Капинчо написа:Sssssss написа:Капинчо написа:
Капинчо, само един въпрос имам
защо не се попита /никой/ защо не пишете тук, а въпросите са само "защо пишете там"
ето това наистина не го разбирам!
Ами аз лично не попитах, щото за мен е очевидно. Не ви е хубаво тук. Доколкото разбрах, там сте двайсетина човека (то това, без 5-6 човека, май е целия активен форум). Хората са подбрани, няма дразнители. Сигурно там ви е хубаво и нямате нужда да идвате насам да се нервите. Напълно разбираемо е.
Понеже все пак тук си ви е родна стряха, пък и сте пуснали майстори да поосвежат къщичката, някои от вас нямат търпение и понадникват да видят докъде е стигнало освежаването.
Аз така мисля. За другите не знам.
Мен ако питаш, ако имах една вълшебна пръчица, щях да върна форума от преди 9 месеца (примерно), в пълния му състав. Нямаше да съм груб с Дарки и щях да си живея живота.
Да, ама е криза и вълшебните пръчици се свършиха. Пък и толкова работи се казаха, че не виждам кога ще се забравят.
Ето Лат (дано не ми се сърди, че я споменавам) толкова ме обичаше, че сега имам чувството, че влиза тук само да ми покаже колко много ме мрази вече. Аз го разбрах, ма тя още не си е изляла гнева, па и не ще да чуе, че трябва да го направи. Аз по 70 лв на час съм давал на Мадлен докато разбера, че там е разковничето - да не стикаш, ама Лат безплатни уроци, хеле пък от мен, не ще.
Вие с нея там се виждате по-често. Поговори й. Може от теб да приеме.

(за теб мога да си го позволя)