И как да я изтрия тази тема
И как да я изтрия тази тема
?????
Последно промяна от endrofini на 25.11.08, 15:15, променено общо 1 път.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Не разбирам... с какво този пост накърнява доброто поведение, държане или достойнството на някой?
Ако Ендрофини е съгласна, бих могла да преместя темата или направо тя може да махне линка или да си изтрие мнението, но наистина не разбирам.
Ако Ендрофини е съгласна, бих могла да преместя темата или направо тя може да махне линка или да си изтрие мнението, но наистина не разбирам.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Глас в пустиня
Дори и да се изтрие темата - "новината" ще бъде по всички новинарски портали, в блогове с коментари и тп...- написа:Нищо лично към endrofini.
По принцип съм против триенето на теми.
Но точно тази точно в този момент бих я махнала.
Не заради мен, заради друг човек от клуба.
Не мога да обясня, само бих помолила админите.
Не е решение според мен - прилича ми на заравяне глава в пясъка.
- Глас в пустиня
това звучи страшно, надявам се, че на всички от клуба децата им са здрави и са добре- написа:Нищо лично към endrofini.
моят син е на 11, настръхнах като прочетох, нямам думи, не знам как би следвало да постъпи човек... ужасно!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
И аз го четох заранта... идеше ми да отида и да отскубна гръцмулите на ония т.нар. докториlatrevw написа: това звучи страшно, надявам се, че на всички от клуба децата им са здрави и са добре
моят син е на 11, настръхнах като прочетох, нямам думи, не знам как би следвало да постъпи човек... ужасно!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Dark Angel
За това се опитвам да разбера.БоЕВ написа: Много е субективно това - много...
А онова за заравянето на главата - прав си - новината така или иначе гърми навсякъде. Но пък от друга страна - ако тук поне можем да помогнем на някой от нас нерагласявайки или необсъждайки тема, която му/й е болна, защо пък не?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Глас в пустиня
Не му се връзвай!- написа:Вече казах, че не се отнася за мен, а за друг, конкретен човек от клуба.Капинчо написа:
Бе ти добре ли си? Ми като те е страх, не чети.
И мен темата на Боев за оня "художник" ме погнуси, ама не съм хукнал да плача на админите да я трият. Отидох, видях и си излязох.
Как ме сърбят пръстчетата да кажа какво си мисля за такива невинни, плашливи душици, дето, за да им е уютно, могат и човек да изтрият.
Ако твоето дете е болно, ще видим как ще възприемеш такива новини.
Баси дебелокожото си!
Страда от липса на внимание и си търси компанията под каквато и да било форма.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Stranniche
- Обратна връзка:
Знам.БоЕВ написа:Не му се връзвай!- написа:Вече казах, че не се отнася за мен, а за друг, конкретен човек от клуба.Капинчо написа:
Бе ти добре ли си? Ми като те е страх, не чети.
И мен темата на Боев за оня "художник" ме погнуси, ама не съм хукнал да плача на админите да я трият. Отидох, видях и си излязох.
Как ме сърбят пръстчетата да кажа какво си мисля за такива невинни, плашливи душици, дето, за да им е уютно, могат и човек да изтрият.
Ако твоето дете е болно, ще видим как ще възприемеш такива новини.
Баси дебелокожото си!
Страда от липса на внимание и си търси компанията под каквато и да било форма.
Не му се връзвам.
За мен може да си пише каквото си иска - не ми пука.
това за лекарите е много сложна темаКапинчо написа: останалите запълват бройки.
води се престижна професия и децата отиват да учат за лекари, търсейки някакво положение за в бъдеще
тези, които стават лекари по призвание са невероятни
май при всички професии е така - професионалистите са малко, но лекарската професия е такава, че и всяка грешка е фатална.
трудно е да съдиш, когато всичко е толкова оплетено
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо
точно това казвам и азКапинчо написа: Разпределението е горе-долу като при всяка друга професия.
"Пазете се! Лекарите също са хора!"
това, което лично мен ме дразни е, че повечето лекари при запознанство или представяне или каквото там, с гордност подават ръка - аз съм лекар!
миналата седмица водих дъщеря ми на лекар, специалист, че имаме проблем, този специално го познава цяла варна, невероятен е, възхитена съм и шапка му свалям
не може всички да са такива обаче и кадърните са достъпни за съжаление не през здравна каса и с направление, а като си платиш добре. И така би трябвало да е, де, според мен. Добрият лекар трябва да е много добре платен (повече от твоята заплата заслужава
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
тук нямаме различия, тъй че ако може да не го разискваме повече:-)Капинчо написа:Добре де. Не се изразих правилно. Исках да кажа "Още повече, че моята си ми харесва". Па и да не ми харесва, кво ще ме стопли, ако на другия му е по-малка.latrevw написа:ей как се хвана пак само за товаКапинчо написа: ако моята си ми харесва.
И друг път съм го казвал. Мен чуждото нещастие не ме сгрява и чуждото щастие не ми студенее. Щот съм егоист и гледам само мене си.
Няма смисъл да се трие.- написа:Нищо лично към endrofini.
По-добре е да си спомним времената, когато си стискахме палци. Повече работа ще свърши.
Panta rhei...
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
- Green Light
Да. И аз така мисля! Тва да си лекар е направо за извънземни. Шапка им свалям на всички.Dark Angel написа:Куиде, що обобщаваш?
аз познавам лекари велики
които правят чудеса
и се прекланям пред тях
аз не намерих сили да стана лекар
Ама тоя анастезиолог ако наистина е бил пиян, и ако наистина заради това е сбъркал... бе нямам думи направо
- Green Light
Наздраве на Ендорфини! Супер!

И на Странниче наздраве!
И на Странниче наздраве!
Последно промяна от Green Light на 25.11.08, 15:44, променено общо 1 път.
- Dark Angel
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: И как да я изтрия тази тема
Благодаря!endrofini написа:?????
Извинявай много!!!!!
Не беше нищо лично - просто случайност!
Не се сърди, моля те!