като е сива мишка браточкаELBI написа:пробвай Станишев. Или Доган. Примерно.FancyGirl написа:верно стана да няма кой да напсуваш . И кой е с бан да ме просветлите и до кога :) Да знам кога да се появя пак.
пусни и том и джери:rotfl24:
като е сива мишка браточкаELBI написа:пробвай Станишев. Или Доган. Примерно.FancyGirl написа:верно стана да няма кой да напсуваш . И кой е с бан да ме просветлите и до кога :) Да знам кога да се появя пак.
ахахах аз мноооого го обичам , ама туйто наистина , не знам дали е редно на моите години ...Quid написа:като е сива мишка браточкаELBI написа:пробвай Станишев. Или Доган. Примерно.FancyGirl написа:верно стана да няма кой да напсуваш . И кой е с бан да ме просветлите и до кога :) Да знам кога да се появя пак.
както казваше джак никълсън:rotfl24:FancyGirl написа:ахахах аз мноооого го обичам , ама туйто наистина , не знам дали е редно на моите години ...Quid написа:като е сива мишка браточкаELBI написа:пробвай Станишев. Или Доган. Примерно.FancyGirl написа:верно стана да няма кой да напсуваш . И кой е с бан да ме просветлите и до кога :) Да знам кога да се появя пак.
хааа !Quid написа:както казваше джак никълсън:rotfl24:FancyGirl написа:ахахах аз мноооого го обичам , ама туйто наистина , не знам дали е редно на моите години ...Quid написа:като е сива мишка браточкаELBI написа:пробвай Станишев. Или Доган. Примерно.FancyGirl написа:верно стана да няма кой да напсуваш . И кой е с бан да ме просветлите и до кога :) Да знам кога да се появя пак.
ако си над 28 г аз изобщо що си говоря с теб а:-)
Розовата пантера и инспектор дюдю?Quid написа:като е сива мишка браточкаELBI написа:пробвай Станишев. Или Доган. Примерно.FancyGirl написа:верно стана да няма кой да напсуваш . И кой е с бан да ме просветлите и до кога :) Да знам кога да се появя пак.
най важното е , че теб те е страх от ценатаQuid написа:тя казаFancyGirl написа:ти с новите ботушкиDark Angel написа:кой ще се снима казвате?
с пепелник у Грийна ли ще бъде фотосесията:rotfl24:
обувки а не ботушки
е не съм камикадзе:blum:FancyGirl написа:най важното е , че теб те е страх от ценатаQuid написа:тя казаFancyGirl написа:ти с новите ботушкиDark Angel написа:кой ще се снима казвате?
с пепелник у Грийна ли ще бъде фотосесията:rotfl24:
обувки а не ботушки
от къде ги купи :)Dark Angel написа:да му не пратя сметката го е страх?FancyGirl написа: най важното е , че теб те е страх от цената
малейййй
Куиде, ти верно бая кинти си сбрал
да зема да фана едно гълъбче и да му вържа касовата бележка за крачето а?