Ти скивай бедъра...всичко си има момичето :)holi_day написа:доста стара снимка - от периода преди новите обувкиStrunz написа:Досега Дарки ми харесваше само душевно.
Но сега и я гримирах по мой вкус и е мацка вече!!!
А?
Сън сънувах, зочо ле :)
Re: Сън сънувах, зочо ле :)
Аз.Strunz написа:Някой тълкува ли сънища тук? :)
Явно съм се впечатлил от постовете във форума и между другото от междуфамилните междуособици.
Та сънувах два съня ..
...
Някакви идеи какво може да означават тези сънища? :)
Означава, че си се впечатлил силно от постовете във форума.
Panta rhei...
Ти де ходиш цял ден бе?Мнемозина написа:Аз.Strunz написа:Някой тълкува ли сънища тук? :)
Явно съм се впечатлил от постовете във форума и между другото от междуфамилните междуособици.
Та сънувах два съня ..
...
Някакви идеи какво може да означават тези сънища? :)
Означава, че си се впечатлил силно от постовете във форума.
Аз кат прани гащи сам тук
Ама ти това наистина ли го сънува? :eek:vyara написа:Сега аз ще ви разкажа последните си два съня от тази седмица за зочо. Наистина ги сънувах.
Първия сън от началото на седмицата беше с главно действащо лице Куида. Значи седя аз и работя в един офис, на работа съм уж, но това не е моята работа, не знам къде бях. Даже компа ми беше друг. И идва Куида в офиса ми и вика: имам важна информация за теб. И сяда на компа ми, пише някакъв линк и излизат линкове като от търсачка на гугъл. В тези линкове, като натиснах първия ми излязоха някакви разголени снимки на клубари и клубарки.Честно бе, не ви лъжа. И тъкмо да се вгледам да видя кои са и идва малкия да ме дърпа за някъде. И аз от притеснение да не види тези снимки, затворих прозореца. После, разбира се, нямаше и как да го намеря пак, защото Куида се беше тръгнал. Преди да си тръгне обаче, го бях попитала - как ме намери, бе човек. А той ми вика - всекиго мога да намеря.
Ей такива работи.
Втори сън. Сънуван вчера. С Мнемозина този път. От там не помня много детайли. Бях някъде из някакви градини, но кални. Трябваше да прескачам локви, рекички, замръзнали ледове. И някой беше ми дал да ям пластмаса. Устата ми пресъхнала, а аз вадя едни малки парченца пластмаса из устата си, а те нямат изваждане. И отивам на някакъв купон. Само Мнемо помня, имаше и непознати... И моля за чаша вода, да си изплакна устата и тя ми казва - ей там има, налей си. Отивам аз с една чаша, наливам и излизам на балкона. В този момент идва Мнемозина да провери наистина ли съм си наляла чаша вода или бира.Това е, много работи ми се губят още от този сън. Първия по-ясно го запомних.
Сънувах и други сънища, но не за зочо и тях няма да ви ги разказвам.
Panta rhei...
Ми...Strunz написа:
Ти де ходиш цял ден бе?
Аз кат прани гащи сам тук
Ти пък, вместо да се радваш на спокойствието.
Panta rhei...
Мнемозина написа:Ми...Strunz написа:
Ти де ходиш цял ден бе?
Аз кат прани гащи сам тукработа.
ще почиваме после.
Сега е време за разпри и нескопосани свалки:)
Готово.Strunz написа:Мнемозина написа:Ми...Strunz написа:
Ти де ходиш цял ден бе?
Аз кат прани гащи сам тукработа.
ще почиваме после.
Сега е време за разпри и нескопосани свалки:)
Започвай с разприте, пък аз ще помагам с каквото мога - а то не било малко, казват.
Panta rhei...
Ей, сигурно ви изпуснах вече, каквато съм туткава!Strunz написа:Ти докато се натуткаш и Фенсито ни помъкна по кръчми.Мнемозина написа:Пак ли?Strunz написа:Така, наливам по една водка.
РАЗПВАМ си ризата:)
И ела тук да нищим клюки
Дай по-добре да помълчим на друга тема.
Хем я знаеш колко й е акъла, ама на...
Ти идвваш ли или си кривотия?
И сега как ще разбера дали ще се разпаряте или ще се сваляте?
Язък.
Panta rhei...
Защо ти стана интересно? Имам две предположения. Сънувала си същия сън заедно с мен или си сънувала подобен сън за себе си?Мнемозина написа:vyara написа:Да, наистина. Но това отразява моето душевно състояние, не се стряскай.Мнемозина написа: Ама ти това наистина ли го сънува? :eek:
Не сАмо.
Но не съм се стреснала, де, да не си помислиш... Само ми стана интересно.
Тц, не позна.vyara написа:Защо ти стана интересно? Имам две предположения. Сънувала си същия сън заедно с мен или си сънувала подобен сън за себе си?Мнемозина написа:vyara написа:Да, наистина. Но това отразява моето душевно състояние, не се стряскай.Мнемозина написа: Ама ти това наистина ли го сънува? :eek:
Не сАмо.
Но не съм се стреснала, де, да не си помислиш... Само ми стана интересно.
Преди няколко седмици бих се смяла на този твой сън и бих се шегувала с това как ходя по сънищата на хората да проверявам какво пият.
А сега само ми стана интересно как едно определено мнение/твърдение може да се изведе до стереотип, щампа, клише, дамга и т.н. и до такава степен да се вкорени някъде.
Това последното обаче не е изцяло във връзка със съня ти, разбира се.
Както и да е.
Panta rhei...
Но ти, разбира се, си чиста - като сълза.Мнемозина написа:
А сега само ми стана интересно как едно определено мнение/твърдение може да се изведе до стереотип, щампа, клише, дамга и т.н. и до такава степен да се вкорени някъде.
Както и да е.
Аз нея не я обвинявам всъщност.Амаранта написа:Но ти, разбира се, си чиста - като сълза.Мнемозина написа:
Както и да е.
Ти не я обвиняваш, но тя ти е обяснила вече кое защо си сънувала.vyara написа:Аз нея не я обвинявам всъщност.Амаранта написа:Но ти, разбира се, си чиста - като сълза.Мнемозина написа:
Както и да е.Не бих сънувала такъв сън, ама те сънищата идват както си искат.
ПП Ох, Верче, наистина спирам да пиша (поне за днес:lol:). Ако искаш, не ми отговаряй.
Не.Амаранта написа: Ти не я обвиняваш, но тя ти е обяснила вече кое защо си сънувала.
ПП Ох, Верче, наистина спирам да пиша (поне за днес:lol:). Ако искаш, не ми отговаряй.
Обяснила съм собствената си реакция на нейния сън. Каква би била преди и каква е сега.
Всъщност сънят на Вяра най-вероятно има съвсем, съвсем друг смисъл. И във всички случаи не го възприемам като обвинение. В сънищата има символика, не ирония.
Panta rhei...
- Dark Angel
- Green Light
- Dark Angel
- Green Light
- Dark Angel
Ти не се обясняваш.Green Light написа: Не, бе!
Тва с обясненията си е десетка, кво, не мога ли да го оценя? Аз и Мнемозина само се обясняваме, обясняваме... ето пак
Постави ни пред свършен факт - без обяснения, обяви само решения.
Еднолични. Поне така беше заявено.
Това, че сега се държиш в стил "не ми пука, ще ви мине" не е обясняване.
Нека да сме точни все пак.
- Green Light
Dark Angel написа:пък аз помислих че ще ми спреш достъпаGreen Light написа: Не, бе!
Тва с обясненията си е десетка, кво, не мога ли да го оценя? Аз и Мнемозина само се обясняваме, обясняваме... ето пак
щото нали си войн-защитник-рицар на Мнемозина
Доня Мнемозина делТозочо и рицаря на Безполезния напън
- Green Light
Еднолични са, да. Реших направих го. Наяве и писмено съм се обяснявал само постфактум. "Постфактум" е най- повтаряната дума във всички обяснения. Търсил съм съвети след като пуснах оная тема. От теб също търсих съвет. Накрая направик което прецених. Дали се надявам да спрете да ме обвинявате ли ме питаш? Надявам се. Не се държа сякаш не ми пукаesti написа:Ти не се обясняваш.Green Light написа: Не, бе!
Постави ни пред свършен факт - без обяснения, обяви само решения.
Еднолични. Поне така беше заявено.
Това, че сега се държиш в стил "не ми пука, ще ви мине" не е обясняване.
Нека да сме точни все пак.
- Dark Angel
А на какво си готов за да спрем?Green Light написа: Еднолични са, да. Реших направих го. Наяве и писмено съм се обяснявал само постфактум. "Постфактум" е най- повтаряната дума във всички обяснения. Търсил съм съвети след като пуснах оная тема. От теб също търсих съвет. Накрая направик което прецених. Дали се надявам да спрете да ме обвинявате ли ме питаш? Надявам се. Не се държа сякаш не ми пука
Нещо реално, видимо....или само ще си дрънкаме на тънките струнки, а положението ще си стои все такова?
А какво възнамеряваш да правиш с правата за в бъдеще? Да ги запазиш? Каза, че ти били дадени да ги ползваш. Което не е същото с това "поискани, за да ги ползваш", затова още тогава те накарах да кажеш: поисках, за да..., а не дадоха ми ги...Green Light написа: Еднолични са, да. Реших направих го. Наяве и писмено съм се обяснявал само постфактум. "Постфактум" е най- повтаряната дума във всички обяснения. Търсил съм съвети след като пуснах оная тема. От теб също търсих съвет. Накрая направик което прецених. Дали се надявам да спрете да ме обвинявате ли ме питаш? Надявам се. Не се държа сякаш не ми пука
Сега искам пак да те питам: наясно ли си какво ще правиш в бъдеще?
- Green Light
Наясно съм.vyara написа:А какво възнамеряваш да правиш с правата за в бъдеще? Да ги запазиш? Каза, че ти били дадени да ги ползваш. Което не е същото с това "поискани, за да ги ползваш", затова още тогава те накарах да кажеш: поисках, за да..., а не дадоха ми ги...Green Light написа: Еднолични са, да. Реших направих го. Наяве и писмено съм се обяснявал само постфактум. "Постфактум" е най- повтаряната дума във всички обяснения. Търсил съм съвети след като пуснах оная тема. От теб също търсих съвет. Накрая направик което прецених. Дали се надявам да спрете да ме обвинявате ли ме питаш? Надявам се. Не се държа сякаш не ми пука
Сега искам пак да те питам: наясно ли си какво ще правиш в бъдеще?