Предложение
Предложение
Ясно е предполагам, че при сегашното положение нещата няма да потръгнат и не може да се угоди на всички, затова си помислих, че, за да се сведат недоволните до минимум би могло да се направи нещо.
Нов подфорум - без модератор.
Така Грийн ако иска, ще си остане модератор, но с права само за един от подфорумите, където ще осигурява спокойствие и комфорт на списващите без това да е за сметка на други списващи.
В другия, който ще бъде без мод, няма да може да се намесва.
Това няма да доведе до някакво брутално разделение ми се струва, защото като се знаем какви сме, сигурна съм, че мешавицата ще е голяма по двата щата.
Всичко това ще бъде нещо, като превантивна мярка срещу ситуации, като тези от последните месеци.
Много ли е тъпо, какво ще кажете?
Така Грийн ако иска, ще си остане модератор, но с права само за един от подфорумите, където ще осигурява спокойствие и комфорт на списващите без това да е за сметка на други списващи.
Това няма да доведе до някакво брутално разделение ми се струва, защото като се знаем какви сме, сигурна съм, че мешавицата ще е голяма по двата щата.
Всичко това ще бъде нещо, като превантивна мярка срещу ситуации, като тези от последните месеци.
никой не оставя прасето недоклано да търчи из двора
нито му прави нова кочина
нито вика лекар нито нищо
тва е
колят се
не мое да се доколят
неква трагедия и драма
да са се доклали
па и да си плащат
тва е
колят се
не мое да се доколят
неква трагедия и драма
да са се доклали
па и да си плащат
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Dark Angel
и аз искамvyara написа:Просто искам и аз място и ниша дето да си дърдоря с който ми е кеф, без друг да ме бие през устата мен или събеседника ми. Начи измислете го там.:winkw:
да си говоря с хора които ме кефят без моля другарките да ни бият с пръчица през ръцете що пишем това или онова в разрез с техните нравствени идеали

- Green Light
Нали прасе беше от забранените думички.Quid написа:никой не оставя прасето недоклано да търчи из двора
тва е
колят се
не мое да се доколят
неква трагедия и драма
да са се доклали
па и да си плащат
нали аз съм хората. които те кефят? :)Dark Angel написа:и аз искамvyara написа:Просто искам и аз място и ниша дето да си дърдоря с който ми е кеф, без друг да ме бие през устата мен или събеседника ми. Начи измислете го там.:winkw:
да си говоря с хора които ме кефят без моля другарките да ни бият с пръчица през ръцете що пишем това или онова в разрез с техните нравствени идеали
- Dark Angel
Разбирам обасенията ти, но мисля, че в предложението ми няма барут.Green Light написа:Не е тъпо! Макар че трябва да се обмисли, Ести! Нека обсъждането да е след две седмици, по- хубаво три. Много ли е? Основанията ми за отлагането, са прозрачни.
Не виждам кой може да се почувства ощетен, но ако има, нека си каже.
Ако чакаме 2-3 седмици не се знае, дали за това време ще останат тук кандидати за нов подфорум без мод.
Но ако кажете да чакаме, ок.
- Dark Angel
до 2-3 седмици моля другарките ще са свършили форума окончателноesti написа: Разбирам обасенията ти, но мисля, че в предложението ми няма барут.
Ако чакаме 2-3 седмици не се знае, дали за това време ще останат тук кандидати за нов подфорум без мод.
Пс/ това за мен вАжи - и ще се отнеса окончателно на друго място

