Това което правя е

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Капинчо написа:
holi_day написа:
Капинчо написа:
Къпин, да не изтриеш тоз шедьовър по-горе.
Шъ гу четъ и по-късно.
Подредени мисли като вагончета трака-к
Ако не плАтиш до 16:00 го изтривам. Нема да се излагам без пари, само за сините ти очи я.
Сини са. Мъ щом това не стига, шъ се наложи да свикна с мисълта.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 20.12.08, 20:59, променено общо 2 пъти.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

holi_day написа:
Quid написа:
holi_day написа:
Капинчо написа:
Къпин, да не изтриеш тоз шедьовър по-горе.
Шъ гу четъ и по-късно.
Подредени мисли като вагончета трака-к
направо е стила
пуф паф пуф паф.........:cool::blum:
Ку нямаше имена, би отпътувало в темата за вицовете.
Да не излезе, че присмехулно се държим с теб, Куидич, а? Къ мислиш ти?
нищо не мислим е са баш:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

ELBI написа:Само някой да е посмял да се присмее на адаша :evil:
Ку шъ поостанеш, да почвам. :blum:
Ф.Песоа

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

holi_day написа:
ELBI написа:Само някой да е посмял да се присмее на адаша :evil:
Ку шъ поостанеш, да почвам. :blum:
днес е изключение... утре не знам. Другата седмица (в края) пак изчезвам...

да не се избиете, че кат ви оставих за месец и нещо се изпокарахте...:rotfl24:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

ELBI написа:да не се избиете, че кат ви оставих за месец и нещо се изпокарахте...:rotfl24:
Мъ няма такова нещо.
Мъ как можа да предположиш?!
Тц... тц...
Състезателен дух видае.
С никого не съм се скарала. С Къпин се състезаваме за най-активен форумец. :rotfl24: За класирания на първо място е и "единствен форумец".
Залогът не е малък.
Ф.Песоа

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

и колко точно кинта е залогът?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

maggot написа:
Мнемозина написа: А може ли да ти отговоря, питайки? Дано го видиш...
...
Ще ти отговоря как виждам аз нещата, с което обаче не искам да ангажирам с мнението си който и да било друг човек тук - пак повтарям - това е моето лично мнение.
Първо, в клуба се появи вътрешен дразнител. Под "вътрешен" имам предвид - точно трима души от нас, а не някой придошъл колкото да направи калабалъка, както беше случая със Зеления и луната му.
Тримата души, ще ги нарека по име, тъй като всички ги знаем - Чавето, Звеневия и Пипи.
Въз основа на техния личен конфликт, който те без грам свян пренесоха и тук, се започна едно общо грозно обсъждане на това кой какъв е и колко е пропаднал.
Когато Питката изтри темата (всъщност тя не е изтрита в истинския смисъл на думата) не само заради молбите на повечето от участниците в нея но и заради това, че нещата вътре се бяха развили по доста груб и грозен начин, започна следващия конфликт - кой колко желае да се показва всичко и дали има неща, които е по-добре да не се виждат от всеки. Т.е. - е ли свободата на словото равна на слободия.
И след като всички решиха че е и че всеки може да си прави каквото си иска защото е по-важно да кажеш 100 псувни отколкото 2 нормални думи, първо Сет, а после и Докторка започнаха да показват какво значи това. Съвсем нарочно и тенденциозно.
Разбира се, междувременно се проявиха и разни други лични конфликти - Капин вс. Дарки, и т.нт и т.нт., които прераснаха във войни точно защото уважението към съфорумците изчезна, защото всеки иска да може да си каже каквото му е на езика без да се замисля за последствията, благодарение точно на тази слободия за която всички копнееха.

От гледна точка на твоя въпрос, мога съвсем конкретно да отговоря - ДА, форумът бе умишлено доведен до това състояние. Само че виновници сме си самите ние. Всички.
Знам, че в твоето питане визираш точно Докторка и Сет, за това ти обясних и по-подробно защо според мен те така реагираха и как виждам нещата.
Ако не бяха те, пак щяхме да стигнем до тук и може би единствената разлика щеше да бъде, че ти нямаше да си обвинявана в интриги. Казвам "може би", защото не знам причината поради която се получи така с теб, може и да няма, но... може и да има.
Както сама виждаш, Грийна банна точно тези, които не харесваш, хората и тук виждат интрига и промиване на мозък, но аз не съм на това мнение. Ако искаш го питай - мислех да направя същото, само че по-скоро, той просто ме изпревари. Само че мислех да банна и Къпина, който напоследък доста се изпуска.
И на мен не ми е приятно да ме псуват, обиждат, да ми пишат заплахи на лични бележки само защото имам различно мнение и съм администратор, но... това е живота :-)

