Двеста долара за едни обувки...

Все същите
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Двеста долара за едни обувки...

Мнение от Set »

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true

Да бе!

Има и много по-скъпи.

Мога да се тупна и с "Версаче" по горите.

Абе тоя свят ли се побъркА или аз работя за малко парЕ?

моите скромни приятелски познанства по САЩ сочат, че средната заплата е около 2200-3000. (ДоФтурке я дай едно рамо, че да не говоря на изуст :oops: )

Е 10% от нея за те това. И на тях не им е евтино.

Тук са по 4-600лв.

Та си мислех - облеклото дали не е вече екстра и не идва ли време да му се начислява акциз. Един вид наказателна премия заради луксозност.

Баааааааааааааааааааааааааааах ги!
Memento mori.
Аватар
ELBI

Re: Двеста долара за едни обувки...

Мнение от ELBI »

Set написа:http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true

Да бе!

Има и много по-скъпи.

моите скромни приятелски познанства по САЩ сочат, че средната заплата е около 2200-3000. (ДоФтурке я дай едно рамо, че да не говоря на изуст :oops: )

Тук са по 4-600лв.

Та си мислех - облеклото дали не е вече екстра и не идва ли време да му се начислява акциз. Един вид наказателна премия заради луксозност.

Що? Който има пари - да купува. Дава безмислени пари за нещо. Макар и да имам един обувки Бали, които са зверски удобни. Фантастични. Е...взех ги на 1/5 от истинската им цена, инак ги подминавам тези неща... Та - скъпото според мен е в повечето случаи качествено, но като изключа някои неща за спорт (където ти зависи живота или здравето - било автомати, ски, борд или каска...), за дрехи ... снобарски пари според мен не си заслужава. Е ... ако взимаш по 10К на месец и се движиш в такива среди (ама не в България, дето е 98.9% снобария - с видните лидери Е Минчев и Денди, но останалите са с техния манталитет) е истина, че е прието да се купуват разни маркови неща. Макар и не всички от богатите да плащат дан и на този снобизъм.

Свят широк, хора всякакви 8)
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Хееееехехехееее :lol:

Тия поне си заслужават!
Ти минавал ли си наскоро по Витошка да видиш как едни сандалки дето са произведени в Турско, има ги във всеки базар за максимум по 80 лева, на ВТУ (Великата Търговска Улица) ги пускат за по 600? :tdown:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Ндаааа, малко ни плащат.

Или малко си "взимаме" :lol:
Memento mori.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Set написа:Ндаааа, малко ни плащат.

Или малко си "взимаме" :lol:
И двете. Ама сме имали (и имаме) избор да идем и другаде - дето заплатите са си супер и стандартът на живот- различен. Т.е. вече изборът си е лично наш 8)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

:)

Мнение от Remmivs »

Код за потвърждение: Избери целия код

for 3o4o in range(len(3o4onet_memberlist)):
  print nick(3o4o)+" is overworked, underpaid, underliad..."

8)
Последно промяна от Remmivs на 29.09.06, 10:10, променено общо 1 път.
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

Set написа:http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true

Да бе!

Има и много по-скъпи.

Тук са по 4-600лв.

:D :D :D Вече си има хора за всички ценички. Е, тук един образ си мята етикетчетата през терасата, точно под носа ни. Разчистваме ги периодично, на последните няколко имаше цени: 1369-блуза, 449-също, май най-малкото беше за маратонки Адидас-87. :D
Дживот. :wink:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Set написа:

.................................

Не става въпрос само скъпи обувки да имаш, но що да не се поглезиш? Пък и даваш пример с обувки- там глезенето отвреме навреме си е направо задължително, за къде по- големи глупости съм давал пари. Аз 200 долара за обувки няма да дам, но мисля да посетя ШОЛ, а там 150 кинта не ми мърдат.

П.П. Дохода ми е около средния. Хич не съм кой знае какво, като приходи. Освен това съм стиснат
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Set написа: Баааааааааааааааааааааааааааах ги!
Искам да ти кажа, че за такива патъци отма давам 219.. долара! Сериозно говоря. Поне ще съм сигОрна, че няма да мръднат с години. Сичко си има цена, Сете... По-добре 200 кинта за ВК, които нямат скъсване и са зверски удобни, отколкото 40 за някакъв български (в най-добрия случай!) боклук, след носенето на който съм пръв акционер на аптечната мрежа...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

за разни неща за свободно време веднага съм готова да отделя
ето, са искаме спортна кола за свободното време :huhthink: двуместна, бърза, черна....
днес ще купя още едно прасенце касичка, че първите 2 са пълни

капка по капка вир
или икономията майка на мизерията
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

