Дзак
- Глас в пустиня
Дзак
Как е хавата тъдява?:lol:
- Dark Angel
- Глас в пустиня
Re: Дзак
Разкажи как мина периода на карантина?БоЕВ написа:Как е хавата тъдява?:lol:
Май не е била пълна интоксикацията?:blum:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
Имам въшки.holi_day написа:Разкажи как мина периода на карантина?БоЕВ написа:Как е хавата тъдява?:lol:
Богатство начи.БоЕВ написа:Имам въшки.
Секи ученик би купил.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
50 стинки парчето - надлежно затворена в кибритена кутишка.holi_day написа:Богатство начи.БоЕВ написа:Имам въшки.
Секи ученик би купил.
- Marygold_vn
биваБоЕВ написа:Как е хавата тъдява?:lol:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Глас в пустиня
Не е човешко така.БоЕВ написа:50 стинки парчето - надлежно затворена в кибритена кутишка.holi_day написа:Богатство начи.БоЕВ написа:Имам въшки.
Секи ученик би купил.
Слагай ги поне по две - да не им е скучно.
Panta rhei...
Хаха! Всички болести са вътрешни, освен срамните въшки.БоЕВ написа:Имам въшки.holi_day написа:Разкажи как мина периода на карантина?БоЕВ написа:Как е хавата тъдява?:lol:
А един хижар на времето си казваше за срамните въшки, че били хубаво нещо: засърмети, засърби те, пък се почешеш... и ти стане хубаво.
Наздраве, Боев! Нищо лично. Просто се сетих.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Глас в пустиня
Да пием за въшките АВе - Наздраве!АВе написа: Наздраве, Боев! Нищо лично. Просто се сетих.
Най-сетне да намерим повод да пийнем в тоя форум, а то съвсем изтрезняхме и почнахме се дразним от всичко и всички! Абе, всичко е от нередовното пиене!БоЕВ написа:Да пием за въшките АВе - Наздраве!АВе написа: Наздраве, Боев! Нищо лично. Просто се сетих.
Или от прекалено редовно.anhela написа: Абе, всичко е от нередовното пиене!
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Когато се пиеше редовно, нямаше проблеми! значи е от нередовното пиене!holi_day написа:Или от прекалено редовно.anhela написа: Абе, всичко е от нередовното пиене!
А вода всички пием редовно!
Или пък когато нямаше проблеми, се пиеше редовно.anhela написа:Когато се пиеше редовно, нямаше проблеми! значи е от нередовното пиене!holi_day написа:Или от прекалено редовно.anhela написа: Абе, всичко е от нередовното пиене!
Ми наздраве.
Panta rhei...
еми, върти , сучи, пиенето му е майката!:P А проблемите ги е имало винаги, нали затова влизаме тука, да избягаме от тях! Поне аз, де!Мнемозина написа:Или пък когато нямаше проблеми, се пиеше редовно.anhela написа:Когато се пиеше редовно, нямаше проблеми! значи е от нередовното пиене!holi_day написа:Или от прекалено редовно.anhela написа: Абе, всичко е от нередовното пиене!
Ми наздраве.
- Глас в пустиня
Това е ефекта на студената пуйка.anhela написа:Най-сетне да намерим повод да пийнем в тоя форум, а то съвсем изтрезняхме и почнахме се дразним от всичко и всички! Абе, всичко е от нередовното пиене!БоЕВ написа:Да пием за въшките АВе - Наздраве!АВе написа: Наздраве, Боев! Нищо лично. Просто се сетих.
Наздраве!