имаме идея и нагласа за Банско
живот и здраве можем да направим голямо парти в една къща
ехааа
всъщност може да си мисля сега повече за това
та давайте идеи
всяка идея е добре дошла
тук е плодотворна почва за идеи/асоциации/т.н.

Кастинг за Биг Брадър или за Сървайвър шъ се снима или директно шъ участваме?Dark Angel написа:живот и здраве можем да направим голямо парти в една къща
ехааа
лелеййййholi_day написа: Кастинг за Биг Брадър или за Сървайвър шъ се снима или директно шъ участваме?

Два пъти ме споменаваш във фанатазиите си... Това хубаво ли е?Dark Angel написа:лелеййййholi_day написа: Кастинг за Биг Брадър или за Сървайвър шъ се снима или директно шъ участваме?
наеш ли какво си представих?
едно страхотно 3о4о парти
ма това щото имам премного развинтена фантазия
плюс премного шантава вяра в хората
маскен 3о4о бал
и всеки идва като....като животно някакво?
(това от на Вяра онова хубаво писание )
ако питаш Щрунц вероятно ще каже че е добреvyara написа: Два пъти ме споменаваш във фанатазиите си... Това хубаво ли е?:blum:

семеен план (плюс приятели)Капинчо написа:Това в семеен или в клубен план?:shy:

Ти за представяне кажи самоDark Angel написа:лелейййй
наеш ли какво си представих?
едно страхотно 3о4о парти
ма това щото имам премного развинтена фантазия
плюс премного шантава вяра в хората
маскен 3о4о бал
и всеки идва като....като животно някакво?
(това от на Вяра онова хубаво писание )
да знаеш ти завидях на циганкатаholi_day написа: Ти за представяне кажи само
Колко му е да си го представим
аз естествено шъ си облека циганския костюм
няколко рицари шъ има
черна котка шъ скача по покрива и шъ обикаля комина (май ти шъ си)
някакви полуголи жени
Щрунц с тоалетна чиния
....
да изброявам ли още или да не издавам изненадите

Ми скоро писах 1 дипломна работа за PR.Dark Angel написа:кои ще са полуголите жени (ще попитат веднага мъжете
Момент да ни потръгне приказката с Къпин и шъ го осигуря, щото аз нали не се виждам с хората, дето си пиша...Dark Angel написа:ми къщата е една, но квартири, хотели и т.н. има изобилно из Банско
Уффф, Дарки, много некадърно се сваляшDark Angel написа:да знаеш ти завидях на циганкатаholi_day написа: Ти за представяне кажи само
Колко му е да си го представим
аз естествено шъ си облека циганския костюм
няколко рицари шъ има
черна котка шъ скача по покрива и шъ обикаля комина (май ти шъ си)
някакви полуголи жени
Щрунц с тоалетна чиния
....
да изброявам ли още или да не издавам изненадите
рицари....да
имаме си рицари тук
черна котка....
ех...отдавна беше
това сега ми е един от нейните животи
кои ще са полуголите жени (ще попитат веднага мъжете
а Щрунц като яка ли ще си я носи
Каниш ли ни?Dark Angel написа:помагайте, плийййс
имаме идея и нагласа за Банско
живот и здраве можем да направим голямо парти в една къща
ехааа
всъщност може да си мисля сега повече за това
та давайте идеи
всяка идея е добре дошла
тук е плодотворна почва за идеи/асоциации/т.н.
Грийне направо съм очарована от цялото това вниманиеGreen Light написа:Абе да ти кажа на НГ бил съм в Банско - Изворите оркестър, вкусотии, песни много; в Боженците такова ядене, тия хора направо ни издуха разни печени меса, картофи леле едно червено вино в запотени кани, май изпих една цяла... и чак тогава донесоха две печени прасенца от тия с ябълките в устата. Въобще не знам как не умрях; в Кюстендил програма с един дет стъпва по стъкла, яде огън и мята ножове по страшен рус бонбон със затворени очи, хубаво беше ,обаче тоя според мене е супер простак, както и да е...миналата година бяхме в Априлци там беше супер шоу, конфети ракети, бам, бум, танци, ман... и сърдита Бейби.... много беше хубаво. Майтапа настрана там се събрахме мнго яка банда, сега като е замисля може да са били напушени тия хора, то не бе хилеж не бе шоу, не бе буца масло...
Навсякъде беше супер!
Сега е момента, моя личен съвет е да питаш в някоя турист. фирма. Казваш кво искаш и хората се юрват да търсят, поне пет акъла ще ти дадат. Нито излиза по- скъпо, нито нищо.
Тая година ще сме в Копривщица с една компания леко фирмена работа се очертава. Без да ме питат ме записаха, взеха ми капаро всичко. Е така, риш, някой ден, до просешка тояга шсе докарам. Що аз не мога да взема пари от някой без да се усети, бе?
Гаспода е до са си мислеше че съм с него на НГ. Ми аз откъде да знам, бе?! Квот ми кажат тва права. Тва вие много добре, риш, го знаете!

