Сън сънувах, зочо ле :)
Сън сънувах, зочо ле :)
Някой тълкува ли сънища тук? :)
Явно съм се впечатлил от постовете във форума и между другото от междуфамилните междуособици.
Та сънувах два съня ..
Сън Едно
Сцена 1.
Капинчо кани форумджиите на вечеря. Цяла вечер готви човека, стъкмен с престилка с надпис "Rape the cook", едни телешки вкусотийки, кимиони, джинджифили, абе вкусно та вкусно. Отбрани питиета. Разпускаща музика, свещи ухаещи на манго и ванилия. Огромен хол.
Сцена 2.
2 часа по-късно. Същият този хол. Осеян с трупове. Локви кръв. Стърчат ножове в телеса. Размазани черепи.
Капинчо седнал и пуши тихо.
Поглежда камерата и невинно вдига рамене : " Ми кво бе? Не искаха да ядат телешко..."
Сцена 3.
Гробовете на гостите. Най-китните покрови евър афтър. Най-добре поддържани. Винаги със свежи цветя.
...събудих се...кокорих се в тавана...станах, изпих две виагри и пак заспах...
Сън Две
Сцена 1.
Звъни се на вратата. Отварям.
Дарки с нови ботушки, микрожуп, ярко червено латексово яке до под бюста и ...кофа презервативи.
Свива очи и казва :
- Хайде сега, отворко, да те видим като много лалаш на какво си способен...
Сцена 2.
4 секунди по-късно
Щрунц е смаляваща се точка на хоризонта. Петичките му го удрят в гърба и тиха пушилка му очертава изминалия път.
Дарки философски го замерва с камъни...
Край! :)
Някакви идеи какво може да означават тези сънища? :)
Явно съм се впечатлил от постовете във форума и между другото от междуфамилните междуособици.
Та сънувах два съня ..
Сън Едно
Сцена 1.
Капинчо кани форумджиите на вечеря. Цяла вечер готви човека, стъкмен с престилка с надпис "Rape the cook", едни телешки вкусотийки, кимиони, джинджифили, абе вкусно та вкусно. Отбрани питиета. Разпускаща музика, свещи ухаещи на манго и ванилия. Огромен хол.
Сцена 2.
2 часа по-късно. Същият този хол. Осеян с трупове. Локви кръв. Стърчат ножове в телеса. Размазани черепи.
Капинчо седнал и пуши тихо.
Поглежда камерата и невинно вдига рамене : " Ми кво бе? Не искаха да ядат телешко..."
Сцена 3.
Гробовете на гостите. Най-китните покрови евър афтър. Най-добре поддържани. Винаги със свежи цветя.
...събудих се...кокорих се в тавана...станах, изпих две виагри и пак заспах...
Сън Две
Сцена 1.
Звъни се на вратата. Отварям.
Дарки с нови ботушки, микрожуп, ярко червено латексово яке до под бюста и ...кофа презервативи.
Свива очи и казва :
- Хайде сега, отворко, да те видим като много лалаш на какво си способен...
Сцена 2.
4 секунди по-късно
Щрунц е смаляваща се точка на хоризонта. Петичките му го удрят в гърба и тиха пушилка му очертава изминалия път.
Дарки философски го замерва с камъни...
Край! :)
Някакви идеи какво може да означават тези сънища? :)
- Dark Angel
- Dark Angel
- Green Light
Уф! Пфу! Пу, пу, пу!
Начи хора- ново правило: При никкви обстоятелства Щрунц не може да ме сънува мене! Жена му на Щрунц да се обади. И любовниците, и гея. Четете внимателно: Ако случайно го чуете да бълнува "нещо зелено" на къвто и да е език, веднага го будете. Може със студена вода, може шамари или па целувки, квот да е. Се ми е едно. При думите "много е голям" "красив си много" и "мъжествен"- също! Може да държите чаша вода до леглото
Начи хора- ново правило: При никкви обстоятелства Щрунц не може да ме сънува мене! Жена му на Щрунц да се обади. И любовниците, и гея. Четете внимателно: Ако случайно го чуете да бълнува "нещо зелено" на къвто и да е език, веднага го будете. Може със студена вода, може шамари или па целувки, квот да е. Се ми е едно. При думите "много е голям" "красив си много" и "мъжествен"- също! Може да държите чаша вода до леглото
- Dark Angel
мисля след като е сънувал капинчо и мен ще се пристрасти и няма да сънува нищщщо другоGreen Light написа:Уф! Пфу! Пу, пу, пу!
Начи хора- ново правило: При никкви обстоятелства Щрунц не може да ме сънува мене!
Последно промяна от Dark Angel на 14.11.08, 11:05, променено общо 1 път.

- Dark Angel
- Dark Angel
- Green Light
- Dark Angel
чакай че ме ядосваш начиStrunz написа: Ако пипнеш с нечисти помисли Грийна няма ти проговоря!!
А си го пипнала а съм подпалил чергата на Вяра, завалийчето:))
кви нечисти помисли бе човек
тук сите мъже дето пишат ги чувствам като братя бе
и са кво?
искаш да ми кажеш че съм нещо с мръсни мисли ли?
тц, дума да не става
нали видя че само с една кутийка ще почукам на вратата ти

