Е тва вече съм аз.maggot написа:Тоя с потенциометъраDark Angel написа:тоя с потенциал?
П.П.
Забравих да се похваля: ЕВ@ТИ ЛАЙНЯНИЯ ДЕН!
Така де, степента не се ли мери с потенциометър, бре?Strunz написа: Неграмотници хилави!!
Потентен = най-потен, идва от пот на N-та степен...потN-ten
Кажи му, бе! И аз му викам смектичка да вземе, ма той - НЕ, вика. Искал нещо по-силно!Strunz написа: Компот от дренки, греяно вино и смекта!
Секва сюргюна
Ми ква? Хилава си, (в смисъл че си си добре)(аз на тебе от вчера кви комплименти ти праскам... след като го написАх тва "да не си монахиня" после поне пет пъти си блъснах главата в бюрото)(ми никой не ми казва "спри се, аман!")maggot написа:Така де, степента не се ли мери с потенциометър, бре?Strunz написа: Неграмотници хилави!!
П.П. Хилава е баба ти! Ела да ме видиш ква съм, а?
Тук няма ли албум със снимки на форумджийките?Green Light написа:Ми ква? Хилава си, (в смисъл че си си добре)(аз на тебе от вчера кви комплименти ти праскам... след като го написАх тва "да не си монахиня" после поне пет пъти си блъснах главата в бюрото)(ми никой не ми казва "спри се, аман!")maggot написа:Така де, степента не се ли мери с потенциометър, бре?Strunz написа: Неграмотници хилави!!
П.П. Хилава е баба ти! Ела да ме видиш ква съм, а?
А Питката е дебел.
Житената Питка написа: Рагу и дзъби.
Ку ше ми пра'ите скомина, ше взема и аз да разправям к'ви сте наистина, ааааааGreen Light написа: Ми ква? Хилава си...
Мани ги! ПрУстаци!4avdar4e написа:Магич, аз шъ тъ пазя от тях, до теб съм в таз неравна битка
Пфу, жентълмени