Единственото смислено предложение, което мога да дам за момента, е да се дефинират по-ясни правила и всеки да ги спазва. Явно, правило от типа на това, което сме сложили не върши работа, защото всеки си го тълкува от неговата си камбанарийка.
Ох, благодаря!
Най-после нещо свързано и смислено.
Да, съгласна съм с теб и отдавна мисля, че клубът в основата си стана жертва на развода на Чавето и на Звеневия.
И че беше недопустимо - писала съм го - той да се експонира в клуба, както и който и да било в клуба да се намесва в него.

Но от друга страна съм убедена, че клубът нямаше да стигне дотук, ако Сет и Докторка не бяха се заели толкова старателно да ни доказват докъде може да се стигне, ако. И... ако беше само това, то можеше да бъде постигнато и много по-елегантно и без да се веят други лични истории. Ти изобщо не включи в твоята картина проблема "Рейн" - и той ли е бил само като пример?
Смятам, че беше нелогично и излишно чак толкова да се престарават и че победата им е Пирова.

Що се отнася до мен като обвинена в интриги и влияние върху Грийн: ако и ти би баннала точно тези, които уж не харесвам аз, това просто значи, че те е трябвало да бъдат спрени, а не че моето нехаресване има някакво значение в случая, така че благодаря.
Мога само да кажа, че доколкото съм влияла върху нечие мнение, то е било с писането ми тук в клуба - и че никакви задкулисни манипулации не съм прилагала. Което едва ли би убедило убедените в обратното, но то нямам и начин да докажа каквото и да било.
Panta rhei...
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

ELBI написа:и колко точно кинта е залогът?
Ти с колко шъ участваш и на кого шъ заложиш? :grin:
Ф.Песоа

Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Капинчо написа:Каза присмехулно, та са сетих.
Да те помоля, като ми се присмиваш да слагаш некъв знак (примерно :snlach: ), че аз и без това трудно се ориентирам в обстановката.
Охххх
Щом все пак успяваш да се ориентираш...
Аз се отказах вече...
Ф.Песоа

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

holi_day написа:
ELBI написа:и колко точно кинта е залогът?
Ти с колко шъ участваш и на кого шъ заложиш? :grin:
така не се прави - даваш табличка с места за залагания :rotfl24:

и тогава ще ти кажа :winkw:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

оня ден видя ли братчед как оня пикльо прибра 9.5 милки у зелено в лас вегас на покер
малииииииииииииииииииииии:cool:

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:оня ден видя ли братчед как оня пикльо прибра 9.5 милки у зелено в лас вегас на покер
по-миналата седмица ги гледах...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:
Quid написа:оня ден видя ли братчед как оня пикльо прибра 9.5 милки у зелено в лас вегас на покер
по-миналата седмица ги гледах...
е на 09.11 прибра оня кинтите на финала с русняка:cool:

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

миналата година купих готини чипове на сина, че той играе редовно... Аз зяпам от време на време :winkw:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Мнемозина написа: Ох, благодаря!
... Ти изобщо не включи в твоята картина проблема "Рейн" - и той ли е бил само като пример?
Смятам, че беше нелогично и излишно чак толкова да се престарават и че победата им е Пирова.

...
Да, "Проблема "Рейн"" го забравих, наистина.
Самата Рейн и мен много пъти ме е дразнила с показнИте си познания за този или онзи съфорумец, само че не съм се изказвала. Е, не всички са като мен, дори и не искам да са. Така че, ако тогава Докторка я скълца на няколко пъти, според мен си беше заслужено. Ако за теб това е било проблем, то за мен не беше кой знае какво по-различно от това дето и преди сме се джафкали тук-таме.
Но този случай всъщност стана проблем след като самата Рейн си се наниза в него, доколкото успях да разбера от писанията и доколкото успявам да изчета всичко. Заради нея Сет-а пак започна да пише. А дали е трябвало, вече не мога да коментирам - всеки има право да се защитава - ако за него това е бил начина да покаже нещо - така да бъде. Т.е. за мен случая е абсолютно аналогичен на Чаве-Звеневия, може би и за това не го включих.

