Смърт
Смърт
Преди минути либийският съд е осъдил сестрите ни на смърт.
Оставам безмълвна...
Оставам безмълвна...
- Dark Angel
И аз така мисля, защото това е Апелативен съд, който май е последна инстанцияDark написа:май е окончателноМнемозина написа:Изроди.
Това... не е окончателно, нали? Нали ще има обжалване? Нищо не съм гледала и слушала...
те бяха осъдени през 2004, но делото бе преразгледано. един вид, потвърждение...
Ужас!4avdar4e написа:И аз така мисля, защото това е Апелативен съд, който май е последна инстанцияDark написа:май е окончателноМнемозина написа:Изроди.
Това... не е окончателно, нали? Нали ще има обжалване? Нищо не съм гледала и слушала...
те бяха осъдени през 2004, но делото бе преразгледано. един вид, потвърждение...
Ужас!
Дори и да ги помилват, пак е ужас...
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Сега на ход са пазарлъците!4avdar4e написа:И аз така мисля, защото това е Апелативен съд, който май е последна инстанцияDark написа:май е окончателноМнемозина написа:Изроди.
в едномесечен срок може да се обжалва, но... не виждам никакви шансове да постигнат различна присъда.4avdar4e написа:И аз така мисля, защото това е Апелативен съд, който май е последна инстанцияDark написа:май е окончателноМнемозина написа:Изроди.
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Смърт
Няма място за коментар.....4avdar4e написа:Преди минути либийският съд е осъдил сестрите ни на смърт.
Оставам безмълвна...
Мисля, че сега следва Кадафи да ги помилва.....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
... за да му се възхитим всички колко е добър и човечен.frisky lioness написа:Няма място за коментар.....4avdar4e написа:Преди минути либийският съд е осъдил сестрите ни на смърт.
Оставам безмълвна...
Мисля, че сега следва Кадафи да ги помилва.....
Мисля, че дори и да го направи, ще има още много тормоз върху тези жени.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
В информацията, която прочетох, пишеше, че присъдата ще бъде обжалвана пред Върховния съд4avdar4e написа:И аз така мисля, защото това е Апелативен съд, който май е последна инстанцияDark написа:май е окончателноМнемозина написа:Изроди.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
По време на всичките тези години тук в България няколко пъти бяха арестувани разни либийци, в това число и сина на посланика, доколкото си спомням.... Трябваше да ги тикнат в затвора и да започнат едни безкрайни дела......Накрая да ги разменат:mad:pocti_bezobidna написа:Тъпи копелета!
Хора, нали все пак е възможно някакво обжалване?
Баси, нали искат кинти - да им ги дадат ебати и да се приключи!
Ма нали всички бяха зад нас - и Европа, и Щатите и всички,
всички, всички авторитетни учени и лекари!
Не мога да повярвам просто...:mad::mad:

даpocti_bezobidna написа:Тъпи копелета!
това е и моето мнение
Че са тъпи копелета лиийците съм съгласен
Обаче
Само те ли са виновни? Нашите правителства (колко се изредиха за 7 години) какво направиха? Тиха дипломация? Някой да си е понесъл поне моралната отговорност? Пасито примерно?
Не ми се говори
А либийците просто си търсят (и явно са намерили) изкупителна жертва. Беззащитна при това. Щото иначе ще трябва да си признаят, че проблемите с в тяхната си държава и в тяхното си здравеопазване... Но винаги е по-лесно врагът да е отвън
:twisted:
Обаче
Само те ли са виновни? Нашите правителства (колко се изредиха за 7 години) какво направиха? Тиха дипломация? Някой да си е понесъл поне моралната отговорност? Пасито примерно?
Не ми се говори
А либийците просто си търсят (и явно са намерили) изкупителна жертва. Беззащитна при това. Щото иначе ще трябва да си признаят, че проблемите с в тяхната си държава и в тяхното си здравеопазване... Но винаги е по-лесно врагът да е отвън
Преди Паси бяха Костов и Надка, които са ги били отписали. Тук нищо не се знаеше. Даже призоваваха Слави и компания да си траят...Gaspode написа:Че са тъпи копелета лиийците съм съгласен
Обаче
Не ми се говори
тъпите копелета сме ние а не либииците!Gaspode написа:Че са тъпи копелета лиийците съм съгласен
Обаче
Не ми се говори
- БОЙКО БОРИСОВ
кое е твое мнение?caliostro написа:даpocti_bezobidna написа:Тъпи копелета!
това е и моето мнение
че са тъпи копелета или че трябва да се плати?
да се признае държавата за виновна, за да спаси живот?
може и да си прав, като се има предвид, че именно държавата ги насади на тези яйца като не ги изведе навреме от страната - всички си прибраха хората само ние лапахме мухите.
