Картички?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Картички?
Ползвате ли все още старите, вече почти забравени картички? Онези, картонените, дето се слагат в плик?
Всичко вече е електронно:(.............
Спомням си, когато бях малка, колко много получавахме в къщи, най-вече за Коледа:-)
Аз пращам все по-рядко и все по-малко:(
Тазгодишните вече чакат на бюрото ми.
Има някакво носталгично очарование в тях, в самият акт по писането им и сладостта от прочета, от допира, и миризмата на лепило и хартия
А имаше и едни такива, посипани с нещо като квистална захар, дето се ронеше от картичката и оставаше по пръстите ...................
Спомням си, когато бях малка, колко много получавахме в къщи, най-вече за Коледа:-)
Има някакво носталгично очарование в тях, в самият акт по писането им и сладостта от прочета, от допира, и миризмата на лепило и хартия
А имаше и едни такива, посипани с нещо като квистална захар, дето се ронеше от картичката и оставаше по пръстите ...................

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
На хартия, ръкописно, ама не по пощата. Оставям му го някъде, където знам, че ще го намериwishes написа:На хартия, ръкописно, по пощата?frisky lioness написа:Дааа. Понякога пиша на мъж ми:-)wishes написа: но то е същото като с писмата...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Картички?
Да - макар и по-малко и по-рядко, но още пускам...frisky lioness написа:Ползвате ли все още старите, вече почти забравени картички? Онези, картонените, дето се слагат в плик?
Всичко вече е електронно:(................................
- Dark Angel
да, пращам само такиваfrisky lioness написа:Ползвате ли все още старите, вече почти забравени картички? Онези, картонените, дето се слагат в плик?
купувам, надписвам ги с писалка с отрязан връх, за да е красиво /тънко-дебело/ и плика също на ръка
уважение към хората
-
опърничава
Вчера избрах няколко хартиени картички. Снощи ги надписах. След малко ще ги изпратя. Донесе ми голямо удоволствие. Освен хартиени ще изпратя и електронни. Мешано. И едните, и другите имат носят радос.