А това дали победата е била пирова и дали са се престарали или не - ами сама виждаш резултатите от това престараване - бан.
Искам да кажа, че ги разбирам и двамата. Това, дали го одобрявам вече е друго нещо.
Но пак повтарям - според мен не те са проблема. Можем още много дълго да се обясняваме двете с теб, но аз ще си остана на това мнение - че форума и без тях си беше тръгнал надолу.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
esti

Мнение от esti »

Може и аз да си кажа версията за това състояние на форума, колкото и никой да не го интересува.
Но сега нямам време.
То и желание нямам де, но и това не е важно сега.

Само един въпрос.
Защо, когато имаше съпротива срещу налагането на Грийн, като мод, изведнъж се втурнаха толкова хора с твърдението, че тук винаги е било с модератори и то действащи.
Това ми стана интересно - след като казвате, че винаги е имало модове, какъв ви е проблема, че Сет е искал още един. Ако изобщо е истина това.
Маловажен въпрос, но интересен за мен.
Всъщност....
Не ми е интересно.

:kiss:
esti

Мнение от esti »

maggot написа: че форума и без тях си беше тръгнал надолу.
И аз така мисля.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

esti написа: какъв ви е проблема, че Сет е искал още един. Ако изобщо е истина това.
Всъщност....
Не ми е интересно.

уф, аз пак съм тъпа и неразбрала, Сет е искал още един????? тъй ли? кога? кой?

виж кво е написала Магът, за мен това е най-доброто обяснение за ситуацията, ако въобще може да се даде такова

единственото, което е по-различно за мен е, че Сет и док се престараха, но за останалото мисля, че е напълно права
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

esti написа:
maggot написа: че форума и без тях си беше тръгнал надолу.
И аз така мисля.
ами хайде да се обединим около това и да спрем да търси виновни и справедливост

най-накрая за нещо да сме на едно мнение
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

аааа
6 страници :grin:

обаче, обаче-обаче аз пък искам форума от преди
изобщо искам една страна на сънищата и аз у нея да си живея

обаче си купих страшшшшшни обувки
направо откачам като се гледам в тях :cool:
Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 20.12.08, 21:00, променено общо 1 път.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Dark Angel написа:аааа

обаче, обаче-обаче аз пък искам форума от преди
изобщо искам една страна на сънищата и аз у нея да си живея

обаче си купих страшшшшшни обувки
направо откачам като се гледам в тях :cool:
ако мое да не казваш цената
щото се стресирвам от цените на дам. обувките
молим те:cool:

esti

Мнение от esti »

latrevw написа:
esti написа: какъв ви е проблема, че Сет е искал още един. Ако изобщо е истина това.
Всъщност....
Не ми е интересно.

уф, аз пак съм тъпа и неразбрала, Сет е искал още един????? тъй ли? кога? кой?

виж кво е написала Магът, за мен това е най-доброто обяснение за ситуацията, ако въобще може да се даде такова

единственото, което е по-различно за мен е, че Сет и док се престараха, но за останалото мисля, че е напълно права
Ми какво неясно има?
Основното обвинение към Сет е, че целенасочено се държал така, защото искал да има модератор тук.
И това се говори от месеци.
А изведнъж се оказва, че ние винаги сме си имали модове и това се знае.
Малко се пообъркаха нещата тук, ама нормално.

А обяснения на ситуацията има много.
Но вече не са важни.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

maggot написа:
Мнемозина написа: Ох, благодаря!
... Ти изобщо не включи в твоята картина проблема "Рейн" - и той ли е бил само като пример?

...
Да, "Проблема "Рейн"" го забравих, наистина.
Самата Рейн и мен много пъти ме е дразнила с показнИте си познания за този или онзи съфорумец, само че не съм се изказвала. Е, не всички са като мен, дори и не искам да са. Така че, ако тогава Докторка я скълца на няколко пъти, според мен си беше заслужено. Ако за теб това е било проблем, то за мен не беше кой знае какво по-различно от това дето и преди сме се джафкали тук-таме.
Но този случай всъщност стана проблем след като самата Рейн си се наниза в него, доколкото успях да разбера от писанията и доколкото успявам да изчета всичко. Заради нея Сет-а пак започна да пише. А дали е трябвало, вече не мога да коментирам - всеки има право да се защитава - ако за него това е бил начина да покаже нещо - така да бъде. Т.е. за мен случая е абсолютно аналогичен на Чаве-Звеневия, може би и за това не го включих.

