В събота вечер висях в задръстване... сутрин си е просто задължително... независимо по кое време тръгнеш
Тази сутрин щракнах едни тарикати...

На втората снимка един камион с ябълки почти се обърна, та ш`прущавате
Такова ми ти работи...
Ама там имате потенциал! Пък и ново пристанище ще ви строят....току виж съм се преселила след 2-3 годиниbibilyana написа:Да бе ще вземат да идват във Варна - и историята ще се повтори, то тъй тъй е тръгнало....Пенчо Заека написа:ми не е за живеене тоя град. Я Партията да вземе да върне софийското жителство...аман от навлеци.
Грешиш, сигур от ябълките не се вижда добреQuid написа:ако не греша тва е на 4-ти км у маалата........
снощи едно копеленце на скорост на червено налетя у кръстовището
и ми светн зелено и едвам спрях за да мине онова лайно
а ме беше намлатил а беше оживял а го бях довършил на улицата
да еба и копелдаците лигави
и тва е номерStrunz написа:Аз на задна ги накъсвам!Quid написа:стааа весело когато искат да се дърпаме по улиците
им се сецва лайното га реша:rotfl24:
Аз съм си взел мобилен газов клаксон, от онези дето агитките по мачовете надуват...може ти откине врата.Quid написа:и тва е номерStrunz написа:Аз на задна ги накъсвам!Quid написа:стааа весело когато искат да се дърпаме по улиците
им се сецва лайното га реша:rotfl24:
но им стига само да пусна задните фарове за мъгла
им се сере у устенцата гадни
полудеватттттттттттт:rotfl24:
като не пътувам ходя пеша или с адския транспортGaspode написа:е станала невъзможна за придвижване с кола
В събота вечер висях в задръстване... сутрин си е просто задължително... независимо по кое време тръгнеш
Тази сутрин щракнах едни тарикати...

Един познат иска да си купи катаджия. Не питам- вика- колко струва. Колкот' ще да е. Да ми каже и плащам. 1000лева? - 1000; 2хили?- 2 хилки; 5? ОК- 5! Купувам си го, начи и му давам едно единствено задължение: Не ме интересува, какво ще прави през деня, да ходи където иска, да спи цял ден, да пие, да печели ако иска още манги, да прави каквото ще. Обаче вечер, като се връщам от работа го искам да ме чака на входа. Мое да ми пази и място за паркиране ама не е задължително, ако иска. Оставям си чантата, начи, настрани та да не ми пречи. И му хвърлям един як мариз, два шута за финал... и да си ходи. Тва е. Утре пак.maggot написа:Аз пък днес от офиса чух следното излязло явно от някоя полицейска кола през мегафона:
Ти какво? Да не мислиш, че имаш предимство като не използваш мигач? Правиш МАНЕВРА! МА-НЕВ-РА!
![]()
![]()
![]()
Е така ги искам катаджийчетата!