скачайки от сайт в сайт попаднах на това

Все същите
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

maggot написа:
Quid написа:кати ни натепат чипове у личните карти
и сме почти готови за филмите у фантастиката
Споко. Ше доде и момент дето ше ни ги тепат и зад ушето
са по 50 евро
у ушето по 100 евро
и на калашника по 1000 евро:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

maggot написа:
Green Light написа:.. Няма политици, които да говорят нещата, които ме интересуват. И още по- ясно, и още по- право: няма политици изобщо.
Те могат и да ти ги говорят, ама като дойдат на власт ще си променят мнението.

Проблема по-скоро е, че нямаме богати политици. Такива, които имат достатъчно пари за да не се лакомят за простотии и са израсли в бизнес семейства - така че да им е ясно какво трябва да се прави.
И това, също. Тогава бизнес интереса на тоя политик е закован. Той не се мени, няма защо да се промени и позицията на човека преди и след избори. Поне ти е ясен, егати. Сега идея си няма човек...
бе дай да не почвам за сега...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

maggot написа:
Green Light написа:.. Няма политици, които да говорят нещата, които ме интересуват. И още по- ясно, и още по- право: няма политици изобщо.
Те могат и да ти ги говорят, ама като дойдат на власт ще си променят мнението.

Проблема по-скоро е, че нямаме богати политици. Такива, които имат достатъчно пари за да не се лакомят за простотии и са израсли в бизнес семейства - така че да им е ясно какво трябва да се прави.
нямаме богати политици?!!!
баси:rotfl24:
у неква тотална заблуда си:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

maggot написа: Проблема по-скоро е, че нямаме богати политици. Такива, които имат достатъчно пари за да не се лакомят за простотии и са израсли в бизнес семейства - така че да им е ясно какво трябва да се прави.
по-скоро нямаме политици възпитани в богати семейства с традиции

това не е лесна работа възпитанието относно парите
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Green Light написа:
Бе, изпята е тяхната за тия избори.(не тия, де, ами парламентарните) Не мога да възлагам надежди на партия, за която цел в живота е да мине 4%. Ако попитам в СДС, дали ще почне някакъв съществен дебат по осъвременяване на либерализма, те няма да разберат за какво говоря, изобщо. Не знам! Със собствен ум си мисля за тези неща, тва се лаская, че винаги го правя, що се отнася до общесвени въпроси. И как не. То никъде не пише и никой не говори за това, което ме интересува в политиката. Какво се променя в либералната стратегия? Ще чакаме бизнеса ли, да даде тон, или обратното- политиката да има някаква цел, все пак за хора, за общество, за социум и отношенията вътре става въпрос. Хубаво е да се гледа бизнеса, но това ли е единственото което трябва да бъде индикатор за дясната политика в тоя свят? 100%, ли? Кога ще почне разговора за това? Абсолютно дясната политика умря, само аз ли го виждам? Къде са разговорите, дебатите по темата?
Сега излизат интересни бизнес партии. На мен ми харесват, умно говорят, вътре в темата са. За корупция, парите от ЕС, за грешките и тъпотиите на досегашните управляващи, бе много ми харесват. Ама не са политически, тия партии. Бизнес са! А управлението на една страна трябва да бъде с дългосрочна стратегия. За 200, примерно години. Айде преувеличавам, пак, не са 200, по- малко са, обаче пак са много за една бизнес стратегия. Политици трябват. И бизнесмени, също, но и политици. Е тва ми е болката понастоящем. Няма политици, които да говорят нещата, които ме интересуват. И още по- ясно, и още по- право, няма политици изобщо.
Абе като си прав - прав си!
Публикувай отговор