Къв брат съм ти аз бе?:)Dark Angel написа:чакай че ме ядосваш начиStrunz написа: Ако пипнеш с нечисти помисли Грийна няма ти проговоря!!
А си го пипнала а съм подпалил чергата на Вяра, завалийчето:))
кви нечисти помисли бе човек
тук сите мъже дето пишат ги чувствам като братя бе
и са кво?
искаш да ми кажеш че съм нещо с мръсни мисли ли?
тц, дума да не става
нали видя че само с една кутийка ще почукам на вратата ти
Към мен само нечисти помисли, чу ли?
- Green Light
Коя връзка?Green Light написа:Искам тука да кажа нещо важно за Щрунца, което разкрива що за е човек и отговор дава и смива срама и на суетата му строшава зъба, риш!Strunz написа: Къв брат съм ти аз бе?:)
Към мен само нечисти помисли, чу ли?
Връзката ти е суупер демоде!
Кви па "мисли" за такъв!?
Интернет кънешкъна или ....?
Сега аз ще ви разкажа последните си два съня от тази седмица за зочо. Наистина ги сънувах.
Първия сън от началото на седмицата беше с главно действащо лице Куида. Значи седя аз и работя в един офис, на работа съм уж, но това не е моята работа, не знам къде бях. Даже компа ми беше друг. И идва Куида в офиса ми и вика: имам важна информация за теб. И сяда на компа ми, пише някакъв линк и излизат линкове като от търсачка на гугъл. В тези линкове, като натиснах първия ми излязоха някакви разголени снимки на клубари и клубарки.
Честно бе, не ви лъжа. И тъкмо да се вгледам да видя кои са и идва малкия да ме дърпа за някъде. И аз от притеснение да не види тези снимки, затворих прозореца. После, разбира се, нямаше и как да го намеря пак, защото Куида се беше тръгнал. Преди да си тръгне обаче, го бях попитала - как ме намери, бе човек. А той ми вика - всекиго мога да намеря. 
Ей такива работи.
Втори сън. Сънуван вчера. С Мнемозина този път. От там не помня много детайли. Бях някъде из някакви градини, но кални. Трябваше да прескачам локви, рекички, замръзнали ледове. И някой беше ми дал да ям пластмаса. Устата ми пресъхнала, а аз вадя едни малки парченца пластмаса из устата си, а те нямат изваждане. И отивам на някакъв купон. Само Мнемо помня, имаше и непознати... И моля за чаша вода, да си изплакна устата и тя ми казва - ей там има, налей си. Отивам аз с една чаша, наливам и излизам на балкона. В този момент идва Мнемозина да провери наистина ли съм си наляла чаша вода или бира.
Това е, много работи ми се губят още от този сън. Първия по-ясно го запомних.
Сънувах и други сънища, но не за зочо и тях няма да ви ги разказвам.

Първия сън от началото на седмицата беше с главно действащо лице Куида. Значи седя аз и работя в един офис, на работа съм уж, но това не е моята работа, не знам къде бях. Даже компа ми беше друг. И идва Куида в офиса ми и вика: имам важна информация за теб. И сяда на компа ми, пише някакъв линк и излизат линкове като от търсачка на гугъл. В тези линкове, като натиснах първия ми излязоха някакви разголени снимки на клубари и клубарки.
Ей такива работи.
Втори сън. Сънуван вчера. С Мнемозина този път. От там не помня много детайли. Бях някъде из някакви градини, но кални. Трябваше да прескачам локви, рекички, замръзнали ледове. И някой беше ми дал да ям пластмаса. Устата ми пресъхнала, а аз вадя едни малки парченца пластмаса из устата си, а те нямат изваждане. И отивам на някакъв купон. Само Мнемо помня, имаше и непознати... И моля за чаша вода, да си изплакна устата и тя ми казва - ей там има, налей си. Отивам аз с една чаша, наливам и излизам на балкона. В този момент идва Мнемозина да провери наистина ли съм си наляла чаша вода или бира.
Сънувах и други сънища, но не за зочо и тях няма да ви ги разказвам.
Верче, виж за секи случай в хисторито на браузера... Мое пъ да се е заповнило. Пъ ги метни после тука - да поразгледаме.vyara написа:И тъкмо да се вгледам да видя кои са и идва малкия да ме дърпа за някъде. И аз от притеснение да не види тези снимки, затворих прозореца. После, разбира се, нямаше и как да го намеря пак, защото Куида се беше тръгнал.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Бе мъчих се аз после, ама тц. Линка беше много дълъг и Куида лично ми го написа. Не знам дали ще се навие пак.holi_day написа:Верче, виж за секи случай в хисторито на браузера... Мое пъ да се е заповнило. Пъ ги метни после тука - да поразгледаме.vyara написа:И тъкмо да се вгледам да видя кои са и идва малкия да ме дърпа за някъде. И аз от притеснение да не види тези снимки, затворих прозореца. После, разбира се, нямаше и как да го намеря пак, защото Куида се беше тръгнал.
- Житената Питка
- BOFH
Re: Сън сънувах, зочо ле :)
Ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен!Strunz написа:Някой тълкува ли сънища тук? :)
Рескепта!
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Re: Сън сънувах, зочо ле :)
...питката подскачаща на един крак и размахва ръце, крака...Житената Питка написа:Ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен!Strunz написа:Някой тълкува ли сънища тук? :)
Рескепта!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
и да си представям и да не си представлявам те тва еStrunz написа:Ако знаеш какви звуци издавам в моментааааааааааааа....
Представи си Дарки да яде вряла домашна юфка ...какво се чува...е, същите:)
и те така:blum:
имаш шанса да се докоснеш до познанието братино
и ще ти олекне
вервай ми
направо ти стааа леко
точно с 1000 евро
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Дай IBAN-a, бе мрънкало...Quid написа:и да си представям и да не си представлявам те тва еStrunz написа:Ако знаеш какви звуци издавам в моментааааааааааааа....
Представи си Дарки да яде вряла домашна юфка ...какво се чува...е, същите:)
и те така:blum:
имаш шанса да се докоснеш до познанието братино
и ще ти олекне
вервай ми
направо ти стааа леко
точно с 1000 евро
- Света вода ненапита