А бяхме някога влюбени....!

:))БоЕВ написа:
Някои още сме. Боклука всеки си го носи в душата, по желание. Бодливите мрежи също.БоЕВ написа:
Болезнено тъжно бих казал.Strunz написа::))БоЕВ написа:
добро
чак тъжно
Няма начин Верче, няма начин - в тия взаимоотношения винаги има най-малко по двама.vyara написа:Някои още сме. Боклука всеки си го носи в душата, по желание. Бодливите мрежи също.БоЕВ написа:
Аз друго си помислих.БоЕВ написа:Болезнено тъжно бих казал.Strunz написа::))БоЕВ написа:
добро
чак тъжно
Там където е имало сговор и приятелство, сега е пълно с отпадъци...
Но пък погледнато оптимистично, това е нормална гледка след всеки по-бурен купон. Остават спомените и топлите чувства за приятно изкараното време...а на сутринта...всеки по своя път.
Тва е и мойто мнение.vyara написа:Някои още сме. Боклука всеки си го носи в душата, по желание. Бодливите мрежи също.БоЕВ написа:
Има. В отношението със своята душа си сам.БоЕВ написа:Няма начин Верче, няма начин - в тия взаимоотношения винаги има най-малко по двама.vyara написа:Някои още сме. Боклука всеки си го носи в душата, по желание. Бодливите мрежи също.БоЕВ написа:
Последствията на дългото съжителствоStrunz написа:Аз друго си помислих.БоЕВ написа:Болезнено тъжно бих казал.Strunz написа::))БоЕВ написа:
добро
чак тъжно
Там където е имало сговор и приятелство, сега е пълно с отпадъци...
Но пък погледнато оптимистично, това е нормална гледка след всеки по-бурен купон. Остават спомените и топлите чувства за приятно изкараното време...а на сутринта...всеки по своя път.
Че преди брака просто имахме нужда от покрив за да сме насаме и да правим секс, ако ще и на нар.
А сега, окопани в кочината, угаждания, преяли и сумтящи....в огромна спалня...и ..."пак си легнал в моята половина!!"
:))
Са тва не разбрах защо и към кого го казвашGreen Light написа:Тва е и мойто мнение.vyara написа:Някои още сме. Боклука всеки си го носи в душата, по желание. Бодливите мрежи също.БоЕВ написа:
Добре, разбрах - душата ми е мръсна и затлачена!vyara написа:Има. В отношението със своята душа си сам.БоЕВ написа:Няма начин Верче, няма начин - в тия взаимоотношения винаги има най-малко по двама.vyara написа:Някои още сме. Боклука всеки си го носи в душата, по желание. Бодливите мрежи също.БоЕВ написа:
Купоните са хубаво нещо, ама какво правим с боклука?4avdar4e написа:Нали, нали?? И аз това си помислих. Хората имат нова къща и е имало купон за освещаването йFancyGirl написа:брей какъв песимистичен поглед. Па те само си почиват преди да разчистят ...Мен са ми лежерни , релаксиращи с чаша вино , опрени един на друг и чекай ей ся ще станаааа :)
а в Пловдив го пускат в марица и направо на гости в гърция:)4avdar4e написа:Ние го возим я в Пловдив, я в Силистра, за вас - не знамБоЕВ написа: Купоните са хубаво нещо, ама какво правим с боклука?
очи черни черешовиКапинчо написа: Душата си е душа. То и аз сигурно в нея съм влюбен, щото друго не съм видял още. Ама хората (ей на Щрунц, например) загатват, че и тленното хич не е за изхвърляне. Обратната захапка мене не ме плаши. Може пък да ти придава чар. Пък и аз съм един любопитен. Бетер жена.
Та ако може една снимчица така. Може и по отдалечко да е - само колкото да се вижда цвета на очите.
за мен може ли голяма и мръсна снимкаDark Angel написа:очи черни черешовиКапинчо написа: Душата си е душа. То и аз сигурно в нея съм влюбен, щото друго не съм видял още. Ама хората (ей на Щрунц, например) загатват, че и тленното хич не е за изхвърляне. Обратната захапка мене не ме плаши. Може пък да ти придава чар. Пък и аз съм един любопитен. Бетер жена.
Та ако може една снимчица така. Може и по отдалечко да е - само колкото да се вижда цвета на очите.
дай мейл и ще ти пратя една мъненка снимчица
по всичко хубаво си падам аз :)Капинчо написа:Тинки и ти ли си падаш по жени? Не знаех, че си приличаме в един толкова важен аспект.FancyGirl написа: за мен може ли голяма и мръсна снимка
ахахах :)
ако не ми хареса ще ми дължиш кинти за емоционални вреди :)Strunz написа:Да ти пратя моя снимка? :)FancyGirl написа:по всичко хубаво си падам аз :)Капинчо написа:Тинки и ти ли си падаш по жени? Не знаех, че си приличаме в един толкова важен аспект.FancyGirl написа: за мен може ли голяма и мръсна снимка
ахахах :)