Ако може, някой да ми сведе...
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
Не можеш да оцапаш някого насила или като сипеш думи. Това са думи, Боев, аз не се променям от тях, но ти рискуваш да промениш мнението за себе си. Съветвам те да се отдръпнеш от чувствата си и да наблюдаваш повече. Приятелски съвет, макар да знам, че не го искаш.БоЕВ написа:Еми тогава защо се "цапаш" с мен!vyara написа:Правя каквото ми е по силите, повярвай.БоЕВ написа: Грижи се за своята безсмъртна душица!
- Глас в пустиня
Предпочитам действието пред съзерцанието!vyara написа:Не можеш да оцапаш някого насила или като сипеш думи. Това са думи, Боев, аз не се променям от тях, но ти рискуваш да промениш мнението за себе си. Съветвам те да се отдръпнеш от чувствата си и да наблюдаваш повече. Приятелски съвет, макар да знам, че не го искаш.БоЕВ написа:Еми тогава защо се "цапаш" с мен!vyara написа:Правя каквото ми е по силите, повярвай.БоЕВ написа: Грижи се за своята безсмъртна душица!
ей, да се разсмея и аз най-накрая, честно и на гласКапинчо написа: То е ревност. А ревността иде от силна любов. Болезнено е, но явно така го е наредил Господ.
имаш чувство за хумор, не може да ти се отрече
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
тогава за съжаление трябва да се върнем на варианта за злобатаКапинчо написа: На теб може и да ти е смешно, ама аз така го виждам. Много ми се ще така да го виждам. Много ми се ще да е така.
Обичам когато се смееш.
завист и ревност са ми мноооооого чужди, колкото и да не ти се вярва
рядко мога да завидя на някого, а ревнива никога не съм била
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
уф, няма да си стиснем ръцете и туй тоКапинчо написа: Нека се договорим за омраза.
аз се озлобявам временно и периодично, никога не е за дълго и винаги прощавам (това сигур щото съм лицемерна)
не мога да мразя или поне си живея със заблудата, че никого не мразя, вярвам си за това
аз лично обмислям варианта все пак да станем тройка с теб, че Капинчо да разбере, че не го ревнувамholi_day написа:двамата ревнувате ли се или сте над тези неща?latrevw написа:Капинчо написа:
виртуалните тройки дали са възможни...latrevw написа:аз лично обмислям варианта все пак да станем тройка с теб, че Капинчо да разбере, че не го ревнувамholi_day написа:двамата ревнувате ли се или сте над тези неща?latrevw написа:Капинчо написа:
четох тая сутрин за виртуални двойки - виж дори не са се срещали, а са се развели
www.pressboard.info/Preview.aspx?articleid=106610
последно Къпин съпруг ли ти е, има ли смисъл да се боря за чувствата му?
по-лесно ли е като си се срещнал с някого да се разделите или е по-трудно? - съвсем наивно питам, щот съм безопитна или скромноопитна, една такава виртуална стара мома
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
ти пък виртуални
уговаряме се тука и действаме, ама ха, с такива фалшиви истории не ми се занимава на мен
ку не ти стиска, хич не се пъни, скромноопитна била
па и Капинчо мъж за една жена ли е, аз туй отдавна съм го разбрала и съм се примирила
уговаряме се тука и действаме, ама ха, с такива фалшиви истории не ми се занимава на мен
па и Капинчо мъж за една жена ли е, аз туй отдавна съм го разбрала и съм се примирила
хахаха латlatrevw написа:ти пък виртуални
лат
латисия
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Алоу, мотал съм се...2 метра човек съм бе... Не ми ли личи по благия поглед?Капинчо написа:Аз съм старомоден. По принцип ревнувам, ако имам причина, т.е. ако знам, че нещо се случва. Иначе не, не се терзая, че МОЖЕ да се случи.holi_day написа:двамата ревнувате ли се или сте над тези неща?latrevw написа:Капинчо написа:
Лат тук не я ревнувам, по простата причина, че нямам достойни съперници. Някакъв Щрунц тук малко ми се мота в краката, ама той като си изпълни мисията ще отиде я в Ангола, я в Сомалия.
Дали Лат ме ревнува? Аз мисля, че мъничко да, ма то аз съм си виновен, щото малко кръшкам. Иначе, все пак питай нея.
