Green Light написа:
Нито е момента неподходяш, нито си се опитала, ми направо си го каза, нито начина е неподходящ, нито си търпелива, нито па има смисъл мен да уведомяваш, какво и защо го затваряш и колко можеш. Въобще не е на моето внимание тая работа. Ти заради мене ли го затваряш тва? Аз съм Мадлен Алгафари. Мога да ти кажа от богатата си практика, че човек прави нещата заради себе си, иначе е много вредно и в никакъв случай не трябва да се прави квото и да било с книги, вестници и въобще с каквато и да е хартия.
И въобще не си човек.
Грийн, основната ти грешка е, че се държиш така все едно управляваш собствената си фирма.
А ние нямаме нищо общо с теб, нито ти с нас - нито ни даваш хляба, нито можеш да ни го вземеш.
Не сме ти и семейството, за което носиш отговорност и взимаш решения.
На мен не си ми виждал и очите, но това не ти пречи да се разпореждаш с желанията и чувствата ми.
Знаеш ли, аз също съм била с 30 души подчинени на главата си. Да, колкото и да не ти се вярва.
Също, като теб съм била решителна, с много отговорности....дори безскрупулна ако се е налагало.
Назначавала съм и съм уволнявала.
Давала съм и премии де.

Така че те разбирам.
Но ти не искаш да разбереш, че не тук е мястото да проявяваш тези си качества.
Те са много полезни, но са за фирмата ти, за твоя живот - не за нашия.
Това е просто един форум.
Припомни си го ако искаш, за да не изпадаш в ситуации, като тази да казваш на едни букви по монитора, че не са хора.
Ми не са.