измислихме го ниеELBI написа: Каниш ли ни?

ше разправяшDark Angel написа:Грийне направо съм очарована от цялото това вниманиеGreen Light написа:Абе да ти кажа на НГ бил съм в Банско - Изворите оркестър, вкусотии, песни много; в Боженците такова ядене, тия хора направо ни издуха разни печени меса, картофи леле едно червено вино в запотени кани, май изпих една цяла... и чак тогава донесоха две печени прасенца от тия с ябълките в устата. Въобще не знам как не умрях; в Кюстендил програма с един дет стъпва по стъкла, яде огън и мята ножове по страшен рус бонбон със затворени очи, хубаво беше ,обаче тоя според мене е супер простак, както и да е...миналата година бяхме в Априлци там беше супер шоу, конфети ракети, бам, бум, танци, ман... и сърдита Бейби.... много беше хубаво. Майтапа настрана там се събрахме мнго яка банда, сега като е замисля може да са били напушени тия хора, то не бе хилеж не бе шоу, не бе буца масло...
Навсякъде беше супер!
Сега е момента, моя личен съвет е да питаш в някоя турист. фирма. Казваш кво искаш и хората се юрват да търсят, поне пет акъла ще ти дадат. Нито излиза по- скъпо, нито нищо.
Тая година ще сме в Копривщица с една компания леко фирмена работа се очертава. Без да ме питат ме записаха, взеха ми капаро всичко. Е така, риш, някой ден, до просешка тояга шсе докарам. Що аз не мога да взема пари от някой без да се усети, бе?
Гаспода е до са си мислеше че съм с него на НГ. Ми аз откъде да знам, бе?! Квот ми кажат тва права. Тва вие много добре, риш, го знаете!
и дълго писание
и от личния съвет
решихме да направим голямо парти в една къща хубава
ще поръчам храната в някое от добрите места
ще ни я донесат, наредят, чинии и чаши също ще донесат
музика, пиене, фойерверки, партиииии на мах мисля ще стане
Ами ... още не съм решил къде, но кат си така мила - може и да мина. Майтап. Всъщност надали - там има къде да спинкам... Абе ако си сюриозна - може да се чуем и да кажеш подробностиDark Angel написа:измислихме го ниеELBI написа: Каниш ли ни?
живот и здраве до 1 - 2 парти в къщата
след това дискотека/клуб
ако си в Банско по НГ празниците си добре дошъл
поканата ми е сериознаELBI написа: Ами ... още не съм решил къде, но кат си така мила - може и да мина. Майтап. Всъщност надали - там има къде да спинкам... Абе ако си сюриозна - може да се чуем и да кажеш подробности

кво го взимаш братчедаDark Angel написа:поканата ми е сериознаELBI написа: Ами ... още не съм решил къде, но кат си така мила - може и да мина. Майтап. Всъщност надали - там има къде да спинкам... Абе ако си сюриозна - може да се чуем и да кажеш подробности
ама не и за спинкане, едвам се събираме ние петимата
щото къщата е предимно за наслада/забавление
мани, нерви ме фащатQuid написа: кво го взимаш братчеда
той щял да спи:rotfl24:

пращаш ги по график да се радват на природата и аре чао лека нощ и довижданеееееееееееееDark Angel написа:мани, нерви ме фащатQuid написа: кво го взимаш братчеда
на всичкото това народ не мога да му намеря места за спане.....
по един спален чувал и под звездите на романтика :)Dark Angel написа:мани, нерви ме фащатQuid написа: кво го взимаш братчеда
на всичкото това народ не мога да му намеря места за спане.....
това лятото много вървиFancyGirl написа: по един спален чувал и под звездите на романтика :)

ква жалостDark Angel написа:това лятото много вървиFancyGirl написа: по един спален чувал и под звездите на романтика :)
гранде романтика
ма зимата изпитвам жалост
и една МесечинаQuid написа: ква жалост
белия вълк да гледат и вълче ехо