3040plus.eblahfree.com/Blah.pl?
нов/стар клуб, който както го разбира. Всеки е добре дошъл. Тук, там и навсякъде.

Пуснах му за забравена парола да ми прати, може пък нещо да съм объркала. Ама поне името ми е заето, щото пак опитвах да се регистрирам.Амаранта написа:Не, не трябва да чакаш. Не знам защо не ти я приема. Опитай пак.vyara написа:Добре, бе, що не ми приема паролата. Да чакам потвърждение на мейла ли? Че май не прочетох, че трябва да чакам?
а не искаш ли да си номер 9vyara написа:Само да кажа на докторка, че аз исках да съм номер 7, като тука, а и е моето число, ама на нея й се падна тоз път.
Много е гадно да чета там, а да пиша тук.
Що се правите на глупави?БоЕВ написа:
То от това колко ще тропкаш на модератора, зависи и колко звездички ще ти светкат.
Искаш ли да си говорим за принципи?:rotfl24:
благодаря:-)Амаранта написа:- за всеки, който проявява интерес - това е условието.![]()
нов/стар клуб, който както го разбира. Всеки е добре дошъл. Тук, там и навсякъде.
От мене няма да чуеш "аз никога няма да дойда във вашия клуб", въобще каквито и да е крайности са ми противопоказни. Благодаря за поканата! Може би.esti написа:Що се правите на глупави?БоЕВ написа:
То от това колко ще тропкаш на модератора, зависи и колко звездички ще ти светкат.
Искаш ли да си говорим за принципи?:rotfl24:
Това са просто бутони, такава е формата или квото там се казва на форума.
Няма мод.
И всеки е добре дошъл.
Не си мислете, че е някакъв реванш.
Има място за всички.
Само за модове няма.
Грийн за теб не се отнася онова за модовете.
Ти си добре дошъл.
Дори в качеството си на никаква те каня специално.
Абе нещо, като апартамент с много стаи.
Дали е добре или не, ще се види.
Каквото има да става, ще си стане...
А Сет-ера като за какво е там?esti написа:Има място за всички.
Само за модове няма.
Амаранта написа:- за всеки, който проявява интерес - това е условието.![]()
Ааа, споко, некои умеем да тъчем на повече станове, едни машиннички-многостаннички, гордост за колектива, със снимка на табло почета смеБоЕВ написа:Пожелавам ви успех!esti написа: Дали е добре или не, ще се види.
Само напред и никакво обръщане на зад.
Ние тук ще се оправим някак.
Всеки сам избира - важно е да няма недоволни!:winkw:4avdar4e написа:Ааа, споко, некои умеем да тъчем на повече станове, едни машиннички-многостаннички, гордост за колектива, със снимка на табло почета смеБоЕВ написа:Пожелавам ви успех!esti написа: Дали е добре или не, ще се види.
Ако не друго, ще седя да пиша на Грийни, дето не ми отговаря:rotfl24:
Лека им пръст на падналите в битка!- написа:Криво ми е. Защото и от двете страни на барикадата, и сред неутралните, и сред "единаците" останаха хора, които харесвам.Green Light написа: Много време бях с вас
То това май важи за всички. Всеки е оставил по някое приятелче в някой друг край.
И като се замисля, за какво беше тая война?![]()
С удоволствие ще ти отговарям, винаги когато имам, какво да ти кажа.4avdar4e написа:Ааа, споко, некои умеем да тъчем на повече станове, едни машиннички-многостаннички, гордост за колектива, със снимка на табло почета смеБоЕВ написа:Пожелавам ви успех!esti написа: Дали е добре или не, ще се види.
Ако не друго, ще седя да пиша на Грийни, дето не ми отговаря:rotfl24:
Наистина не знам какво да кажа.- написа:Криво ми е. Защото и от двете страни на барикадата, и сред неутралните, и сред "единаците" останаха хора, които харесвам.Green Light написа: Много време бях с вас
То това май важи за всички. Всеки е оставил по някое приятелче в някой друг край.
И като се замисля, за какво беше тая война?![]()