футбол
футбол
ако мое днеска за футбол да не коментираме
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Green Light
Re: футбол
Изпреаври ме! Мислех да пусна тема "Ги ми уан ризън!" да му еба майката. Некой да ми даде само една причина да гледам български футбол. Ква да е причина. Ако треа да платя нещо, плащам!Quid написа:ако мое днеска за футбол да не коментираме
И да пусна Трейси Чапман като поздрав за българския национален отбор по футбол.
Ма ме изпревари
Последно промяна от Green Light на 20.11.08, 09:53, променено общо 1 път.
нямам сърце да коментирам
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
ще изтрия и диемите от каналите
няма да гледам и бербо и бербовица и ония пияници у англия
ще гледам бразилските мачове
шпионската лига също се чудя дали да я гледам
няма да гледам и бербо и бербовица и ония пияници у англия
ще гледам бразилските мачове
шпионската лига също се чудя дали да я гледам
Quasi Universal Intergalactic Denomination
слушам снощи радио в колата и не можах да повярвам като чух 6:1, и коментаторите бяха толкова нещастни 
в крайна сметка как свърши мача, че не се застоях толкова дълго в колата
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
latrevw написа:слушам снощи радио в колата и не можах да повярвам като чух 6:1, и коментаторите бяха толкова нещастни
+ че нашия вратаря спасил 2
нали ти казвам - в такси научих
мъжки се държеше човекът - 2 сълзи само
как беше оня, тъжния таксиджия в шоуто на Слави
утре ни няма ...
ура и после ууууууу
Последно промяна от Semiramis на 20.11.08, 10:36, променено общо 1 път.
- Dark Angel
Ми добре, бива.Quid написа:ако мое днеска за футбол да не коментираме
Точно днес специално ще се въздържам.
Panta rhei...
- Green Light
Мнемозина написа:Ми добре, бива.Quid написа:ако мое днеска за футбол да не коментираме
Точно днес специално ще се въздържам.
ама не е смешно, де
- Green Light
- Green Light
Правилно си мълча аз значи във футболната тема.Green Light написа:То тва не е национален отбот. Тва е Славия. Преди и след мача е са последния дет играхме, с Ботев Криводол.Мнемозина написа:На тия от последните снимки очевидно националното им знаме е бяло.
Красиви! И навити! Тва е нашия девиз!
Panta rhei...