4avdar4e написа:
Set написа: Баааааааааааааааааааааааааааах ги!
Искам да ти кажа, че за такива патъци отма давам 219.. долара! Сериозно говоря. Поне ще съм сигОрна, че няма да мръднат с години. Сичко си има цена, Сете... По-добре 200 кинта за ВК, които нямат скъсване и са зверски удобни, отколкото 40 за някакъв български (в най-добрия случай!) боклук, след носенето на който съм пръв акционер на аптечната мрежа...
ти пък, дай го ВК насам, ще обуем големия, за няма и месец ще се чудиш какво всъщност се е случило с тях и наистина ли са ВК :lol:
Изображение
jazz

Мнение от jazz »

Set написа: моите скромни приятелски познанства по САЩ сочат, че средната заплата е около 2200-3000.
това със средната заплата е малко като свинско със зеле.

според статистиката всеки яде свинско със зеле,

но реално ти набиваш пържоли, а аз хрупам само зеле :D
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Green Light написа: Не става въпрос само скъпи обувки да имаш, но що да не се поглезиш? Пък и даваш пример с обувки- там глезенето отвреме навреме си е направо задължително, за къде по- големи глупости съм давал пари. Аз 200 долара за обувки няма да дам, но мисля да посетя ШОЛ, а там 150 кинта не ми мърдат.

П.П. Дохода ми е около средния. Хич не съм кой знае какво, като приходи. Освен това съм стиснат
На мен ми трябват заради лова. Утре (буквално) хуквам по горите. За това се бъзгах с акциза за луксозни стоки. Май кинтите ще ги дам.

Абе как ще ги дам беееееееееееее :cry: :twisted: . Една нова пушка от супер качество и матеряли (е верно от несъществуваща държава) е все още 600 лева. Е верно, ако знаеш къде да я намериш.

НО СА СЕ ПОБЪРКАЛЕ :twisted:
Memento mori.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Dark написа:за разни неща за свободно време веднага съм готова да отделя
ето, са искаме спортна кола за свободното време :huhthink: двуместна, бърза, черна....

капка по капка вир
Няма лошо туй с касичките... Аз казвах преди, че събираме по 1 лев и 50 стинки монетите. Всяка вечер всички си изсипват джобовете. В една метална кутия от домати (че да е трудно ваденето). Последният път парите отидоха за нов монитор. Не се усещат, а за нула време се събират прилични суми. Щото иначе сме с мноооого широки пръсти :D
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Niya написа: :D :D :D Вече си има хора за всички ценички. Е, тук един образ си мята етикетчетата през терасата, точно под носа ни. Разчистваме ги периодично, на последните няколко имаше цени: 1369-блуза, 449-също, май най-малкото беше за маратонки Адидас-87. :D
Дживот. :wink:
Преди години (в гладните времена- Жан Виденов и т.н.) гледах интервю в едно модно предаване. Едно маце измъчваше с английски представител на луксозна световна модна къша, примерно Хуго Бос по повод на откриване на магазин в София. И мацето го пита - Не се ли опасявате, че в България няма кой да купува вашите дрехи. Пък той - Мило момиченце, тия неща се правят с проучване. Хич не се опасявам, аз ЗНАМ колко ще се пазарува в София.

Веднъж влезнах в Хуго Бос и питах каква е цената на един сладурски костум. Продавачката ми вика, - ми то е на етикета, който държите. А аз, като гледах толко цифри и си мислех, че това е код някакъв
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Dark написа: ти пък, дай го ВК насам, ще обуем големия, за няма и месец ще се чудиш какво всъщност се е случило с тях и наистина ли са ВК :lol:
Оооо, идентичен случай в наше село :lol: Скапва ги за отрицателно време. Сега последно си купи маратонки на Globe за "някакви си" 104 кинта, дето мноооого държали... Да видим...

П.П. Аз наистина имам ВК, дето ги нося трета година. И Фила, дето вече ми се иска да ги фърля, че ми омръзнаха, ама няма скъсване пущината... :shock:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

4avdar4e написа:
Dark написа:за разни неща за свободно време веднага съм готова да отделя

капка по капка вир
Няма лошо туй с касичките... Аз казвах преди, че събираме по 1 лев и 50 стинки монетите. Всяка вечер всички си изсипват джобовете. В една метална кутия от домати (че да е трудно ваденето). Последният път парите отидоха за нов монитор. Не се усещат, а за нула време се събират прилични суми. Щото иначе сме с мноооого широки пръсти :D
начи за колицата май ще напълним една стая с прасенца-касички
Изображение
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Dark написа:
Аре ш съ бегаме :metal:

Резачките на старт :saw:
Memento mori.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

4avdar4e написа:
Dark написа: ти пък, дай го ВК насам, ще обуем големия, за няма и месец ще се чудиш какво всъщност се е случило с тях и наистина ли са ВК :lol:
Оооо, идентичен случай в наше село :lol: Скапва ги за отрицателно време. Сега последно си купи маратонки на Globe за "някакви си" 104 кинта, дето мноооого държали... Да видим...

