Изкуството няма граници
- Глас в пустиня
Изкуството няма граници
Тоя е тотален изрод - да не се отваря линка от нежни и раними душици!
spanak.org/2008/11/21/zune-paint/
пп Всяка прилика с лица и събития е напълно случайна!
Re: Изкуството няма граници
Няма ли кой да го застреля тояБоЕВ написа:Тоя е тотален изрод - да не се отваря линка от нежни и раними душици!
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- Глас в пустиня
Що бе, човека твори.Wishes написа:Няма ли кой да го застреля тояБоЕВ написа:Тоя е тотален изрод - да не се отваря линка от нежни и раними душици!
Тоз кво е ял, че така шареничко излиза? 
Което ме наведе на някакъв забравен спомен за един слон и картините му, които се продавали на безумни цени, ма - на - не се сещам де беше
Което ме наведе на някакъв забравен спомен за един слон и картините му, които се продавали на безумни цени, ма - на - не се сещам де беше
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Не съм "нежна и ранима душица", но няма да отварям.БоЕВ написа:Тоя е тотален изрод - да не се отваря линка от нежни и раними душици!
Просто неам нерви, ако е шокиращо.
Мерси за предупреждението!
+1- написа:Не съм "нежна и ранима душица", но няма да отварям.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Аз пък го гледах (малко и с превъртане) с мисълта, че е някаква провокацияМнемозина написа: Не бе, аз се жертвах.
П.П. Ох, такова зверско главоболие ме налегна, вчера за 2 часа, днес пак.. Лошо ми става от болка. Лекарства не помагат. 1 час сън обаче - да
Жертването не е ли повече от рискуването?4avdar4e написа:Аз пък го гледах (малко и с превъртане) с мисълта, че е някаква провокацияМнемозина написа: Не бе, аз се жертвах.Тоест, не се жертвах, рискувах даже в името на изкуството
П.П. Ох, такова зверско главоболие ме налегна, вчера за 2 часа, днес пак.. Лошо ми става от болка. Лекарства не помагат. 1 час сън обаче - даДнес почна към 5 следобед, в 6 легнах и спах до 7, сега съм нов човек. Все още трудно виждам и мисля, обяче я няма убийствената болка.. Оплаках се
:shy:
Легни си по-рано тази вечер и се наспи хубаво.
Panta rhei...
Ох, не знам, вече не мога да мисляМнемозина написа: Жертването не е ли повече от рискуването?![]()
Легни си по-рано тази вечер и се наспи хубаво.
Спах 10 часа нощеска и сега.. Лоша работа, плаша се, никога не ме е връхлитало такова чудо
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- написа:Не съм "нежна и ранима душица", но няма да отварям.БоЕВ написа:Тоя е тотален изрод - да не се отваря линка от нежни и раними душици!
- Глас в пустиня
+:-)holi_day написа:+1- написа:Не съм "нежна и ранима душица", но няма да отварям.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Той е творец в други сфери... на изкуВството.БоЕВ написа:И Азис ли рисува по същия начин?!:rotfl24:4avdar4e написа:Този артист има проблем. Дебел е. Трябва да му сложат пръстен на червата. Като на АзисМнемозина написа:Аз пък го отворих смело.
Изкуството иска жертви - това е.:rotfl24:
Panta rhei...
- Света вода ненапита
пее с "инструмента" на художника ли?Мнемозина написа:Той е творец в други сфери... на изкуВството.БоЕВ написа:И Азис ли рисува по същия начин?!:rotfl24:4avdar4e написа:Този артист има проблем. Дебел е. Трябва да му сложат пръстен на червата. Като на АзисМнемозина написа:Аз пък го отворих смело.
Изкуството иска жертви - това е.:rotfl24:
Виж подводницата!
Шгу питам кво е папкал. Направо ми събуди любопитството тозБоЕВ написа: Сигурно нещо шарено.
Като братята руси - вкарват водката с клизма.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...