Щото някъде мернах нещо за рекламите, че сте писАли.
Та в подрепа ... на съдържателните текстове
http://slackpack.net/?q=node/383
се чудят американците защо им спадат продажбите...Remmivs написа:Най-добрата реклама на КАКВОТО И ДА Е - голи жени.vyara написа:Ммммдаааа, сексът, казват, продавал![]()
![]()
Малей, май пак отървах силикона....
"Първо пробвай с тънкия, но ако видиш, че ти харесва си сложии и дебелия."woman eur написа:Добрутро, бря!vyara написа:Ммммдаааа, сексът, казват, продавал![]()
![]()
![]()
Баси как ме боли гърбът!![]()
![]()
Мен ме боли гърба от сума ти време. Реших да пробвам и тънкия, и дебелия, ама не вършат работа. То сигурно щото е за баби и дЕдовци.doktorka написа:"Първо пробвай с тънкия, но ако видиш, че ти харесва си сложии и дебелия."woman eur написа:Добрутро, бря!vyara написа:Ммммдаааа, сексът, казват, продавал![]()
![]()
![]()
Баси как ме боли гърбът!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
( не ме обвинявайте..аз само цитирам...;)...)
Respectdoktorka написа:"Първо пробвай с тънкия, но ако видиш, че ти харесва си сложии и дебелия."
![]()
![]()
![]()
![]()
( не ме обвинявайте..аз само цитирам...;)...)
8) ..woman eur написа:Respectdoktorka написа:"Първо пробвай с тънкия, но ако видиш, че ти харесва си сложии и дебелия."
![]()
![]()
![]()
![]()
( не ме обвинявайте..аз само цитирам...;)...)![]()
Приемам го като рецепта един вид![]()
Вярвам на докторите, понеже 8)
Че те не минаха ли толкоз някъде...Dark Angel написа:малеййййvyara написа: Ми аз освен себе си нищо за пласиране нямам, па се предлагам и даром. Ама трябва да ме заслужиш. Първо изпитанията и съм твоя. Навеки!
Верке, чекай да почна да филмирам
молим ти се, не бързайте да се взимате
нека има за 1001 епизода![]()
ми може и да са миналиvyara написа: Че те не минаха ли толкоз някъде...![]()

Можеш да ми завиждаш щото съм в болнични, а вече оздравях.Dark Angel написа:ми може и да са миналиvyara написа: Че те не минаха ли толкоз някъде...![]()
кааааак не ми се работи днес
как съм настроена за парти а нещата утичат къмто командировка
сутринта гледах снимки, едни приятели по Рила ходили
и един такъв импулс (дето едва го подтиснах ) да грабна раницата и вместо към офиса да запраша към Боровец....
оооо, добре си верноvyara написа: Можеш да ми завиждаш щото съм в болнични, а вече оздравях.
Иначе аз ти завиждам за Рила. Аме не сме квит. Ти си по-добре, не се оплаквай!