В 7 сутринта нямаше помен от сняг:shocked:
Айде, отивам да вадя екипировките за боеве със снежни топки
Щото си бил малък, ела да видиш кво става на двора, дива радост и купонКапинчо написа:Сутринта си спомних как се радвахме на първия сняг. Само дето тогава той не носеше проблеми, а само красота.
4avdar4e написа:Голяма красота, голяма радост за някои
В 7 сутринта нямаше помен от сняг:shocked:
Айде, отивам да вадя екипировките за боеве със снежни топки
Тия дни си мислех за тебmajemela4ka написа:
проблемът е решен4avdar4e написа: И се сетих за твоя житейски проблем с преждите![]()
А после се припознах на НДК, не, не беше ти![]()
majemela4ka написа: проблемът е решен
намерих си...
прежда в цвят лилав
сега дерзая върху втория чифт
трябва да побързам
може да ме (при)познаеш в събота сутрин в Спортната палата
нали щеше да плуваш
м?
ние сме на танци и пиано, освен алианса4avdar4e написа:
В събота не мога, няма как, тогава е таекундото, през седмицата, предпочитано време - петък следобед
Честито!4avdar4e написа:Голяма красота, голяма радост за някои
Ехаааа, супер- написа:
Честито!
Скоро идвамееее!!!!!!!!!
Само че нещо в София не ми се седи4avdar4e написа:
и ние предполагаме да ходим там ако е хубаво времето- написа: Ще ходим по Витоша, предполагам. Дано е хубаво времето.
Дзвера оня ден се зарече, че ще ходи при Бат Бойко да му се оплаче за тротоарите в центъра- написа: Само че нещо в София не ми се седи.
Миналата зима около Халите тропическата ми половинка джопна до коляното в едно "езерце" със загадъчни дълбини.
При това човекът стъпваше много внимателно. Беше си купил скъпи зимни обувки за командировките в Русия.
Някой наблизо - джапащ на плиткото - се изхили.
Ма хич не беше смешно.
Ще ходим по Витоша, предполагам. Дано е хубаво времето.
Помоли го да изкрънка инфо от Бат Бойко за пързалката на Ариана4avdar4e написа:.
Дзвера оня ден се зарече, че ще ходи при Бат Бойко да му се оплаче за тротоарите в центъраМоже и да ги оправят, докато дойдете
Ааа, в Русия едва ли има такива киши, като тук
Ходете, ма намерете време за по едно вино пред камина
Чух че някакви зевзеци си кръстили улицата на Бат Бойко, та барем я оправи4avdar4e написа: Дзвера оня ден се зарече, че ще ходи при Бат Бойко да му се оплаче за тротоарите в центъраМоже и да ги оправят, докато дойдете