Хе-хе-е-е-е, аматьор!
Знаеш ли колко екмек има да изпапаш докато започнеш да говориш в картинки?:lol:
Мерси за поканата!:mad:Амаранта написа:- за всеки, който проявява интерес - това е условието.![]()
3040plus.eblahfree.com/Blah.pl?
нов/стар клуб, който както го разбира. Всеки е добре дошъл. Тук, там и навсякъде.
Анхелоу, глей към човек си ся начи... Пред теб се открива необятна възможност за псуване на воля, кеф ти тук, кеф ти там, кеф ти в третия, кеф в Дирника (когато работи), а тя пак недоволнаanhela написа: Мерси за поканата!:mad:
P.S. И сега кво? Ще си осмисля живота като почна да се регистрирам по разните форуми 3040! И ще мога да си псувам всеки един от вас, щото ще разчитам, че в другия клуб няма да ми се сърдят за това! Това ли е целта или пак не съм разбрала или ще трябва някой да ми го обясни с прости думи като за олигофрен?
Ама вече почна да не ми пука нито за парцалките, нито чии са куклите!
Преди много време и май още в дировския форум някой беше постнал нещо за живота на един форум! Мислехме някак си тогава ,че сме се сбрали сродни души и точно на нас няма да ни се случи същото! но Животът отново се оказа прав- нищо ново под слънцето! Всичко ново е зле прикрито старо!(Мразя да цитирам нещо, което не съм измислила сама, обаче винаги се оказвам втората измислила го!:shy:)
Сигурно това вече ще е краят на клубарския ми 30-40 живот и без това съм се запътила към следващото десетилетие! Верно, имам още няколко месеца за размисъл, но май по-добре да ми си размишлявам по-глобално, т. е. за парламентарните избори! Там поне не съм яла и пила с огромната част от "политициТе" и ще няма да ме боли като почнат да се дърлят като ... Абе, без определения ще мина, мисля, че ме разбрахте!:evil:
И аз си се представям пред Тв-то, ма не става! Аз ставам рано само за Дързост и красота! А сутрин гледам как бареков се пъне да роди новина! сигурно е с памперси, горкия! такива напъни са!4avdar4e написа:
Кат разправяш за изборите, почвам да си те представям седнала сутрин пред ТВ-то, с дистанционно в ръка, как минаваш от блок на блок, ма то същата работа и тука
П.П. Аз, най-върлият фен на сутришния блок по Нова, лично на Коритаров, дето ставах рано-рано зарад него, вече не го гледам, не го слушам даже... Промених се изведнАж. Та, панта рей, дет пише на Мнемозината в подписа
на теб отваря ли се или не а:-)БоЕВ написа:Ха-ха-ха!:lol:Quid написа:фрии еблата що не ми се отваря а
а да не се разправяме рано рано а:mad:
Това е защото е еднодневка - в грях е зачената и в грях заживя.
Баси, а аз се чудех защо тоя интерес рано-рано сабахлемта от ебльовци. Явно нямат сега поле за изява.
Аз само патки удрям!:lol:Капинчо написа:Недей така Боев. Не с лошо. Така ли те учи султанката - да се присмиваш на нещастието на бедните?БоЕВ написа:Ха-ха-ха!:lol:Quid написа:фрии еблата що не ми се отваря а
а да не се разправяме рано рано а:mad:
Това е защото е еднодневка - в грях е зачената и в грях заживя.
Баси, а аз се чудех защо тоя интерес рано-рано сабахлемта от ебльовци. Явно нямат сега поле за изява.
Земи удари едно рамо. Колкото по-бързо се устроим там, толкова по-рядко ще се появявам тук. Мисля, че офертата си струва.