Да ти търся ли квартира във Варна? :)Dark Angel написа:до 2-3 седмици моля другарките ще са свършили форума окончателноesti написа: Разбирам обасенията ти, но мисля, че в предложението ми няма барут.
Пс/ това за мен вАжи - и ще се отнеса окончателно на друго място
Re: Предложение
Изобщо не е тъпо.esti написа:Много ли е тъпо, какво ще кажете?
В момента пресмятам в колко още форума и подфорума мога да присъствам...
Тежко ви... За някои от тях съм намерила лице, дето шъ му поверя моя ник - да ме замества.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Re: Предложение
какво/колко ще бутнеш за подкрепа?esti написа:Ясно е предполагам, че при сегашното положение нещата няма да потръгнат и не може да се угоди на всички, затова си помислих, че, за да се сведат недоволните до минимум би могло да се направи нещо.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Света вода ненапита
аз пък искам бут от прасето за фризера :)Quid написа:никой не оставя прасето недоклано да търчи из двора
тва е
колят се
не мое да се доколят
неква трагедия и драма
да са се доклали
па и да си плащат
имаше някаква простотия , директива от ЕС , че трябвало да ги колим хуманно !
все тая стига ми бутът да е голям ( боже ,сигурно ще се прерода в свинка , щот съм зла с тях )
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
FancyGirl написа:аз пък искам бут от прасето за фризера :)Quid написа:никой не оставя прасето недоклано да търчи из двора
тва е
колят се
не мое да се доколят
неква трагедия и драма
да са се доклали
па и да си плащат
все тая стига ми бутът да е голям ( боже ,сигурно ще се прерода в свинка , щот съм зла с тях )
Ти тази година ще правиш ли кисело зеле? М?
Е , как ... !!!Strunz написа:FancyGirl написа:аз пък искам бут от прасето за фризера :)Quid написа:никой не оставя прасето недоклано да търчи из двора
тва е
колят се
не мое да се доколят
неква трагедия и драма
да са се доклали
па и да си плащат
Свинско със зеле - чудо работа :)
И буркани с чушки за салата сложих :)
Само от НЕК-А ме плашат :)
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
FancyGirl написа:Е , как ... !!!Strunz написа:FancyGirl написа:аз пък искам бут от прасето за фризера :)Quid написа:никой не оставя прасето недоклано да търчи из двора
тва е
колят се
не мое да се доколят
неква трагедия и драма
да са се доклали
па и да си плащат
Свинско със зеле - чудо работа :)
И буркани с чушки за салата сложих :)
Само от НЕК-А ме плашат :)
Така ми се прииска зелева чорба с праз и малко олио и червен пипер...
- Света вода ненапита
надявам се искрено , заради самата мен, да е дублетна форма 
ако имаш кинти ... си поканен

Последно промяна от FancyGirl на 14.11.08, 19:04, променено общо 1 път.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Метаморф написа:абе... за някой е пиЯно бара... ама ти явно не ги разбираш тия работиStrunz написа:пиАно бар, неграмотнице:)FancyGirl написа:ти си вечно гладен:rotfl24:
аз пък искам да се напоя с уиски в някой пияно бар :)
С кого?
Каниш ли?
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
тва в средновековието , като са били козите общиStrunz написа:Пак платена компания ли бе?FancyGirl написа:надявам се искрено , заради самата мен, да е дублетна форма
Аман...
Как една не каза.."Ила щоту си ми готян" :)
ся хората си имат сметки
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- Green Light
Пратих ти айбана на куида! Са ти пращам на фенси!Strunz написа:Фенситу, дай си IBANa и ти:)
Да ти превеждам и да мирясваш.
И трай малко сега, че съм на бележки с Грийна
Имало химикал във водата в София
И бидето му пръскало кислородна вода. Сега бил изрусен под кръста. Албинос мамин.
имаш ли елекртонно банкиране?
ни ща !Strunz написа:Фенситу, дай си IBANa и ти:)
И бидето му пръскало кислородна вода. Сега бил изрусен под кръста. Албинос мамин.
тати ми е казал нищо да не взимам , преди да реша , че искам да дам
Мммм грийне - влез в новата мода , да не се притесняваш за изрусяване на места , където не би трябвало ... бахти не мога да го кажа от тук нататък ... :)
Но го погледни от добрата страна - знаеш ли на мен колко ми взимат за светла баня на косата ....
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Green Light написа:Пратих ти айбана на куида! Са ти пращам на фенси!Strunz написа:Фенситу, дай си IBANa и ти:)
имаш ли елекртонно банкиране?
чи как...РББ...РайХфайзан банк:)
хахахах:)
Сетих се...
Говоря с едни немци и "Къде ви е тук Пхрактикааааа? Нямате ли магазин Пхрактикааа? Ние много обичаме да пазарим в Пхрактикааааа"
:))))
тотално къртещо е да го чуеш на живо:)
Пхрактикаааааа
за неразбралите - Praktiker :)
- Dark Angel
подиграваш ли се?Метаморф написа:това е някакво де жа вю ...Dark Angel написа: Пс/ това за мен вАжи - и ще се отнеса окончателно на друго място
на това че не си тръгвам от тук след като съм казала че ще си тръгна?
обичам хора тук и не иска да се разделя с тях
нямаме си място да си приказваме, ще ми липсват
а и не виждам защо трябва да доставя удоволствие на разни извратени люде които ем са си направили място за приказки и са се събрали само хубави хора, ем минават от тук да порицават низшите духом
хм, смешен си

Дарк, с едно изречение - по-добре ще ти стане ако спрем да пишем ли казваш?Dark Angel написа:
хм, смешен си
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Dark Angel
нямам против да пишетеSemiramis написа: Дарк, с едно изречение - по-добре ще ти стане ако спрем да пишем ли казваш?
да, малко неприятно става като се появихте и обяснихте как сте се събрали хубави хора и си общувате чудесно в нов клуб (т.е. тези които не са с Вас там са нехубави хора
нямам против да наминавате тук, но поне имайте идеята че е неприятно някой да:
- прави забележки
- да обижда
- да коментира личностните качества на написалия мнението вместо темата на обсъждане
- да се подиграва
и така

- Dark Angel