при мен петъчно си е таковало таковото

Добро да е!Dark Angel написа:как сте в тоя хубав пролетен ден?
при мен петъчно си е таковало таковото
аз съм на метлата от 7 сутринтаGaspode написа:Дарки, бяг готов да се закълна, че си ми откраднала тази сминка от фотопапарака направо :)
Оказа се, че мойта е по-различна... но лошото чуство остана (тва е виц сега, да не яхнеш метлата)
Къде е снимано твойто?
Мойта е:
Е как бе? Мойта е от най-високата планина у тоя свЕт въупште - ВитошаDark Angel написа:аз съм на метлата от 7 сутринтаGaspode написа:Дарки, бяг готов да се закълна, че си ми откраднала тази сминка от фотопапарака направо :)
Оказа се, че мойта е по-различна... но лошото чуство остана (тва е виц сега, да не яхнеш метлата)
Къде е снимано твойто?
Мойта е:
лошите чувства ги удавих в 2 чаши турско ароматно кафе
Източна Рила
от с.Костенец към х.Белмекен
а твойта?
Начи тва е последно предупреждение! Какви са тия анализи и докога ще те търпиме не мога да разбера?! Какво означава това "добро утро!"? Ако имаш да ми кажеш нещо, направо го кажи! Не те е срам! Риш! Утро, увъртания, тинтири, минтири. Ми единайсе е!Мнемозина написа:Добро утро - да посмея ли да кажа?
Ше ми вика тя добро утро...ТЯ НА МЕН?!..а , ай сиктир, бе :)Green Light написа:Начи тва е последно предупреждение! Какви са тия анализи и докога ще те търпиме не мога да разбера?! Какво означава това "добро утро!"? Ако имаш да ми кажеш нещо, направо го кажи! Не те е срам! Риш! Утро, увъртания, тинтири, минтири. Ми единайсе е!Мнемозина написа:Добро утро - да посмея ли да кажа?
Ако искаш да ми намекнеш, че ставам късно, не те разбирам.Green Light написа:Начи тва е последно предупреждение! Какви са тия анализи и докога ще те търпиме не мога да разбера?! Какво означава това "добро утро!"? Ако имаш да ми кажеш нещо, направо го кажи! Не те е срам! Риш! Утро, увъртания, тинтири, минтири. Ми единайсе е!Мнемозина написа:Добро утро - да посмея ли да кажа?
Абсолютно! Такова нещо на мене никой не ми е казвал. През целия ми живот!Strunz написа:Ше ми вика тя добро утро...ТЯ НА МЕН?!..а , ай сиктир, бе :)Green Light написа:Начи тва е последно предупреждение! Какви са тия анализи и докога ще те търпиме не мога да разбера?! Какво означава това "добро утро!"? Ако имаш да ми кажеш нещо, направо го кажи! Не те е срам! Риш! Утро, увъртания, тинтири, минтири. Ми единайсе е!Мнемозина написа:Добро утро - да посмея ли да кажа?
Който ми попадне пред очите, той го отнася.Strunz написа:Ше ми вика тя добро утро...ТЯ НА МЕН?!..а , ай сиктир, бе :)Green Light написа:Начи тва е последно предупреждение! Какви са тия анализи и докога ще те търпиме не мога да разбера?! Какво означава това "добро утро!"? Ако имаш да ми кажеш нещо, направо го кажи! Не те е срам! Риш! Утро, увъртания, тинтири, минтири. Ми единайсе е!Мнемозина написа:Добро утро - да посмея ли да кажа?
От вчера? Сигурна ли си? Добре, ако е от вчера, може.Мнемозина написа:Ако искаш да ми намекнеш, че ставам късно, не те разбирам.Green Light написа:Начи тва е последно предупреждение! Какви са тия анализи и докога ще те търпиме не мога да разбера?! Какво означава това "добро утро!"? Ако имаш да ми кажеш нещо, направо го кажи! Не те е срам! Риш! Утро, увъртания, тинтири, минтири. Ми единайсе е!Мнемозина написа:Добро утро - да посмея ли да кажа?
Това добро утро ми е от вчера още.