Quid написа:
лакарите тия надути путки трябва да живеят с мисълта че ще им се търси сметка за тва кво бачкат
боли ме калашника кви кинти взимат
и тия кинти които взимат са им много
а сестрите .......
малииииииииииии
то тва не си струва и да го шамариш
освен да го заплюеш и един шут друго кво
ударили са го на просия тия боклуци
Е, да! Ама като потърсиш сметката, е така например... Сори че философствам, на такава тема не се философства, знам, съре, наистина сори, ама да кажем, че ти си тоя, който искаш сметката от лекарите. И идва някой и такава сметка ти тръска че направо ти се замайва главата. Примерно се едно Петър Дънов. Той не е офишъл лекар, ама примерно, нали, се едно, като него. Гледах по телевизията, вчера се навършват едиколко си години от смъртта му, та по телевизията- кадри от погребението. Бе, народа реве, ама направо е така реве, сълзи се леят, хлипат и се дерат, като бебета. Мъже, дето сигурно спукват от бой жените си в къщи сутрин обед и вечер плачат със сълзи, се едно са деца на 5 години. Тоя човек не бил взел един кинт през живота си за лечението, което предлагал. Ама не така "се едно не взима, ама на ужким" Не. Не взима той, не взима нито един член на семейството му, не приема и подаръци. Нищо, бе! Хич. И за да стане ептен як купон, абсолютно не отказва лечение. Кой дойде, когато доде, с каквато и да е болест, него лекува, помага там, мъчи се нещо! И така цял живот. И- изненада, умрял беден като църковна мишка.
Е, прЕдстави си идва при тебе такъв лекар и тая сметка ти представя. Аз на твое място, ШЕ се разрева!