Голямото друсане....
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Голямото друсане....
.....само загатна, че предстои. Снощи и тази сутрин. Като малки взривчета. Ся ше им гледам сеира на ония от Лозенец...всичкото дето го настроиха, ше се сурне в реката като удари голямото. Горките орица.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Ти пък. Не се надай все още 
Сеизмолозите твърдят, че още една седмица ще потрусва ама по-леко.
bulgaria.actualno.com/news_198575.html
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Нищо не им разбират главите на тез....maggot написа:Ти пък. Не се надай все още
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Green Light
Или си женен за Годзила или сега милата е в ПироговGreen Light написа:Не, не! Споко! С жена ми се карахме! Всичко е наред вече. Сдобрихме се, спокойно!
П.П. Тва сутринта беше сдобряването, увлякох се малко, извинявайте!
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- Green Light
Да, бе... милата... Нали се сещаш кво е амурски тигър? Тигрица, де. Сега си представи че примерно не е яла три седмици. После е видяла крехко зайче и таман да го хване в лапите си, и аз изскачам от храсите и шутирам заека та да избяга яко дим. После се обръщам към невярващия на очите си звяр и прас и удрям една масльонка. Сети ли се кво си мисли тигрицата в тоя момент?FancyGirl написа:Или си женен за Годзила или сега милата е в ПироговGreen Light написа:Не, не! Споко! С жена ми се карахме! Всичко е наред вече. Сдобрихме се, спокойно!
П.П. Тва сутринта беше сдобряването, увлякох се малко, извинявайте!
Е в тва състоание на духа беше "милата" вчера.
4та степен? Да. Ама не в епицентъра.
- Света вода ненапита
тя много търпелива таз тигрица, бре! при таквиз действия, само 4-та степен... егати...Green Light написа:
Да, бе... милата... Нали се сещаш кво е амурски тигър? Тигрица, де. Сега си представи че примерно не е яла три седмици. После е видяла крехко зайче и таман да го хване в лапите си, и аз изскачам от храсите и шутирам заека та да избяга яко дим. После се обръщам към невярващия на очите си звяр и прас и удрям една масльонка. Сети ли се кво си мисли тигрицата в тоя момент?
Виж подводницата!
- Green Light
Много. Трябва да взема някой ден да разкажа как се развива един скендъл между мен и Бейби. Сега не ми се изпада в подробности, само ще кажа че неизбежно идва фаза в която си казвам "край, ще се мре, поне да мога да си кажа кво ми е на душата"Метаморф написа:тя много търпелива таз тигрица, бре! при таквиз действия, само 4-та степен... егати...Green Light написа:
Да, бе... милата... Нали се сещаш кво е амурски тигър? Тигрица, де. Сега си представи че примерно не е яла три седмици. После е видяла крехко зайче и таман да го хване в лапите си, и аз изскачам от храсите и шутирам заека та да избяга яко дим. После се обръщам към невярващия на очите си звяр и прас и удрям една масльонка. Сети ли се кво си мисли тигрицата в тоя момент?
Тя литва бе човек, повдига се от земята. Косите и се веят назад, очите и светят, а от крайчеца на пръстите и излизат електрически линии, които допират малките метални предмети в стаята. После няколко дена в близките кооперации не могат да хващат някои радиостанции...
П.П. У нас не беше 4та. Въобще.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Dark Angel
Грийне, човечеGreen Light написа: Много. Трябва да взема някой ден да разкажа как се развива един скендъл между мен и Бейби. Сега не ми се изпада в подробности, само ще кажа че неизбежно идва фаза в която си казвам "край, ще се мре, поне да мога да си кажа кво ми е на душата"......
начи ако мъж ми помисли да разправя някъде, на някакви хора как протича един скендъл това дето си го писал за електрическите линии ще му се стори като милувка на морски бриз в лунна нощ на брега на морето

- Dark Angel
жената МУ неква порода ли е тва или щоvyara написа:Жената е проводник на гнева божи. Прочети го пак с тази мисъл и ще ме разбереш.Quid написа:кво е тва
жената му?
да не е некъв уникат нещо
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Жената по принцип, бе, не нечия жена. Бе толкова ли не разбираш или нарочно се правиш на ударен... за да си говорим?! М?Quid написа:жената МУ неква порода ли е тва или щоvyara написа:Жената е проводник на гнева божи. Прочети го пак с тази мисъл и ще ме разбереш.Quid написа:кво е тва
жената му?
- Green Light
Като има "карамел Му", що да няма "жената му". Мен честно казано ме занимава обаче проблема "жената Ми" Ту лоша, ту добра, ту, братче- и двете заедноQuid написа:жената МУ неква порода ли е тва или щоvyara написа:Жената е проводник на гнева божи. Прочети го пак с тази мисъл и ще ме разбереш.Quid написа:кво е тва
жената му?
- Green Light
сложи си ножа под възглавницата и си спи спокойййййййййййнооооооо:rotfl24:Green Light написа:хахахQuid написа:ако си решил да проумееш женската логика ще превъртиш братчед:blum:
Не съм решил. Но все пак опитвам. Тва Куиде не е от любопитство, бе. От нужда. Инстинкт за самосъхранение..
Quasi Universal Intergalactic Denomination
- Green Light
- Dark Angel
Re: Голямото друсане....
в близките ли седмици се очаква да бъде "истинското"?Пенчо Заека написа:.....само загатна, че предстои. Снощи и тази сутрин. Като малки взривчета. Ся ше им гледам сеира на ония от Лозенец...всичкото дето го настроиха, ше се сурне в реката като удари голямото. Горките орица.
малко се стряскам
събота вечерта като разтресе с мъж ми бяхме на 1/2 час от къщи
направо изстинах от вътре
мани ги тия простаци...Пенчо Заека написа:.....само загатна, че предстои. Снощи и тази сутрин. Като малки взривчета. Ся ше им гледам сеира на ония от Лозенец...всичкото дето го настроиха, ше се сурне в реката като удари голямото. Горките орица.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
прекалиха вече... ние сняг чакаме, те - друсат!!!ELBI написа:
мани ги тия простаци...
just perfect
ох, колко добре е да има интелигентни хора на този свят...bead_ написа:прекалиха вече... ние сняг чакаме, те - друсат!!!ELBI написа:
мани ги тия простаци...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Всъщност, оказва се май, че трусовете са породени от забавянето на пусковия срок на метрото. Поради този срамен факт, японските инженери са си направили масово харакири с гранати. 
За всички теории на земетръсната конспирация, четете ТУК

Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
Не, не истината е теория пет. Всички знаят че пренаселването и презастрояването на София рязко са увеличили натиска върху земята и тя хлътнала надолу. Тва е.maggot написа:Всъщност, оказва се май, че трусовете са породени от забавянето на пусковия срок на метрото. Поради този срамен факт, японските инженери са си направили масово харакири с гранати.