Хубаво е да се ходи на театър
Мойто дете..
Мойто дете..
.. откри, че на БСП картинката е крадена. От Америка. Ако не вярвате, ще му се примоля за сравнителнтие картинки.. Тва след театъра. Пак амерички. И си говорехме, че всичко у нас е крадено. Освен ние. И собственото ни чувство за достойнство.
- Dark Angel
Коя картинка 
Абе, кой им еправил рамвайния клип, някой знае ли?
Бас държа, че цялата агенция празнува - да направиш клип за нещо безумно скучно като партиен конгрес и три дни всички да говорят само за него - хи, хи - ша има да се фукат на бъдещи клиенти...
ПС. мислам аз, от гледна точка на заснемане и идея, хич не е лош клипа... Много ми е любопитно кой го е правил, ама много!
Абе, кой им еправил рамвайния клип, някой знае ли?
Бас държа, че цялата агенция празнува - да направиш клип за нещо безумно скучно като партиен конгрес и три дни всички да говорят само за него - хи, хи - ша има да се фукат на бъдещи клиенти...
ПС. мислам аз, от гледна точка на заснемане и идея, хич не е лош клипа... Много ми е любопитно кой го е правил, ама много!
- Света вода ненапита
и аз съм на това мнение... дори обсъждахме, че има един съществен пропуск - накрая дядката трябваше да води със себе си 16-годишната ти внучка... и клипа щеше да е неудържим просто...pocti_bezobidna написа: ПС. мислам аз, от гледна точка на заснемане и идея, хич не е лош клипа... Много ми е любопитно кой го е правил, ама много!
ами... доколкото знам Нидалчо го е правил, ама... не съм много сигурен... източника ми е немного достоверен...
Виж подводницата!