А това дали победата е била пирова и дали са се престарали или не - ами сама виждаш резултатите от това престараване - бан.
Искам да кажа, че ги разбирам и двамата. Това, дали го одобрявам вече е друго нещо.
Но пак повтарям - според мен не те са проблема. Можем още много дълго да се обясняваме двете с теб, но аз ще си остана на това мнение - че форума и без тях си беше тръгнал надолу.
Да, аналогичен е, защото е също такова въвличане на клуба в лична извънклубна история.
Аз така и не разбрах какво искаха да ни покажат с тяхната пирова победа - но твърдо не съм съгласна с това, че клубът още тогава вече е бил тръгнал надолу.
От много дълго време никой не взимаше отношение по казуса Чавето/Звеневия, докато в другия бяхме потапяни до безкрай без право на измъкване.

Както и да е.
Panta rhei...
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Капинчо написа:
Чети селективно. Само където видиш горски плодове.
Честити буйки. Снимка нещо? Поне до коляното.
като ти кажат цената и ток ще те удари братино
вервай ми:rotfl24:

Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Капинчо написа: А ще ме обичаш ли пак или да си ходя?
аз бързо забравям, кат спреш да пращаш хората да си ..... ..... ленина, пак ще те обичам
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

esti написа: Основното обвинение към Сет е, че целенасочено се държал така, защото искал да има модератор тук.
аз това съм го пропуснала в тарпаната (капине, таз дума тъй ли се пише)

моето обвинение е, че се държеше адски тъпо с много хора, така и не можах да приема, че се забавлява, сори за което

ма за какво му е на сет, дет не му пука за тоя клуб, модератор :dunno:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Капинчо написа: Че аз вече спрях- има-няма 4 часа.
:bdance:
да бе, а фермана по-горе, дето пише, че Грийна нямал толкоз акъл

много съм чувствителна на тема Грийн и въобще на обиди де

абе, кво ти пречи да си мислиш - тоз е много тъп, онази е глупачка, що трябва да се обиждаме, егатиму
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Капинчо написа:
Чети селективно. Само където видиш горски плодове.
Честити буйки. Снимка нещо? Поне до коляното.
нещъ да чета
забрави за снимка - може да добиеш инфаркт
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Капинчо написа: тарапана - монетарница, иначе пренаселено място, тълпа. Доста разпространено във Варна.
иий, мамка му, изтървала съм едно "а", пфу:lol:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

esti написа:Може и аз да си кажа версията за това състояние на форума, колкото и никой да не го интересува.
Но сега нямам време.

Само един въпрос.
Защо, когато имаше съпротива срещу налагането на Грийн, като мод, изведнъж се втурнаха толкова хора с твърдението, че тук винаги е било с модератори и то действащи.
Това ми стана интересно - след като казвате, че винаги е имало модове, какъв ви е проблема, че Сет е искал още един. Ако изобщо е истина това.
Всъщност....
Не ми е интересно.

Задаваш въпрос, чийто отговор не желаеш да чуеш?

Така или иначе аз такива аргументи не съм изтъквала, така че не съм длъжна да отговарям.
Само ще ти обърна внимание, че под модериране общо взето разбираме триене на теми и мнения. Срещу което аз продължавам да съм, защото то не решава проблемите, както се видя нееднократно.
Panta rhei...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Quid написа: ако мое да не казваш цената
мълча бе
и пред мъж ми ще мълча
той много силно се стресира като види нов чифт обувки :crazy:
Изображение
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

esti написа:Може и аз да си кажа версията за това състояние на форума, колкото и никой да не го интересува.
Но сега нямам време.

Само един въпрос.
Всъщност....
Не ми е интересно.

Аз го казах.
Мисля го.
Казах също, че нямаше кой да наложи бан на Сет за тролстване. И това мисля.
И няма защо да се убеждаваме.
Има ли смисъл от спор дали хората не пишеха/ат понеже са заети. Май не.

Маггот, - страхотен анализ, не съм съгласна само с частта, че неминуемо щеше да се стигне до тук. Към Чавдарче/Звеневи с времето се коригирахме. Въпреки продължаващия "валеж".
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

esti написа:]Може и аз да си кажа версията за това състояние на форума, колкото и никой да не го интересува.
Но сега нямам време.
кажи си мнението, Бероне... днес прочетох 2. А както казват немците - всички хубави неща на света са 3...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Dark Angel написа:
Quid написа: ако мое да не казваш цената
мълча бе
и пред мъж ми ще мълча
той много силно се стресира като види нов чифт обувки :crazy:
боби фишер беше казал в едно интервю

ще играя докато не си купя 100 чифта обувки..........

не е смешно
тва е зверска история
като зг и лдж:rotfl24:

Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 20.12.08, 21:01, променено общо 1 път.
Публикувай отговор