ако ви е писнало и ви дреме на ........
тази тема е точно за вас.
та докъде бяхме стигнали?
трябва ли да се обядва обилно според теб или неStrunz написа:Аз мръднах да изпия едно кафе и тез пак са се хванали за гушите:)
За какво ще си говорим в тази чиста и лъчиста тема?
Но за много кратко.Strunz написа:Родилките не са подсъдими:)Мнемозина написа:Не.Semiramis написа:познавате ли "нормален" в "нормална" възръст - не бабички, нали...
човек, който живее без нет
и без Гугъл
Всъщност познавам, сестра ми, обаче тя е обсебена от едно бебе.
сутрин две кифли - с кафеQuid написа:трябва ли да се обядва обилно според теб или неStrunz написа:Аз мръднах да изпия едно кафе и тез пак са се хванали за гушите:)
За какво ще си говорим в тази чиста и лъчиста тема?
щото след обилен обяд освен човек да легне да се наспи друго няма:-)
кви па форуми те подгонихаStrunz написа:Ама ще спре да се заяжда с хората по форумитеQuid написа:баси и менюто
от тва ще светне човек като крушка
нема никви калориии
не ми е актуален въпроса, явноМнемозина написа:Не.Semiramis написа:познавате ли "нормален" в "нормална" възръст - не бабички, нали...
и без Гугъл
Да, майка ми.Semiramis написа:не ми е актуален въпроса, явноМнемозина написа:Не.Semiramis написа:познавате ли "нормален" в "нормална" възръст - не бабички, нали...
и без Гугъл
виждали ли сте жени извън нета?
познавате ли жена, която не ползва Гугъл...
сори, че станаха край въпросите
Marygold_vn написа:
Да, майка ми.
сори, че станаха край въпросите
колко си женен братино?Strunz написа:Ми....женен, другото си ми е наред :)Marygold_vn написа:Само мрак. без крак. Повече инфо срещу твоето инфо:blum:Strunz написа:И как е? Барната ли е? Крак? Мрак?:)Marygold_vn написа:Аз съм виждала Мериголд , а ти?:-)Strunz написа:Дай да обсъждаме жените тук
Ти коя си виждал?
Ти женка ли си, бе!Strunz написа:Ми....женен, другото си ми е наред :)Marygold_vn написа:Само мрак. без крак. Повече инфо срещу твоето инфо:blum:Strunz написа:И как е? Барната ли е? Крак? Мрак?:)Marygold_vn написа:Аз съм виждала Мериголд , а ти?:-)Strunz написа:Дай да обсъждаме жените тук
Ти коя си виждал?
Иронизираш Капината...Green Light написа:Фриски, Дарки, Латрево, Семирамис и Капината. Тва са. Няма другиStrunz написа:Кои са мацките тук?:)Green Light написа:Бе на тая основа, да ти кажа, май сме правилния клуб. Другите ни дишат прахта, що се отнася до готини мадамиStrunz написа:Дай да обсъждаме жените тук
Ти коя си виждал?
Quid написа:що за въпросStrunz написа:Дай да обсъждаме жените тук
Ти коя си виждал?
всичките съм ги виждал
да не си фотограф нещо ти или художник
е ние другите какви сме ве - мишки , бравоGreen Light написа:Фриски, Дарки, Латрево, Семирамис и Капината. Тва са. Няма другиStrunz написа:Кои са мацките тук?:)Green Light написа:Бе на тая основа, да ти кажа, май сме правилния клуб. Другите ни дишат прахта, що се отнася до готини мадамиStrunz написа:Дай да обсъждаме жените тук
Ти коя си виждал?