макар че на тия за нищо вяра не може да се има - може да платят и те пак да не ги пуснат а да дигнат мизата - унижението е важно
да не говорим че май и те не малко пари ни дължат
ако има шанс то той е в сценката с кадафи, макар да не вярвам
кофти е, че чак като изпълнят присъдите ще се размърдат великите сили и ще има сериозни санкции
ние както обикновено сме само повод и в баницата няма да участваме
- Dark Angel
Тиха дипломация му се викало на туйcaliostro написа:щото не меже да ударят по масата тия педали смотани и да запсуват
наред е за това.
вкарали сме едни педали в парламента а искаме сериозни дела
е нема!
това е!
и само - трайте си споко трайте си
А според мен си е баш като в оня виц - Вие дизайнер ли сте или обикновен педераст
Демек тихата дипломация си е баш обикновена ....
А оня ръб, дето беше заявил, че "Може пък да са виновни"...
Баси държавата
- Green Light
Кой, бе? И тва ли някой го е изръсил? Смятай че тва "може и да са виновни" се пише с огромни черни букви по хиляда вестника из целия свят. И поне половината от тях в са Либия.Gaspode написа:Тиха дипломация му се викало на туйcaliostro написа:щото не меже да ударят по масата тия педали смотани и да запсуват
наред е за това.
е нема!
това е!
А според мен си е баш като в оня виц - Вие дизайнер ли сте или обикновен педераст
Баси държавата
Не някой... поправете ме ако греша, но мисля, че го беше казал Лостов... по времето, когато беше на власт...Green Light написа:Gaspode написа:Тиха дипломация му се викало на туйcaliostro написа:щото не меже да ударят по масата тия педали смотани и да запсуват
наред е за това.
е нема!
това е!
Баси държавата
Кой, бе? И тва ли някой го е изръсил? Смятай че тва "може и да са виновни" се пише с огромни черни букви по хиляда вестника из целия свят. И поне половината от тях в са Либия.
за комисионниcaliostro написа:пълни идиотииииии тъпи
днес го чета и един друг капут смахнат
....бла бла ....аз преговарям с газпром......
бе кой си ти и кой е газпром бреееееееееееее
и сега пак други голи охлюви
....бла бла преговорите продължават....бла бла
с кой преговарят тези идиоти се чудя и за каква мамка им
Много лошо , макар че тези хора вероятно след преживяното през тези 7 години сигурно не се чувстват " живи ".4avdar4e написа:Преди минути либийският съд е осъдил сестрите ни на смърт.
Оставам безмълвна...
След такива преживявания човек остава психически инвалид завинаги .
Дано да се откупят по някакъв начин . Политиката е интереси и това което не се купува с пари се купува с МНОГО пари . Факт !
Нищо лично, само изказах мнение!
Бе искат кинти, ама работата много се отече и вече сигурно и с кинти не става.pocti_bezobidna написа:Тъпи копелета!
Повече от всичко лидера им гледа да си запази властта, пък ако ги помилва, пострадалите ще се надигнат срещу него и срещу цялата им система.
Изкупителна жертва са горките жени.
тава са нашите париlilly написа:Незнам, но цялата тази глупост вече изнервя всички....
Така и никой не обясни какво точно е станало и защо са осъдени.....
Според мен като вземат досатъчно пари ще ги пуснат....
Поредната цена, която държавата плаща от тъпотията на политиците ни
държавата няма пари
и тези горе трябва да бачкат за всички нас е не да се лигавят
никакви пари не трябва да даваме
напротив
трябва да си искаме пари ние за това унижение и подигравка които си правят с нас едни диваци
Точно. И освен това за какво да се плаща, след като са невинни?caliostro написа:тава са нашите париlilly написа:Незнам, но цялата тази глупост вече изнервя всички....
държавата няма пари
напротив
трябва да си искаме пари ние за това унижение и подигравка които си правят с нас едни диваци
Не, пада ни се - като напускахме кой ли не да ни управлява..... Но ние и това ще преглътнем и забравим и сега с нови сили ще идем да гласуваме я за Волен, я за Герб....caliostro написа:тава са нашите париlilly написа:Незнам, но цялата тази глупост вече изнервя всички....
държавата няма пари
напротив
- Green Light
Ееее! Едва ли, приятелю. Ако се движиш само по това какво ТРЯБВА доста ще се отплеснеш. Може би е по- добре да видим какво МОЖЕ. И кой го можеcaliostro написа:
тава са нашите пари
държавата няма пари
напротив
като филип марлоу е4avdar4e написа:Че ко му е на бат ти Бойко, а? Един Супермен същий, лети от цвят на цвятcaliostro написа:когато политическият елит обърне резбата се отваря празнина която винаги се запълва от хора като волен или бате бойко
и после всички плащаме сметката
и като батман
и преди имаше бате
и сега пак
съдба