П.П. Аз наистина имам ВК, дето ги нося трета година. И Фила, дето вече ми се иска да ги фърля, че ми омръзнаха, ама няма скъсване пущината... :shock:
мъжът носИ един ВК 6-7 години, и мачове риташе. от вътре се изпокъсаха.

дадох моя черен велурен конвърс са 2 седмици на сина, само за 2, през лятото - върна ги разкъсани, парцал, сега съм зашила едната, ама другата е съвсем разкъсана.....направо ми се реве :cry:

щото за работно облекло искам не искам давам и пари, а за нещо дето наистина ме кефи много много рядко остават :cry:
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Set написа:
Dark написа:
Аре ш съ бегаме :metal:

Резачките на старт :saw:
аре :saw:
ма с тия темпове, май ще питам внука дето ме подкрепя "Та къде викаш баби съм я била паркирала резачката" :lol:

ПП / аз съм се състезавала навремето, добра бях. ахам. само Ести да не чете, че ще ме заплюе майсторски, нищо че е на стотици километри
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Dark написа: мъжът носИ един ВК 6-7 години, и мачове риташе. от вътре се изпокъсаха.

дадох моя черен велурен конвърс са 2 седмици на сина, само за 2, през лятото - върна ги разкъсани, парцал, сега съм зашила едната, ама другата е съвсем разкъсана.....направо ми се реве :cry:

щото за работно облекло искам не искам давам и пари, а за нещо дето наистина ме кефи много много рядко остават :cry:
Аз съм щастлива (то едно щастие, ама нейсе) че на лапето (няма още 13) кракът му е вече 43. Демек, скоро на татко си ще носи обущата :lol: Но преди години имах едни зверски маратонки, Рибок, на въздушна възглавница. Не се усещаше как ходиш. Дадох ги на маймуната (тогава още обуваше 38 номер) за две!!! тренировки по баскетбол и ги здръца :cry: Баща му хубаво ми викаше: недей, аз - не, да му е удобно на детенцето :cry:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Сете

Мнение от Remmivs »

свий га туа линк, че ми се разтяга монитора и ми изпукват жилите

ааааа

сетих се

ти ни упражняваш вратовете

гила

:D
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Dark написа:
аре :saw:
ма с тия темпове, май ще питам внука дето ме подкрепя "Та къде викаш баби съм я била паркирала резачката" :lol:

ПП / аз съм се състезавала навремето, добра бях. ахам. само Ести да не чете, че ще ме заплюе майсторски, нищо че е на стотици километри
Хмммм, познавам една гонкаджийка, ама тя не пише тук.

рядък бисер си ни ти. Клуб 300 достигна ли?

И моята дърпачка веке е за смяна.

И аз тогава, след 60 :wink:
Последно промяна от Set на 29.09.06, 10:42, променено общо 1 път.
Memento mori.
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Re: Сете

Мнение от Set »

Remmivs написа:свий га туа линк, че ми се разтяга монитора и ми изпукват жилите

ааааа

сетих се

ти ни упражняваш вратовете

гила

Че ти линка четеш и преписваш ли?

Бъъъъ какъв работохолик.

Не ме обиждай с труд! :eek: :P
Memento mori.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Precisely

Мнение от Remmivs »

Дърпам яко с тракбола надясно и въртя глава. Направо няма нужда днес от упражненийцата ми от workrave-a. :P
Аватар
4avdar4e

Re: Precisely

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа:workrave-a. :P
????? :shock:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

4avdar4e написа:
Remmivs написа:workrave-a. :P
????? :shock:
http://p4.forumforfree.com/rsi-vt1695-3 ... t=workrave
esti

Мнение от esti »

Dark написа:ПП / аз съм се състезавала навремето, добра бях. ахам. само Ести да не чете, че ще ме заплюе майсторски, нищо че е на стотици километри
И що? :eek:
Като ти е кеф и като си добра, що да те заплювам?
Дори бих те поздравила за второто място ако се сътезаваме двете. :twisted:
Майтап...
Рядко си позволявам неразумности на пътя......макар че сега се сещам как едно време инструктора ми викаше :"ести, естииии, пак си с оловните обувки, намали малко ма!"
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

