Пък моята хич не я еня за тебе!Амаранта написа:
Безсмъртната ми душа се изпълва с печал,
като те чета, боев.
Ако може, някой да ми сведе...
- Глас в пустиня
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
Ти за тва си и ГОЛЕМ началник - щото хубаво лапаш и лижеш.Капинчо написа:Мога, лапам си я. Не съм виновен, че твоята е малка.БоЕВ написа:За дамите винаги и с удоволоствие!Капинчо написа:Аз обичам освен да ме завиват и да ме цункат. Ти най добре знаеш къде. Свикнал си.БоЕВ написа: Живуркай си, на мен не ми пречиш, ама не се отвивай много, та да не се налага да те завивам.
А ти много хубаво си се научил да лапаш пишки.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо
анджък!vyara написа:Против теб нищо нямам и никога не съм имала, не го ли усещаш това?latrevw написа:същото каквото и ти против менvyara написа: Форумът пак се скапа. Нещо против мен?
оставям вашия форум да си полафи тук, като ви се оправят нещата, дайте знак, че да знам кога мога да вляза пак тук
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
излизам, щото не ми е приятно, кат си приберете Капинчо у кошарата, аз ще вляза да видя може ли тук да се разговаря нормално; увличам се инак и се омацвам отгоре до долуvyara написа:Че ти си влязла, никой не те гони.latrevw написа: анджък!
оставям вашия форум да си полафи тук, като ви се оправят нещата, дайте знак, че да знам кога мога да вляза пак тук
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
С Боев приятно ли ти е?latrevw написа:излизам, щото не ми е приятно, кат си приберете Капинчо у кошарата, аз ще вляза да видя може ли тук да се разговаря нормално; увличам се инак и се омацвам отгоре до долуvyara написа:Че ти си влязла, никой не те гони.latrevw написа: анджък!
Да или не?
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
Колкото и да ти е голяма заплатата, щом ти е малка пишката все същият лайнар ще си си!Капинчо написа:Не бе Боев. Пак не си разбрал. Не съм голям началник. Голяма ми е заплатата.БоЕВ написа: Ти за тва си и ГОЛЕМ началник - щото хубаво лапаш и лижеш.
А, и от вчера съм с нова кола. Ще трябва да почерпя.
Ае пътувай у лево с "новата колца".
Освен злобен и завистлив. Смъртни грехове са това, да знаеш.БоЕВ написа:Колкото и да ти е голяма заплатата, щом ти е малка пишката все същият лайнар ще си си!Капинчо написа:Не бе Боев. Пак не си разбрал. Не съм голям началник. Голяма ми е заплатата.БоЕВ написа: Ти за тва си и ГОЛЕМ началник - щото хубаво лапаш и лижеш.
не се ласкай, много те харесвах - да, сега омраза няма, да те цитирам "жалки сте"Капинчо написа:Ей верно най-силната любов раждала най-силната омраза.latrevw написа: излизам, щото не ми е приятно, кат си приберете Капинчо у кошарата, аз ще вляза да видя може ли тук да се разговаря нормално; увличам се инак и се омацвам отгоре до долу
Не мога да те оставя сама и наранена. Ще наминавам да те виждам.
Липсваш ми.
ама днес какво единомислие цари тук, не е истина
наистина се махам, не се хаби да ми отговаряш
-
Дядо Капинчо
ох, и лицемер, и двуличник, и жалка и какво ли още не...vyara написа:Те са част от него самия. Трябва да приемаш хората каквито са иначе си лицемер.latrevw написа:да, изключвам последните изцепкиvyara написа: С Боев приятно ли ти е?
Да или не?
разбрах ви мисълта, приех я, уморява ме и мен тази една и съща песен, вече месеци наред
чавето вика на женската злоба - завист, ти - на презрението пак завист, това новото мото ли еКапинчо написа: Боевчо, послушай стария човек. Завистта не е хубаво нещо.
Сега марш на чешмата да се наплискаш, че от сълзичките си се оцапал, после иди мама да избърше нослето и тичай да играеш.
Не мога цял ден с теб да се занимавам. Имам си и друга работа.
Просто ти никога не погледна от другата страна, Латрево, щеше да се изненадаш, защото имаш сили да я видш, знам. Имаш съвест, затова знам, че щеше.latrevw написа: ох, и лицемер, и двуличник, и жалка и какво ли още не...
разбрах ви мисълта, приех я, уморява ме и мен тази една и съща песен, вече месеци наред
Презрението не обижда, то е над.latrevw написа:чавето вика на женската злоба - завист, ти - на презрението пак завист, това новото мото ли еКапинчо написа: Боевчо, послушай стария човек. Завистта не е хубаво нещо.
Сега марш на чешмата да се наплискаш, че от сълзичките си се оцапал, после иди мама да избърше нослето и тичай да играеш.
Не мога цял ден с теб да се занимавам. Имам си и друга работа.
- Глас в пустиня
Грижи се за своята безсмъртна душица!vyara написа:Освен злобен и завистлив. Смъртни грехове са това, да знаеш.БоЕВ написа:Колкото и да ти е голяма заплатата, щом ти е малка пишката все същият лайнар ще си си!Капинчо написа:Не бе Боев. Пак не си разбрал. Не съм голям началник. Голяма ми е заплатата.БоЕВ написа: Ти за тва си и ГОЛЕМ началник - щото хубаво лапаш и лижеш.
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня