В gnomeprint има нужда от панграма- изречение съдържащо всички букви от българската азбука.
Ето и пример:
"Щиглецът ядем пържен с юфка без чушки и хвойна"
Ето и източника, ама не пропускайте и тук да постнете нещо, а?
Малей кви бисери имаааа....обаче тва много напън иска, бе. Не го мога.maggot написа:Айде сега да видим колко сме дОбри!
В gnomeprint има нужда от панграма- изречение съдържащо всички букви от българската азбука.
Ето и пример:
Ето и източника, ама не пропускайте и тук да постнете нещо, а?
Strunz написа:Райко Жинзифов в "Гусляр в собор" гърци пътьом цеди, чеше хем и лющи
:)
Хааахахахааа! Евала! Убихте ме! Въх!Мнемозина написа:
Жълтият фукльо бавно хапна гиздава девойка с малка скърцаща люта чушка.
Благодаря, благодаря... Аз си ги проверих, няма липсващи.4avdar4e написа:Мнемозина написа: Жълтият фукльо бавно хапна гиздава девойка с малка скърцаща люта чушка.![]()
:rotfl24:
Супер, поклон!!!
П.П. На теб не ти проверявах буквитеМа на Щрунца му немам вяра
Опитай!Капинчо написа:Доколкото знам условието е всяка буква да се използва само веднъж. Иначе няма смисъл.Мнемозина написа:Абе какъв е смисълът на туй занимание?![]()
Ей тук ги има всичките.
Не е много кратко, но за сметка на това пък е рядко съдържателно.
Или май е по-добре девойката да е скърцаща, а чушката да е гиздава.
Не знам.
Не пишеше за условия, макар да е ясно, че целта е да е максимално кратко.Капинчо написа:Доколкото знам условието е всяка буква да се използва само веднъж. Иначе няма смисъл.Мнемозина написа:Абе какъв е смисълът на туй занимание?![]()
Ей тук ги има всичките.
Не е много кратко, но за сметка на това пък е рядко съдържателно.
Или май е по-добре девойката да е скърцаща, а чушката да е гиздава.
Не знам.
Ама "ь" го нямаmaggot написа:Айде сега да видим колко сме дОбри!
Ето и пример:
:
Е, ако го бях сложил Капината щеше да ме затапи, че повтарям букви. С "ръш" ще е друго изречение. Ма по- късно. Бач4avdar4e написа:Пропуснал си "ръш", пък Маготич от вчера те чакаGreen Light написа:Чш, Гьон! Щастлиф 'зех яйц-кюмур, в БДЖ.Капинчо написа: Доколкото знам условието е всяка буква да се използва само веднъж. Иначе няма смисъл.:rotfl24:
Б@си.. ти си бил и поет, а аз да не знам!?!?!Житената Питка написа:Клиторът-гей бавно плющеше хуя-фльорца в джазa му спечен.
Фуууу, пуритан!Strunz написа:Как ти се събра в устата!:)Житената Питка написа:Клиторът-гей бавно плющеше хуя-фльорца в джазa му спечен.
Тук има и малки деца.
Дарки, не гледай :)
Абе, аз за рози пиша бележки на Дарки, вие тук...Капинчо написа:Житената Питка написа:Нещо не разбрах.Я дай пример?!
.....рът-гей бавно плющеше фльорца в джазa, ... му спечен