4avdar4e написа:
Аз съм щастлива (то едно щастие, ама нейсе) че на лапето (няма още 13) кракът му е вече 43. Демек, скоро на татко си ще носи обущата :lol: Но преди години имах едни зверски маратонки, Рибок, на въздушна възглавница. Не се усещаше как ходиш. Дадох ги на маймуната (тогава още обуваше 38 номер) за две!!! тренировки по баскетбол и ги здръца :cry: Баща му хубаво ми викаше: недей, аз - не, да му е удобно на детенцето :cry:
e, са носи 40-ти /леле как е израснал за 2 месеца :shock: / което ме радва, расте човека

а нашия татко каза същото като Звеневия, мда....да бях послушала
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Верно, бееее :oops: Малий, верно амнезията ме е фанала напоследък :(

Аааа, отивам да плувам следобед, стига толку...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Set написа: Хмммм, познавам една гонкаджийка, ама тя не пише тук.

рядък бисер си ни ти. Клуб 300 достигна ли?

И моята дърпачка веке е за смяна.

И аз тогава, след 60 :wink:
тц, ладата грохна на портала :lol:

аре, ще се тестваме след 60 :wink:
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

esti написа: И що? :eek:
Майтап...
Рядко си позволявам неразумности на пътя......макар че сега се сещам как едно време инструктора ми викаше :"ести, естииии, пак си с оловните обувки, намали малко ма!"
щото не съм казала къде сме се състезавали.....
сега ме е срам да пиша, щото само при мисълта за някой/я такъв/а летящ срещу мен докато кротичко инавам Шипка с децата.....

Може би има истина, че Бог пази лудите
Изображение
esti

Мнение от esti »

Dark написа:
esti написа: И що? :eek:
Майтап...
щото не съм казала къде сме се състезавали.....
сега ме е срам да пиша, щото само при мисълта за някой/я такъв/а летящ срещу мен докато кротичко инавам Шипка с децата.....

Може би има истина, че Бог пази лудите
И защо реши, че точно аз ще те разкритикувам?
Щото правя впечатление на разумна или щото съм заядлива :D
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

esti написа: И защо реши, че точно аз ще те разкритикувам?
реших, че направо ще припаднеш пред ПС-то щото от темата за тревата и билките :lol: някак добих впечатление, че всеки опасен за околните те хвърля в ужас и смут
Изображение
esti

Мнение от esti »

Dark написа:
esti написа: И защо реши, че точно аз ще те разкритикувам?
реших, че направо ще припаднеш пред ПС-то щото от темата за тревата и билките :lol: някак добих впечатление, че всеки опасен за околните те хвърля в ужас и смут
А ти да не би да им се радваш на опасните
Споко - и да припадна, ще си шибна 2 шамара и пак ще се освестя. :)

А в ужас и смут най-често изпадам от мене си.
Тоест, никой околно опасен, не може да бъде по-опасен за мен от самата мен.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

esti написа: Тоест, никой околно опасен, не може да бъде по-опасен за мен от самата мен.
така така. съвсем права си, ако не си, моля стани за миг до бюрото
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

esti написа: А ти да не би да им се радваш на опасните

Това си е Естинцето, дето си го познаваме.

Вчера нещо беше яхнала и ти метлата, май, май :lol:
esti

Мнение от esti »

4avdar4e написа:
esti написа: А ти да не би да им се радваш на опасните

Това си е Естинцето, дето си го познаваме.

Вчера нещо беше яхнала и ти метлата, май, май :lol:
Що бе Чаве :(
Аз наистина се опитвах да смекчавам тона, ама кат съм си проклета и прозира мамка му....не може да се скрие.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

esti написа: Що бе Чаве :(
Аз наистина се опитвах да смекчавам тона, ама кат съм си проклета и прозира мамка му....не може да се скрие.
Божкей, ти ако си проклета, аз начи съм дзверунгел няккъв :lol:

Не, бе, стреснах се вчера от адски твърдия ти тон. Не че не го приемам и не уважавам мнението ти, ама... направо страшничко си звучеше :shock:
esti

Мнение от esti »

4avdar4e написа:
esti написа: Що бе Чаве :(
Божкей, ти ако си проклета, аз начи съм дзверунгел няккъв :lol:

Не, бе, стреснах се вчера от адски твърдия ти тон. Не че не го приемам и не уважавам мнението ти, ама... направо страшничко си звучеше :shock:
Чаве, съжалявам, че съм те стреснала :oops:
А си се изненадала, може би защото рядко съм сериозна тук - а вчера бях.
И все пак, дори и сериозно да говоря не винаги съм твърда - зависи кой е отсреща.
Ми и аз съм човек, имам си предпочитания.....щях да напиша пристрастия, но се въздържах, за да не ме грабне пак някой на тема дрога. :D
Публикувай отговор