Нямало незаменими хора...

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Re: Нямало незаменими хора...

Мнение от Глас в пустиня »

vyara написа:
БоЕВ написа:
vyara написа:...Ако аз се махна, и Ести, и Амаранта, и Капинчо, заради кого би се върнал Сет? Или докторката? ...
Мислиш ли, че на Сет му пука за вас? Или пък на Докторка?
Не мисля, знам. :cool:
Да смятам ли, че обещаният ви клуб е вече факт?!:cool:

И Магот и други ви го казаха - бяхте употребени. Ако не ги бяхте аплодирали толкова бурно, номерът им нямаше да мине. За сегашната ситуация вината е И ваша.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 20.12.08, 19:49, променено общо 1 път.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

holi_day написа:
Green Light написа:Кво викаш?

П.П. ОК, сфанах, сфанах..
Викам, че писах за нещо, което ми е интересно и ми се ще да не ми е такава каша в главата по тоя въпрос, та затова ме дразни като се спами... Питах, за да да споделите...
Аз често съм казвал(ми като съм казал всичко), че много се лъжа в хората. Първоначалното ми мнение е погрешно. Това е много хубаво, защото като го знам, вече не разчитам на впечатления и думи ами само гледам човека какво прави. Иначе греша.
Та, по обява, при мене се яви едно момче. За малко да не го взема, понеже вече си бях запълнил бройката, ма си викам я в склада ще го пусна да помага, я нещо там да кара, бе по- добре да има още някой. Понеже все пак не ми е от първостепенна важност, никакво внимание не съм му обръщал. А той месец, след месец си работи. Страни от групички. Не пие, та не ходи и по ресторанти с другите. Ужасно несимаптичен. Минава време, при него ни издънки, ни оплаквания, бе гласа му не съм чул, не го знам може ли да говори въобще. През тия месеци имах поредица от провали, заради некадърност и небрежност на мои хора(тва много боли, направо не искам да си припомням) но при тва лапе всичко е бетон. Не стига това ами пред клиентите ми и пред партньори се държи все едно работи в министерски съвет. Точен, сериозен, изпълнителен.. Каквото и перде да съм, за една година се вижда това.
Ясно ти е нататъка- издига се, става ми дясна ръка бла, бла, бла. Лека полека пое почти всичката текуяща работа. Аз вдигнах глава. Сетих се за планове, които бяха прашасали, подкарах ги, някои от тях взеха че станаха, развих направленията които исках да развия... сега тва малко като хвалба излиза, Холи, ама е така. Има неща, които моята фирма прави и които тва момче пое изцяло. Оферта, изпълнение, фактуриране, има си негов екип. Имам клиенти, които вместо да казват името на фирмата ми, казват името на момчето. Незаменим ли е? Без него също си работех, всичко си беше същото. Само с малко по- лош блясък и леко по- тромаво.
Тва е.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Грийне,
честито за момчето

това е супер да имаш такъв човек
просто е супер
и си го пази :-)
Изображение
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

holi_day написа:Една моя позната все повтаря, но обикновено зад гърба на някого: "Няма незаменими хора"...
Става въпрос служебни неща и въпреки всичко не мога да приема, че няма незаменими хора...
Защото не е важно определената работа да е свършена, а и как точно изглежда резултатът или там каквото е като краен продукт, резултат, последващи ползи/вреди...

Та питането ми е: професионализъм ли е да оставяш "своя почерк" в работата си или е непрофесионално...
Вярно е, че всяка работа си има своята специфика..., но ще ми е интересно как е при вас.
Когато става дума за работа - вярно е. Дори в началото да имаш 80-90% ефективност.

В личния живот... по болезнено е, но пак е вярно. Пак с прошката за "ефективността".:blum:

Да не говорим, че във всяка фирма, семейство, приятелство и пр. си има процес на взаимно адаптиране и адаптиране към условията на пазара.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Публикувай отговор