Например, поне веднъж да млъкнеш и да престанеш да размахваш пръст като учителка и на всеки ъгъл да обясняваш колко си права. Е, не си. Или когато някой се опита нещо да направи за да замете да не бъдеш една от първите дето опищява орталъка, че така не трябва, а да вземеш да подкрепиш. Единствената подкрепа, която видях беше към Грийна, който банна точно онези, които ти не харесваш. Е, аз сега съм на път да те банна теб, че нещо почна да ми омръзва от интрижки.Мнемозина написа:
А кое би било недетското поведение?
И в какво по-конкретно е трябвало да се изрази взимането на метлата и лопатата и кога?
Да, мълчах, признавам. Защото ВИЕ (и ти включително) не ми дадохте да ви замета. Така че - недей се юрва по усоето, дълбоко е, а и сам помогна в копането. Дори и сега продължаваш - остави го Капина - той така вирее, не го ли разбра до сега? Защо продължаваш да се заяждаш с него? Защото така е позволено ли? Или защото нищо не е забранено?БоЕВ написа: А може би ще се съгласиш, че всичко ставаше под зоркият ти поглед и с твоето мълчаливо съгласие!
Ето на това му казвам - детско поведение.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Кога е било дадено предложение за действие, което не съм подкрепила?maggot написа:Например, поне веднъж да млъкнеш и да престанеш да размахваш пръст като учителка и на всеки ъгъл да обясняваш колко си права. Е, не си. Или когато някой се опита нещо да направи за да замете да не бъдеш една от първите дето опищява орталъка, че така не трябва, а да вземеш да подкрепиш. Единствената подкрепа, която видях беше към Грийна, който банна точно онези, които ти не харесваш. Е, аз сега съм на път да те банна теб, че нещо почна да ми омръзва от интрижки.Мнемозина написа:
А кое би било недетското поведение?
И в какво по-конкретно е трябвало да се изрази взимането на метлата и лопатата и кога?
Имало ли е изобщо подобно обсъждане, с дадени мотиви и аргументи?
Panta rhei...
не е истина!
начи първо трябваше да сме виновни всички
не мина
"вашия форум" се поизтърка ...
сега ще е виновна Мнемозина.
Маг.... и т.н
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
Не си показал, че искаш да заметеш, не съм те подкрепил. Правих единственото възможно - противопоставях се с чистото съзнание, че това ще има разлушителен за форума и негативен за мен ефект.maggot написа: Да, мълчах, признавам. Защото ВИЕ (и ти включително) не ми дадохте да ви замета. Така че - недей се юрва по усоето, дълбоко е, а и сам помогна в копането. Дори и сега продължаваш - остави го Капина - той така вирее, не го ли разбра до сега? Защо продължаваш да се заяждаш с него? Защото така е позволено ли? Или защото нищо не е забранено?
Ето на това му казвам - детско поведение.
Постигнах дебат и някакво действие.
А, къпинака ми е безличен - днес го наритах заради една псувня преди да бъда баннат - беше ми отнета възможността да отреагирам на момента, затова го направих сега.
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
Остави таз песен любовна Къпин-аки, ами кажи избрахте ли модератор или админ беше? Разграничихте ли двете понятия? Няма още 24 часа от регистрацията на еблата и вече взехте да се дърпате у кого да е пръчката. Ей на това аз му викам лицемерие, а на човека който на едно място говори едно, а на друго друго му казвам лъжец.Капинчо написа:Боев, нали знаеш, че тук лъжите се доказват много лесно.БоЕВ написа:
А, къпинака ми е безличен - днес го наритах заради една псувня преди да бъда баннат - беше ми отнета възможността да отреагирам на момента, затова го направих сега.
Ето твоя отговор на моята псувня:
Между другото, това беше перфектния отговор от твоя страна в случая. Трябваше да го оставиш така и щеше да спечелиш много.БоЕВ написа:
Благодаря за откровението Къпин!:-)
- Глас в пустиня
- Green Light
В тоя постинг е ключа от бараката. Нали, като сме някакви никове, не пречи да си представяш отсрешния, като какъвто на тебе ти е кеф. Може да е висок, нисък, дебел, слаб, плешив, стар, млад, на 10 години, на 5, ... мъж, жена, всичко. Каквото ти си поискаш.vyara написа:Боев, за мъж си доста злобничък. ...
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня