ти ще си един хората, пардон, никове, които ще ми липсват, обаче, що не се разкараш и не ги оставиш да се осерат. Сигурно си имаш друга работа за вършене, баси. Дай да си пишем в дирския форум. Там има много хора и не е такова блатясало.Green Light написа:да забраня достъпа за една седмица на Сет, Боев, Докторка, Чавдарче, Звеневи§Пипи, Рейн
Според мен тези хора целенасочено рушат. Системно, без да се разколебаят и да се отказват. Това е основанието и обяснението ми. Моят личен бан към тях е вечен. Сет иска и техническия бан към него да бъде вечен. Това е безсмислица, според мен, но му го дължа, така да бъде!
Поради моите несъвършенства като админ, покрай тези хора до форума няма да може да стига и Баба Яга. Извинявам се на баба Яга!
от дира по голямо блато няма
и тва не го казвай другаде че ще ти се смеят
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Истината е, че Боев също улете в крайност. Дали е предизвикан, какво е искал да покаже и прочее няма никво значение.- написа: Грийн, уважавам усилията ти, но в случая не е справедливо БоЕВ да се слага в един кюп с другите.
Аз от природните бедствия го знам - почне ли въргала е късно да се правят преценки кой крив кой прав... или пък рано, зависи...
Първата работа е да се разтарват биещите се. После вече, ако има воля за това, следва нищене на причините.
Та БоЕВ си го заслужи, очакваше го и го приема до колкото знам. Няма сми да го жалиш :)
ПП. Абе интересно ми стана с тва банене - да зема да се потрудя и язе да си изкарам бан ли? Поне писъмце от админите ще си имам
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Верно е, само един път надзърнах за малко оня ден, липсваше ми форумна комуникация:-)И ти ще ми липсваш, баси. Пристрастила съм се. Едно време беше хубаво тука.Quid написа:
ти си доста ограничена информационно
едно време............Fairy of the Flowers написа:Верно е, само един път надзърнах за малко оня ден, липсваше ми форумна комуникация:-)И ти ще ми липсваш, баси. Пристрастила съм се. Едно време беше хубаво тука.Quid написа:
ти си доста ограничена информационно
среща на чата на дира 200-250 човекаааааааааааа
баси
след тва от форумите
срещи от по 20-50 човека.........
и всичко се усра
дира
няма кво да ми кажеш за дира душо:-)
- Света вода ненапита
- Stranniche
- Обратна връзка:
Надявам се да го е приел спокойно.Gaspode написа: Истината е, че Боев също улете в крайност. Дали е предизвикан, какво е искал да покаже и прочее няма никво значение.
Аз от природните бедствия го знам - почне ли въргала е късно да се правят преценки кой крив кой прав... или пък рано, зависи...
Първата работа е да се разтарват биещите се. После вече, ако има воля за това, следва нищене на причините.
Та БоЕВ си го заслужи, очакваше го и го приема до колкото знам. Няма сми да го жалиш :)
...и след седмица да го видим пак тук.- написа:Надявам се да го е приел спокойно.Gaspode написа: Истината е, че Боев също улете в крайност. Дали е предизвикан, какво е искал да покаже и прочее няма никво значение.
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Абе, хора!?
Седя и чета, чета и се чудя и не мога да разбера едни работи...
Не разбирам защо се емнахте да вкарвате в мислите и желанията на Грийна неща, дето дори не са му и минали през ума, като например, че се е поддал на "интригите" на Мнемозина или някакви други хора. То и аз самата бях тръгнала към такова решение, само дето той ме изпревари. И какво? И аз ли съм се поддала? Дето с Мнемо-то дори 5 мнения накуп не сме обменяли една-друга?
Че той да не е малък, бе? Да не би толкова да не може сам да мисли и да се оправя? Или това, че му стиска вече го прави персона нон-грата?
Браво! Много добре уважаваме другарчетата си, няма що!
Не разбирам също така как всички пищите, че 3о4о е замязало на помийна яма, но когато някой реши нещо да направи за да я разчисти, всички пак в един глас започвате да виете, че боклуците в тази яма са ви нужни като въздуха и слънцето за всяко живо същество.
Те това не мога да разбера как става.
Е не може и вълка да е сит и агнето да е цяло.
По принцип, временния бан на няколкото души, които правят бозите определено кротва нещата. Но това разбира се е валидно за форуми, в които има определени правила от типа на
"Уважавайте другите потребители на форума. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат мнението ще бъде редактирано или отстранено от темата. Потребителските имена на особено напористи с обиди/заплахи участници ще бъдат деактивирани. Нецензурните думи ще бъдат замествани със символа "*" или мненията ще бъдат изтривани" (айде, това с нецензурните думи можем и да го пропуснем - дърти пръчове и пръчки сме)
Нооо, това тук нали не е ординарен форум и всички сме над тези неща? Така че не знам до какво и до къде ще доведе временния бан тук, при нас, макар че личното ми мнение е, че яко си го заслужихме отвсякъде! Така че няма какво да мрънкаме.
Благодаря за вниманието.
Седя и чета, чета и се чудя и не мога да разбера едни работи...
Не разбирам защо се емнахте да вкарвате в мислите и желанията на Грийна неща, дето дори не са му и минали през ума, като например, че се е поддал на "интригите" на Мнемозина или някакви други хора. То и аз самата бях тръгнала към такова решение, само дето той ме изпревари. И какво? И аз ли съм се поддала? Дето с Мнемо-то дори 5 мнения накуп не сме обменяли една-друга?
Че той да не е малък, бе? Да не би толкова да не може сам да мисли и да се оправя? Или това, че му стиска вече го прави персона нон-грата?
Браво! Много добре уважаваме другарчетата си, няма що!
Не разбирам също така как всички пищите, че 3о4о е замязало на помийна яма, но когато някой реши нещо да направи за да я разчисти, всички пак в един глас започвате да виете, че боклуците в тази яма са ви нужни като въздуха и слънцето за всяко живо същество.
Те това не мога да разбера как става.
Е не може и вълка да е сит и агнето да е цяло.
По принцип, временния бан на няколкото души, които правят бозите определено кротва нещата. Но това разбира се е валидно за форуми, в които има определени правила от типа на
"Уважавайте другите потребители на форума. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат мнението ще бъде редактирано или отстранено от темата. Потребителските имена на особено напористи с обиди/заплахи участници ще бъдат деактивирани. Нецензурните думи ще бъдат замествани със символа "*" или мненията ще бъдат изтривани" (айде, това с нецензурните думи можем и да го пропуснем - дърти пръчове и пръчки сме)
Нооо, това тук нали не е ординарен форум и всички сме над тези неща? Така че не знам до какво и до къде ще доведе временния бан тук, при нас, макар че личното ми мнение е, че яко си го заслужихме отвсякъде! Така че няма какво да мрънкаме.
Благодаря за вниманието.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
- Green Light
упс
Покрай другите съм забранил достъпа и на snigmi.
Ай дид ит ъген! Сори Снигми!
Сори!
Ай дид ит ъген! Сори Снигми!
Сори!
-
Дядо Капинчо
- Marygold_vn
Green Light написа: Моят личен бан към тях е вечен.
Точно така се прави - освен техническо, трябва да има и морално наказание и порицание.
Пред строя!
Защото ако им го беше казал лично само на тях, нямаше да има толкова голям възпитателен ефект.
Грозничко излезе така, ама ти си знаеш.
Важното е, че повярва как сам можеш да решаваш от името на всички, че веднъж завинаги ще ни освободиш от.....евреите.
Плашат ме хора, като теб.
И се надявам да ми простиш, че аз няма да те аплодирам за "мъжеството".
ПП Не се притеснявайте, няма да пиша, докато има модератор. Само ще хвърлям по едно око ако ми разреши Грийн, защото не съм готова да се разделя с хората от тук, които обичам. Искам поне да ги чета.
Да бе, глей ква шантава работа....и аз съм можела да обичам.
Не само, че не се притеснявам, ами ти се радвам.esti написа:ПП Не се притеснявайте, няма да пиша, докато има модератор. Само ще хвърлям по едно око ако ми разреши Грийн, защото не съм готова да се разделя с хората от тук, които обичам. Искам поне да ги чета.
Макар, че само да четеш, просто не ми е достатъчно, но щом намираш какво да четеш...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Dark Angel
esti написа:...Само ще хвърлям по едно око ако ми разреши Грийн, защото не съм готова да се разделя с хората от тук, които обичам. Искам поне да ги чета.

