Емигранти
- Green Light
Емигранти
Слушах по Дарик говорител на сдружението или съюза, не запомних как е името, на българските емигранти по света. Ще правят събор. Сигурно ще е интересно, всеки ще носи частичка от Папуа, от Таити, Ню Йорк, Амстердам, Абу Даби, Рейкявик, Каракас, от къде ли не, от майната си или от джибути... и частичка от България, та да ги слепат всичките. Гаранция ще е шарения. Този човек- говорителя, каза че има два вида емиграция стара и нова. Той очевидно беше от старата. Дълго приказва и интересно.
Съжалявате ли че не сте емигрирали? Смятате ли го за пропусната възмижност? Има достъпни, за работа и живот, чудни места по света.
Съжалявате ли че не сте емигрирали? Смятате ли го за пропусната възмижност? Има достъпни, за работа и живот, чудни места по света.
Re: Емигранти
аз съжалявам че не емигрирахGreen Light написа:Слушах по Дарик говорител на сдружението или съюза, не запомних как е името, на българските емигранти по света. Ще правят събор. Сигурно ще е интересно, всеки ще носи частичка от Папуа, от Таити, Ню Йорк, Амстердам, Абу Даби, Рейкявик, Каракас, от къде ли не, от майната си или от джибути... и частичка от България, та да ги слепат всичките. Гаранция ще е шарения. Този човек- говорителя, каза че има два вида емиграция стара и нова. Той очевидно беше от старата. Дълго приказва и интересно.
самият факт че с къпинчо съм у една държава направо ме травмирва:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Green Light
- Green Light
Той е в Люлин бе!Quid написа:аз съжалявам че не емигрирахGreen Light написа:Слушах по Дарик говорител на сдружението или съюза, не запомних как е името, на българските емигранти по света. Ще правят събор. Сигурно ще е интересно, всеки ще носи частичка от Папуа, от Таити, Ню Йорк, Амстердам, Абу Даби, Рейкявик, Каракас, от къде ли не, от майната си или от джибути... и частичка от България, та да ги слепат всичките. Гаранция ще е шарения. Този човек- говорителя, каза че има два вида емиграция стара и нова. Той очевидно беше от старата. Дълго приказва и интересно.
самият факт че с къпинчо съм у една държава направо ме травмирва:rotfl24:
- Green Light
Не съжалявам. Французин ми предлагаше брак, но не го обичах, патка! 
После бях на ръба да подам документи семейно за Канада, щяха да ни вземат, събирахме доста точки, но се почувствах ужасно и се успокоих едва след като се отказах. Дотук не съжалявам. Но не изключвам възможността някой ден да емигрирам, все пак. Ако много ме ядосат тези простаци-политиците и ако спра да виждам свестни хора...
После бях на ръба да подам документи семейно за Канада, щяха да ни вземат, събирахме доста точки, но се почувствах ужасно и се успокоих едва след като се отказах. Дотук не съжалявам. Но не изключвам възможността някой ден да емигрирам, все пак. Ако много ме ядосат тези простаци-политиците и ако спра да виждам свестни хора...
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
ние поживяхме едно известно време другаде
хубаво беше
може би защото мъж ми учеше интересни работи, а аз гледах бебенце
някак бохемски, шантаво и откачено поживяхме едни 2 години
някак неприлично за хора над 30
липсваха ни приятелите (не че не завързахме страхотни приятелства които подържаме с разни хора интернационални)
но тук, тук е хубаво
не съжалявам
доволна съм че съм тук
хубаво беше
може би защото мъж ми учеше интересни работи, а аз гледах бебенце
някак бохемски, шантаво и откачено поживяхме едни 2 години
някак неприлично за хора над 30
липсваха ни приятелите (не че не завързахме страхотни приятелства които подържаме с разни хора интернационални)
но тук, тук е хубаво
не съжалявам
доволна съм че съм тук
-
Дядо Капинчо
ако си по близо кой па ане те наплюе е те на:blum:Капинчо написа:Не съм у Люлин бе. По близо съм.Quid написа:тва че ме делят 25 км по крива линия с къпично малко ме успокоява
тия у люлин обаче е са ги мразим та знае ли се
- Green Light
- Green Light
мерси се каза от приятели и от родниниStrunz написа:Приятелите, роднините, ...цялото италианско настроение...Quid написа:ква е тая средаStrunz написа:Аз не, не мога да вирея без среда
на кое точно му казваш среда
Излизаш на кафе
Пиеш ракия
Псуваш на български
В една Канада дори нямаше да си имаш Капинчо да те трови
кафе сигурно имат простаци там
ракия също може би имат
ако ли не кво па
ще се жертвам
водка и виски
мое да си псувам и повече от тук
има нет
ако ми домъчнее за къпинчо то винаги има у нета кой да се опитва да ти усере настроението
та къде са минусите ?
Че като ти се пие ракия с някого му звъниш и пиете, а не си уговаряш среща за следващия петък, Рангеле..Quid написа:мерси се каза от приятели и от родниниStrunz написа:Приятелите, роднините, ...цялото италианско настроение...Quid написа:ква е тая средаStrunz написа:Аз не, не мога да вирея без среда
на кое точно му казваш среда
Излизаш на кафе
Пиеш ракия
Псуваш на български
В една Канада дори нямаше да си имаш Капинчо да те трови
кафе сигурно имат простаци там
ракия също може би имат
ако ли не кво па
ще се жертвам
водка и виски
мое да си псувам и повече от тук
има нет
ако ми домъчнее за къпинчо то винаги има у нета кой да се опитва да ти усере настроението
та къде са минусите ?
А къде ще се събират?Green Light написа:Слушах по Дарик говорител на сдружението или съюза, не запомних как е името, на българските емигранти по света. Ще правят събор. Сигурно ще е интересно, всеки ще носи частичка от Папуа, от Таити, Ню Йорк, Амстердам, Абу Даби, Рейкявик, Каракас, от къде ли не, от майната си или от джибути... и частичка от България, та да ги слепат всичките. Гаранция ще е шарения. Този човек- говорителя, каза че има два вида емиграция стара и нова. Той очевидно беше от старата. Дълго приказва и интересно.
Никога не съм имала желание да емигрирам и не смятам, че това е било грешка.
Panta rhei...
ако има човек кво да предложи на пазара и някъде плащат повече що па да не се изтъргува?
бизнес
кво друго
то иначе романтично погледнато
цялата планета е бъкана от шибаняци и шибинг:-)
бизнес
кво друго
то иначе романтично погледнато
цялата планета е бъкана от шибаняци и шибинг:-)