ELBI, ти си
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ELBI, ти си
...давай! Разбий ги! После ш'ми дадеш ли да направя едно кръгче, а?! Плиийз! :) 8)
http://www.slavishow.com/index.php?cat=1&mid=25&id=5339
http://www.slavishow.com/index.php?cat=1&mid=25&id=5339

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
а стига вече с тази балоготворителност....Не че съм против, ама ми писна да ми я навират така показно в очите. Нали знаеш, че на народа му требе хляб и зрелищаvyara написа:Има нещо гнило тука. Цяла кола само щото някой може да танцува и ще изпрати касета с танц до 15 дни. Без СМСи, без нищо...
Пък ако е така е тъпо, да беше дал парите от колата за благотворителност...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Да я беше направил благотворителността без показност имам предвид. Има толкоз пари за даване - ми иди ги дай да спасиш нечий живот, а не за някой, който танцувал добре.frisky lioness написа:а стига вече с тази балоготворителност....Не че съм против, ама ми писна да ми я навират така показно в очите. Нали знаеш, че на народа му требе хляб и зрелищаvyara написа:Има нещо гнило тука. Цяла кола само щото някой може да танцува и ще изпрати касета с танц до 15 дни. Без СМСи, без нищо...
Пък ако е така е тъпо, да беше дал парите от колата за благотворителност...8) Като казах хляб, та се присетих, че снощи нещо чух по новините, че щели да поскъпват хляба, пак.....
![]()
Аз без друго мога, ама без хляб
![]()
Види се, че ще трябва да заслабвам.....М@мка му
![]()
Рейтинг ли, що ли, дето вика Чавето...
Бе то хората щяха да му пратят касети с танци и за много по-малка награда. Ето, що артисти и певци му отидоха на крака и без награда, само срещу работа.
Ама явно много е зле рейтинга, щом се изхвърля така.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да, но кой ще забележи?!vyara написа:
Да я беше направил благотворителността без показност имам предвид. Има толкоз пари за даване - ми иди ги дай да спасиш нечий живот, а не за някой, който танцувал добре.

Ако той помогне на детето ми например, аз бих разтръбила на целя свят за щедростта му. Така би спечелил много повече истински симпатии и любов. Иначе ще е ден до пладне подобен рейтинг. Бе кво съм седнала да го мисля...frisky lioness написа:Да, но кой ще забележи?!vyara написа:
Да я беше направил благотворителността без показност имам предвид. Има толкоз пари за даване - ми иди ги дай да спасиш нечий живот, а не за някой, който танцувал добре.![]()
![]()
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И като стана въпрос за забелязванеfrisky lioness написа:Да, но кой ще забележи?!vyara написа:
Да я беше направил благотворителността без показност имам предвид. Има толкоз пари за даване - ми иди ги дай да спасиш нечий живот, а не за някой, който танцувал добре.![]()
![]()
- frisky lioness
- Обратна връзка:
МАни, мАни..... Дертища, ядове от всякакво естествоNiya написа:
И като стана въпрос за забелязване, къде се загуби тези дни, Фриски? Амчи, притесних се.
Радвам се, че пак си на линия.

Стискам палци. Дано всичко се нареди :love:frisky lioness написа:МАни, мАни..... Дертища, ядове от всякакво естествоNiya написа:
И като стана въпрос за забелязване, къде се загуби тези дни, Фриски? Амчи, притесних се.
Радвам се, че пак си на линия.
То съ и не знай докога....съм тук
И аз се радвам, че пак съм тук, сред вас, пък било то и за малко, пък било то и в клуб дето "не струва" или "не става" или както там беше определението на "затворения" кръг :)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ми накъде без рейтинг4avdar4e написа:Рейтинг, рейтинг, Верчееее.. Че с тоя умрел сървивър направо са за никъдеvyara написа:Има нещо гнило тука. Цяла кола само щото някой може да танцува и ще изпрати касета с танц до 15 дни. Без СМСи, без нищо...
Пък ако е така е тъпо, да беше дал парите от колата за благотворителност...
Аз чух, че било по повод 10 години от излизането на песента.
Гледах го снощи - не ми хареса ферарито. Едно такова ниско, смачкано...да се чудиш отде се влиза в него.....а като седнеш и коленете ти в устата. Тц....нема да си купя ферари.
И аз Ферари не щъ (хеле пък с наште пътища), ама за един жип като оня, дето го дадоха миналата година във "Вот на доверие" даже книжка мое да си изкарамesti написа: Гледах го снощи - не ми хареса ферарито. Едно такова ниско, смачкано...да се чудиш отде се влиза в него.....а като седнеш и коленете ти в устата. Тц....нема да си купя ферари.
- Dark Angel
абе хора, като дойдат с ключовете и Вие ще казвате "Не не искам"4avdar4e написа:И аз Ферари не щъ (хеле пък с наште пътища), ама за един жип като оня, дето го дадоха миналата година във "Вот на доверие" даже книжка мое да си изкарамesti написа: Гледах го снощи - не ми хареса ферарито. Едно такова ниско, смачкано...да се чудиш отде се влиза в него.....а като седнеш и коленете ти в устата. Тц....нема да си купя ферари.
викнете ме, аз ще ги взема, и ще Ви повозя по веднъж

- Dark Angel
язък, точно си представих как фърчим към Пловдив.....еееех мечти4avdar4e написа:Дадено, бе, Дарки, ама аз съм по танците само в петък вечер в готина компания. Тъй че.... нема да ни огрееDark написа: абе хора, като дойдат с ключовете и Вие ще казвате "Не не искам"![]()
викнете ме, аз ще ги взема, и ще Ви повозя по веднъж