това за теб Ести
специална е тази снимка
не спах онази нощ там
осъзнавах разни работи
една особено специална нощ така да се каже
и преди зората като бях изпаднала в някакъв странен унес крясъците на чайките ме събудиха (чайки или гларуси....срам не помня а Докторка ми обясни.....

Ести, да ти разправя ли за извънземните, дето видях преди няколко часа в едно село наблизо... Имам и снимки. Не зная дали ще ти е интересно...esti написа:
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Холи, Дарки, не искам да се държа просташки и да не ви отговарям, като ми пишете, но...има моменти, когато на човек не му се говори.
Нищо драматично няма в това - драмите не са тук.
Просто ми е мълчаливо едно такова...
Но вие пишете.

Но вие пишете.
окesti написа:Холи, Дарки, не искам да се държа просташки и да не ви отговарям, като ми пишете, но...има моменти, когато на човек не му се говори.
Но вие пишете.
шъ ти пиша само на бележки
специално за теб
като свикнеш да не им отговаряш, шъ спреш и да ги отваряш
Ф.Песоа
Ф.Песоа
гларуси саDark Angel написа: и преди зората като бях изпаднала в някакъв странен унес крясъците на чайките ме събудиха (чайки или гларуси....срам не помня а Докторка ми обясни.....
чайките са при ония охлюви
във варна
Ало, Враца...тук са си баш гларуси...чайките са по Дунавjazz написа:гларуси саDark Angel написа: и преди зората като бях изпаднала в някакъв странен унес крясъците на чайките ме събудиха (чайки или гларуси....срам не помня а Докторка ми обясни.....
чайките са при ония охлюви
във варна
Охлюви, ама нашите телесни сокове лекуват язва:)
jazz написа: чайките са при ония охлюви
във варна
Пусни му твоя гола снимка да се изяде!bibilyana написа:jazz написа: чайките са при ония охлюви
във варна
хайдеStrunz написа:Пусни му твоя гола снимка да се изяде!
кой квото ще пуска
тук ще е
не става, щот аз не съм от варнаStrunz написа:
Пусни му твоя гола снимка да се изяде!
плевенски еничарин:)bibilyana написа:не става, щот аз не съм от варнаStrunz написа:
Пусни му твоя гола снимка да се изяде!
и такоз не съм, ама ади няма нищоStrunz написа: плевенски еничарин:)
пратиха ли ти нещо или напротивjazz написа:хайдеStrunz написа:Пусни му твоя гола снимка да се изяде!
кой квото ще пуска
тук ще е
ако мое и видео да има
- Green Light
е дай снимката че да се ориентираме. Аз лично по пъпа познавам кой от къде е. Щрунца не го знам как.bibilyana написа:и такоз не съм, ама ади няма нищоStrunz написа: плевенски еничарин:)
Не, беше провокация.Quid написа:пратиха ли ти нещо или напротивjazz написа:хайдеStrunz написа:Пусни му твоя гола снимка да се изяде!
кой квото ще пуска
тук ще е
ако мое и видео да има
Напоследък дресирам варненки на културно държание.
А и застудя...никакви голи кръстове и кореми..
- Green Light
ма фор фри ли?Quid написа:пратиха ли ти нещо или напротивjazz написа:хайдеStrunz написа:Пусни му твоя гола снимка да се изяде!
кой квото ще пуска
тук ще е
ако мое и видео да има
за тебе
Абе ей...ти ходатайства ли ми за Дарки? Не!Green Light написа:е дай снимката че да се ориентираме. Аз лично по пъпа познавам кой от къде е. Щрунца не го знам как.bibilyana написа:и такоз не съм, ама ади няма нищоStrunz написа: плевенски еничарин:)
Кво бараш варненки сега?
А и съм казал, първо Мериголд давам...
Тя винаги се връща:)
- Green Light
Тва е! Минавате се, аз като ви разправам...! Има някви спешъл климатични процеси, са не знам, забравих как се наричаха, в даскало ги учихме. 6 клас, не мога да се сета, сега. Та въздушните течнения някак си се завъртат и атмосферното налягане така ту пада ту се дига, и като стане 2,3 градуса във Варна, в София- 28 - 30. Ма тва сигурно го знаеш то е много известен феномен. Сега тука мацетата са по минита и прозрачни блузки, има и напрао голи. Ма чадър си носят, де. Ше валиStrunz написа:
Не, беше провокация.
Напоследък дресирам варненки на културно държание.
А и застудя...никакви голи кръстове и кореми..